Şimdi Ara

TT big water SE ile ilgili yorumlarınız ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar TT BIG WATER SE ile olumlu olumsuz yorumlarınız nelerdir?
    hem soğutma hemde sessizlik bağlamında sizce nasıl bir ürün Se olmayan versiyonu ile pek olumlu şeyler okumadım
    100+kdv gibi fiyatı bü limitlerde önereceğiniz su soğutma ünitesi varmı

    En son olarakda fiyat sınırlaması olmaksızın önerebileceğiniz bişey varmı

    HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

    SAYGILAR



  • Bende SE olmayanı var. Normal bir hava soğutmanın yaptığı soğutmayı çok sessiz şekilde yapıyor. Şöyle diyeyim, odan serin ise hava soğutma ile bundan daha iyi soğutma sağlayabilirsin fakat kesinlikle BigWater'dan daha gürültülü olacaktır. Ben soğutmasından da sessizliğinden de memnunum. Tek derdim "sistemi çok sık değiştiren birisi olarak" kurulumunun biraz uğraştırması. Yani her seferinde borulardaki sıvıyı boşaltmak, su soğutma sistemini komple sökmek, yeni sistemi kurduktan sonra tekrar sıvıyı doldurmak zor geliyor artık. Hava soğutma çok daha pratik bu yönden.
  • big water hava soğutma ile alınan sonuçlardan fazlasını beklemeyen ve az daha sessiz olsun diyenler için belki bir şecenek olabilecek vasat bir su soğutmadır!!!!!

    SE modeli için söyleyebileceklerim inşallah se de biraz daha güçlü bir pompa kullanmışlardır çünkü eğer aynı pompayla devam ettilerse hiçbir performans beklememeli!!!!!

    big watera bu kadar laf etmemein birkaç sebebi var... pompası yetersiz..hiçbir şekilde vga ve nb o sistemle soğutulamaz denenmesi bile sakıncalıdır!!!! radyatörü küçük!!!! ve yanında gelen cpu bloğu sabıkalı!!!
  • bende daha önce forumda bir konu açmıştım big water ile ilgili ve alıcaktımda fakat birçok kişi mağdur olmuş bu sistem yüzünden.. iyi bir su soğutma sistemi deilmiş. birçok kişi forumda su soğutma sistemi yapan kişilere yaptırmamı tawsiye etmişti..
  • kendiniz yapın güzel bi cpu bloku alıp. kullandım ordan biliyorum kenarda duruyo şimdi. stok fandan çok daha başarılı load da bi miktar daha sessiz geceleri fanın devrini kısınca. ama loadda fan full çalışırken stok fandan daha gürültülü. cpu blokunda plexide gerzek bi hata var sorun çıkarabiliyo. pompalarıyla ilgili sorunları olan olmuş. benim pompam gayet iyiydi hala çalışıyo. artıları eksileri bunlar görsel kısmı gayet güzel ayrıca uv ye duyarlı yeşil renk hoş mavi led başarılı fiyatı ucuz. bununla su soğutmaya giriş yapıp sonra kendinizi su soğutma adına bi sürü şey almış ve 500ytl harcamış olarak bulabilirsiniz :P
  • Bende de ilk versiyon var. sessizliğine bişi diyemicem ama soğutma sistemine ekran kartını da ekleyince soğutma sistemi cidden yetersiz kalıyor o/c potansiyelinin hava soğutmaya göre düşmesi de düşündürücü. sadece cpu için soğutulması sırasında soğutma ii(el yapımı su soğutmaya göre kötü) ancak soğutma haricinde bloklar dayanıksız ve kelepçelerden sızmalar yaşanabiliyor. Pompanında yetersiz olduğuna katılıyorum. Kısacası Tek ii olduğu bölüm sessizlik.
  • valla bende araştırdım 2-3 hafta kendi su soğutmamı yapıcam die uraştım sonunda tekrar su soğutma sistemlerini araştırdım ve bunu aldım. vegaya problemli olduğunu sorduğumda se lerde herhangi bri şikayet gelmediğini ilk partide gelenlerin problemli olduğunu söylediler. dışardaki sitelerdede bilinçli olarak dikkatli bir şekilde yapılan kurulumla problşemsiz çalışacağını düşünüyorum. opteronum gelsin haftaya sistemi kuracağım ve 3000mhz üzeri deneyimlerimi ve yorumlarımıda buraya yazarım işallah
  • Ben yaz başlarında DijitalCenter'a gelen ilk partiden almıştım. O partideki pompalar sorunluydu sanırım. Benimki dahil bu forumdan birkaç kişininki daha tam 15. günde bozulmuştu. Değiştirdiler, yenisinde bir sorun yok, o günden beri kullanıyorum. Su sızdırdığına falan da şahit olmadım. Dediğim gibi hava soğutmayla daha iyisi yapılabilir fakat daha sessizi biraz zor.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE YARDIM VE YORUMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • reca
    bunlarda bir kaç performans testi... daha iyi anlaşılabilir olay

     TT big water SE ile ilgili yorumlarınız ???

     TT big water SE ile ilgili yorumlarınız ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 2 Aralık 2005, 10:25:29 >




  • big water SE de kullanılan standart hortum çapı nedir? 1/2 mi yoksa 3/4 mü?
  • as seen on figure 3284726

    hocam ince malesef hortumlar, içten içe çapı 6mm anca buradan görebilirsinizhttp://www.tweaknews.net/reviews/waterse/index4.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.