Şimdi Ara

Trigue L3800 hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir sorum daha olacak, bu ürünün manyetik koruması var mı? AudioEngine 5 'de yok diye okumuştum bir ara. Ürünün tanıtım sayfasında manyetik korumalı tiz sürücüler demiş, ama bass sürücüler için böyle bir ifade kullanmamışlar. Yoksa bass sürücü için manyetik korumaya ihtiyaç yok mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra

    Sizi birgün misafir edeyim de bendeki AEGO yu bir dinleyin sevgili @Nymphadora
    Eminimki bu düşünceniz tamamen degişecek ve AEGO ya hayranlık duyacaksınız. Ben hiç bir dinlediğim 2.1 de uydularıyla subw ı bu kadar uyumlu çalışan başka bir set görmedim. Bas seslerini uydulardan aldığınızı sanıyor ve o ufacık uydulardan nasıl boyle bir ses çıkar diye azınız açık izliyorsunuz

    Müzikal anlamda kendi sınıfında AEGO ya 9/10 puan veririm. Bu konuda çok iddalıyım.

    eminimki aego kendi sınıfındaki müzikal kalitesi üst düzey bir sistem,fakat sony müzik setlerinin lbt serisinde bulunan sistemler kadar başarılı olabileceğini düşünmüyorum,aego dinledim ama mağazanın standında gelişigüzel bi şekilde,açıkcası bu set eminimki böyle değildir dedim ve gittim,daha sonra test odası olan bir mağazada jamo i300 dinleme fırsatım oldu ne yalan söyleyeyim yine bahsettiğim o müzik setlerinin kalitesini bulamadım,ya ben müzikten anlamıyorum yada kulaklarım problemli...(lbt serisi zaten hi-fi sınıfında)




  • ürünün manyetik koruması var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mamo99

    acousticenergy nin kendi sitesinde 50 hz olarak belirtiliyor aego m ve üst frekans olarakta biraz düşük gözüküyor megaworksle aynı frekasans yanıtını veriyor uydular yani 16khz tonlaması hakkında bişey diyemicem çok güzel olduğu ortada
    http://www.acoustic-energy.co.uk/Product_range/Aego_series/Aego_M_spec.asp


    Burdaki spec. leri anlamış degilim bunlar degişmiş eski veriler bunlar degildi ki.. bendeki AEGO nun kitapcıgındada veri olarak alt freknası 35hz gösteriyor.




  • aego ya da jamo fln iyi olabilir ama bence övenler abartıyor snuçta kategorileri multimedia ve bunu üreten firma da buna göre üretir yoksa bu ürüne rağbet artar ve hifi satışı etkilenirdi değil mi tmm sesi iyi olabilir ama demek ki 10000 ytl dolaylarında hi fi dinlenilmemiş
  • yahu arkadaşım 10.000 dolarlık hi-fi ile bu setleri kıyaslarsan sana şüphe ile bakarım zaten.

    Kendi fiyat aralığında ve fiyat / performans kıstası yapıyoruz, ayrıca AEGO yu üreten acoustic energy de hi-fi firmasıdır. Bir çok pahalı hi-fi ürünü mevcut. Burdaki can alıcı nokta logitech creative gibi tüketici elektroniği yapan firmaların markaların ürünleri yerine daha kaliteli müzikal anlmada degeri olan ürünleri cüzdanı müsait olan ve kalite arayan kullanıcılarla buluşturmak.

    Eğer binlerce dolarlık hi-fi ve hi-end ürünleri tartışmak isterseniz "http://forum.donanimhaber.com/forumid_332/tt.htm" alt topiğine beklerim sizi. Orada bol bol sohbet ediyoruz bu konularda.

    Sevgiler..
  • Bu arada konu dağıldı, L3800 kullanıp da bass'lardan bahsedecek var mı? Yoksa kesenin ağzını açacaz mecburen....
  • neyin ne olduğunu biliyorum zaten ama sonuçta amazon fiyatı bile o kadar yüksek olmayan multimedia ürünler hakkında konuşuyoruz
    bu arada konu dağılmasın l3800 ün uyduları baya kaliteli diye okudum bu zamana kadar ama maalesef sub ı hakkında hep olumsuz yorumlar okudum bass seviyesini azaltarak bir nebze onune geçersin basslı şarkılar dinliyorsan kesinlikle almaman gereken bir ürün.
  • Arkadaş boşunamı yazıyorum bir saattir. Bak ilk mesajımda L3800 ile ilgili ne yazmışım. Kullandık ki yazdık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra

    Arkadaş boşunamı yazıyorum bir saattir. Bak ilk mesajımda L3800 ile ilgili ne yazmışım. Kullandık ki yazdık


    Senin yazdıklarını okudum eyvallah, belki başka kullananlar da vardır ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ju5763

    neyin ne olduğunu biliyorum zaten ama sonuçta amazon fiyatı bile o kadar yüksek olmayan multimedia ürünler hakkında konuşuyoruz
    bu arada konu dağılmasın l3800 ün uyduları baya kaliteli diye okudum bu zamana kadar ama maalesef sub ı hakkında hep olumsuz yorumlar okudum bass seviyesini azaltarak bir nebze onune geçersin basslı şarkılar dinliyorsan kesinlikle almaman gereken bir ürün.


    Yok, tam tersine bass'sız şarkılar dinliyorum, bass seviyesi en kısıkta duracak hep, genel ses seviyeside 1/3 ü geçmem heralde apartmanda oturuyorum. Bu seviyedeyken sub uğultu yapmasın yeter bana.. Film izlerken zaten sorun yok, t6060 sub'ı bile çok iyi filmlerde.




  • Audioengine 2 işini görebilir. Fiyatı 199 $



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resen -- 18 Eylül 2008; 15:36:09 >
  • Peki ben burda adı geçen setlerden birini (m-audio, I-trigue, audioengine, aego-m .. vs) alsam, bunu TV, PS2, PS3 ve HTPC de ortak olarak kullanmak istiyorum(kablo değiştirmeden). Bunun için AV receiver mi almak gerekir?

    Birde bu setlerin hepsi aktif sanırım, bu yüzden bir AV receiver (amfi) 'ye bağlamak doğru olur mu?
    Eğer sorun olmazsa uygun bir amfi önerebilir misiniz? (optik girişli stereo orta kalite bişey)
  • Hi-fi olarak kullanıcağınız AVR ler genelde 4-6-8 ohm degerlerdeki hop. sürebiliyor. Bu durumda hem aktif olması hemde bu ohm degerlerine uymaması sebebiyle o bahsettiğin setleri AVR ile kullanamazsın.

    Ayrıca yukarıdaki ürünleri 2xRCA(stereo) yada 3.5mm jack çıkışı olan tüm ürünlerle kullanabilirsin. Optik baglantıya ihtiyacın yok çünkü çok kanallı set degil bunlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oronra

    Ayrıca yukarıdaki ürünleri 2xRCA(stereo) yada 3.5mm jack çıkışı olan tüm ürünlerle kullanabilirsin. Optik baglantıya ihtiyacın yok çünkü çok kanallı set degil bunlar.


    Kullanabilirm de, sürekli kablo değiştirmem gerekecek değil mi? Yoksa birden fazla girişi olan, ve bunlar arasında seçmemize imkan veren aktif bir set var mı?

    Eğer yoksa av receiver almam şart gibi, HTPC ve PS3 den hdmi çıkışlarını kullanamıcam heralde, HTPC'de ve PS3 de optik çıkış var. PS2 ve TV den de stereo gelcek, yani bana 2 optik girişi ve 2 stereo girişi olan bişey lazım sanki.. Bu setleri AV receiver ile kullanamazsam yine bu fiyata 2+1 ne almam gerekir(pasif) ?

    Bu konulara baya yabancıyım kusura bakmayın..
  • size decoderli bi set lazım ki z5500 var ondada yok 2 giriş gibi bişey malesef avr almanız gerekecebilir bunları bağlamanız şart ise ve bütçenizde çok artacaktır böyle bir durumda en az 2 milyar civarı gibi bir bütçe ayırmanız gerekecek
  • ki pc yede bir ses kartı almanız lazım yoktu seskartınızda galiba bu bütçe bi 180 ytl daha artacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.