Şimdi Ara

TTnet in 8mbit Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayda bir yada 2 ayda bir şimdi anlatacağım şeyi tekrarlıyorum.TTnet maytap mı geçiyor anlamış değilim.

    8mbit e kadar olan paketi kullanıyorum ve çok uzun bir süre 8mbit sorunsuz bir şekilde kullanıyordum sonra bağlantı hızını 6mbit e düşürdüler, aradım bunları dedim hızı neden düşürdünüz , e işte kopma problemi var demişsiniz ondan düşürülmüş olabilir dediler ve 8 mbit e geri yükselttiler , bu sefer de ciddi kopmalar olmaya başladı bende tekrar aradım, hızı yükselttiniz bu sefer kopmalar oluyo diye ,kopma sorunuda düzeldi sorun kalmadı, 1-2 ay sorunsuzca kullandım, şimdi gene aynısı , 5 bilmedin 10 dk de bir internet kopuyordu, aradım hatta sorun yok dediler , peşinden internet hızımı 6 mbit e düşürdüler ... vs vs aynı işlemi tekrarlıyorsun... sonuç internetin tekrar düzeliyor.


    neden zırt pırt bu herifler oynuyor hızlarla ? ayarlanınca düzeliyor işte ellemeyin de kullanalım adam gibi.








  • zorunlu olmasan kullanmıyacaksın ttneti ya adamlar her yerde varız diye mecbur bizi alacaklar diye hiç tınlamıyor
  • aynı sorundan muzdaribim..bıktım bunlarla muhattap olmaktan..durup dururken arkadsaşın dediği gibi hız düşüyor,diyorum 1 yıldır 8 mb kullanıyorum,adam diyor hattınız desteklemiyor..kafayı yedirir bunlar insana
  • Yanlız arkadaşın anlattığı durumda durup dururken düşme yok, arkadaş kopma sorunu yaşıyormuş arayıp şikayet kaydı oluşturuyor onun ardından düşüyor hızı.


    Konu sahibi arkadaşım hat değerlerini bi paylaşırsan bakalım duruma belkide değerlerin 8 mbit için çok sınırda bazen yoğunluğa bağlı olarak düşüş falan oluyorsa kopmalar meydana gelebilir.Enazından seninde durum hakkında bilgin olur ona göre hareket edersin birdaha sorun olduğunda.
  • bu konuda sadece sen muzdarip değilsin. geçen mail attım tam bu durumu özetliyor. hız değişikliği yapmalarında bir standartları olmadıklarını ve müşteri memnuniyetsizliği yarattıklarını ifade ettim. seninki yine iyi ben 8 den önce 7'e sonra 1'e düştüm. sorun ise kotalı olmak olabilir diye düşünüyorum. yani ne kadar para o kadar hizmet anlayışı var gibi bir intiba bıraktılar bende ama buna pek inanasım gelmiyor. hız değişikliği uygulamaları için geçerli bir sebep bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. bence tarifelerinde değişikliğe gidip belirgin bir hizmet politikası edinmeleri lazım. hali hazırda, anlamsız bir hizmet anlayışı var ttnet' in.




  • Arkadaşım valla bu 8megabit hız yüzünden milletin çekmediği kalmadı.Senin gibi kaç müşteri böyle sorunlar yüzünden sitem ediyor.Bende dahil.TTNET'in bir an önce bu sorunu halledip müşterileri memnun etmeleri gerek.Bu gidişle kimse TTNET' güvenmiyecek..
  • O da yavaş yavaş olacak birden tüm ülkenin her mahallesine saha dolapları koymaları kolay değil.Ama duyuyorsunuzdur önceden şukadar alıyordum işte yakınıma kutu koydular artık 8 , 16 yı çok rahat alıyorum diyenleri.Birazda bulunduğunuz yerden gelen şikayetlere göre öncelik veriyorlar sanırım yani semtinizde çok varsa adsl kullanan hatta böyle lafı geçecek büyükler hep birlikte dilekçe yazın telekoma santrale, belki öyle ilgilenirler.
  • Downstream Hat Zayıflaması 28
    Upstream Hat Zayıflaması 13

    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 8187

    Upstream Sınırı 18
    Downstream Sınırı 9

    adamlar biz müdahale etmedik dedikleri halde hızla oynuyorlar, arıza kaydı oluşturduk size geri dönülecek diyorlar ne gelen var ne giden ? sonra ayarlıyorlar ama tenezzül edip aramıyorlar bile hattınız düzeldimi diye .

    şuan gayet düzgün çalışıyor kopma yada yawaşlama yok bakalım kaç gün böyle gidecek .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigmania

    Downstream Hat Zayıflaması 28
    Upstream Hat Zayıflaması 13

    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 8187

    Upstream Sınırı 18
    Downstream Sınırı 9

    adamlar biz müdahale etmedik dedikleri halde hızla oynuyorlar, arıza kaydı oluşturduk size geri dönülecek diyorlar ne gelen var ne giden ? sonra ayarlıyorlar ama tenezzül edip aramıyorlar bile hattınız düzeldimi diye .

    şuan gayet düzgün çalışıyor kopma yada yawaşlama yok bakalım kaç gün böyle gidecek .

    suan snr 9 , yoğun anlarda dahada dusup kopmalara sebep olabilir, bu değeri 10 un üstünde tutmak lazım ki sorun olmasın ilerde.yine hızınız düşebilir biranda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.