Şimdi Ara

Trakya tip hakkinda yazilanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaş içerisi pislikten geçilmiyor, güvenlik sıfır, ilgilenen yok ve hala bu rezil yapının güzel yanlarını görmeye çalışanlar var. binasını benzin döküp yaksan kimsenin ruhu duymaz, kolonlara dinamit koyup havaya uçurmaya kalksan yine rahat rahat yaparsın. yetkililer kimse bir an önce çeki düzen versin buraya, tıp fakültesi mi ahır mı belli değil. prof ya da doç olunca,kadroları işgal edince her şey çözülmüyor.
    03.05.2016 18:59 dickens




    Yazinin yeni olmasi ilgimi cekti. Bu konu hakkinda orada okuyanlardan yorum bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    nedense trakyaya giden arkadaşım da memnun
  • Abartmıșlar baya hastane eski olabilir tamam da yenileniyor gayette temiz bence hastane bundan daha kötü durumda olanlar da var ben 2 senedir okuyorum gayette memnunum tavsiye ederim geleceklere eğitimi gayet iyi amfiler laboratuvarlarda yenilendi tek sıkıntısı kontejan fazla olması o da zaten çoğu devlet üniversitelerinin sorunu @Neuroglia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evladıhomosaphiensss E kullanıcısına yanıt
    Evet benim konuştuğum herkes de memnun acaba başka bir alt neden mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    fazla muhafazakar gruplar hakim değil orda ondan da memnuyet olabilir
    bi medeniyet değil resimdeki kızlar kapalı genelde
  • Iyi diyen var kotu diyen var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karisik yorumlardan dolayi cekinirdim yazmazdim sanirim net bilgi veren yok ktu tip yazilabilir yakin siralamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.oliver41 D kullanıcısına yanıt
    Evt ktuyu uste alicam ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlükteki yoruma göre mi tercih yapacaksınız aha size ktü tıp hakkında bir yorum o zaman.Trakya çok kaliteli bir üniversitedir.Orada konuşanlara bakma.

    türkiye'nin teknik üniversite kapsamındaki tek tıp fakültesidir. akredite oluş ve teknik yeterlilik bakımından türkiye'nin sayılı fakültelerindendir. "limon dışarıdan güzeldir ama ağız sulandırır." diye bir laf vardır ya işte cuk oturan bir yer daha. ben de bizzat yukarıda söylediğim özelliklerle bodoslama tercih ettim. neyse kazandık, gittik okula. daha ilk günden düzensizlik bize "hoşgeldiniz la!" dedi resmen. bu nasıl bir yönetimdir arkadaş? fakültenin aldığı öğrenci sayısı 330, en büyük amfisi 250 kişilik. ilk iki hafta bir amfiye yerleştirdiler bizi. düşünün ki adamlar yer kapabilmek dersten 45 dakika önce gelip oturuyorlardı. neyse can çekiştirdikten sonra ikiye böldüler sınıfı, biraz rahatladık. sıkıntılar biter mi peki? asla. en büyük düzensizliklerden biri ders programları. habersizce değiştirilen saatler, iptal edilen dersler, umursamazca biri 26 gruba bölünen diğeri 6 gruba bölünen laboratuvar saatleri.. derslerin zorlukları konusuna gelecek olursak adı üstünde tıp fakültesi, gerektiğince zor. velhasılkelam yazımın en başında belirttiğim özelliklere yakışan bir yönetimi, eğitim kadrosu yok.
    haa, şimdi bana "tıp fakültesi okunur mu, ktü uygun mu?" diye sorarsanız tek cevabım olur: "tıp okuyun ama ktü asla."




  • hocam trakya tıbbı bölgenin ihtiyacını karşılamak için yapmışlar bunu bilmende fayda var ayrıca edirnede yaşayan biri olarak şunu söyleyeyim edirne çok sessiz sakin yerdir güvenlik sorunu olmaz emekli ve öğrenci yeridir mesela şu an şehir bomboş
  • tıbbıyeligencc T kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsan trakyanın aldığı öğrenci sayısı 211 ve arkadaşımın söylediğine göre onların dönemde sadece 60 kişi sınıfı geçmiş. 40 kişilik gruplara ayrılıyolarmış. Arkadaşım da bunu doğruladı.


    Ve bu dönem ktüde 2ye geçen arkadaşım da bölündüklerini söyledi. Hiç böyle bir söylem duymadım. Gayet rahatmış yani. Ve bu yazıyı sadece 1 kişi yazmış. Trakya tıp hakkında en az 6-7 yorum aynı şekilde kötülemiş okulu ve hastaneyi.

    Trakya tıbbın sağlam olduğunu ben de duydum. Hatta evime de yakın.Ama ilk tercihim ktü olacak.
  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    Sen anlatmak istediğimi anlamadın.Ben ktü yü kötülemedim.Her üniversite hakkında kötü yorum var.O yazıyıda örnek olsun diye attım.Sözlükteki yorumlardan hareketle tercih yapmayın.Güvenilir kaynak değiller.
  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    aynen düzen 0 kampüs içinde tıp fakültesi nerde diye 10 öğrenciye sordum kimse bilmiyor ık mık ediyorlar hemşireye sordum oda bilmiyor
  • Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.. Ben de sana sorucaktım gidip gezmişsin diye gerçekten hastane öyle mi?
  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    evet öyle hastanesi baya kötü fakülte yeni yapılmış boyası yok ama lab ve amfileri ctfden iyi :DD kampüsü çok beğenmedim düzen 0
  • Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz. Bilgilendirme yaptiginiz tercih yapacak kardeslerim adina tesekkur ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine burası sözlükten bilgi edinenlerle dolmuş. Önce şunu söyliyim, trakya kampusüne yazın gidip öğrenci bulamazsın. Millet Tatilde! Sorduğunuz kişiler muhtemelen rastgele orada bulunan başka bölüm öğrencileri. Ayrıca o kampüsün içinde hastaneyi bulamayan kişi tıp okumasın bence sonuçta koskoca bina, kafayı kaldırınca gözüküyor. Ayrıca hastane yenileniyo. 10 yıl önceki haliyle karşılaştırmak doğru değil. Ben trakya öğrencisi olarak 10 gündür her konuya aynı şeyleri yazıyorum. 2. Sınıfım, yani artık tercihlerle falan işim yok, ama yardımcı olmak istiyorum tercih yapanlara. Bu tür basit sözlük entry leriyle hareket edenler yıllar sonra pişmanlık yaşayabilir. Zaten olumsuz yorumların çoğunu didikleyince hastane falan hikaye, insanlar zor eğitimden korkuyor. Herkes olayı evirip çevirip kalan öğrenci sayısına getiriyo. Sonra da "zaten hastane kötü " diyolar. Nasıl hastane yenileniyo diyosam bu gerçeği de açıkça söylüyorum: EGITIMI ZOR. Bundan çekinen gelmesin. Tavsiyem budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RagnarLoRdbrok kullanıcısına yanıt
    Kalan kişi sayısını söylememdeki sebep eğitimin zorluğu değildi, sınıfın kalabalık olmasıydı. 200 kişi normal 120 de üst dönemden kalıyorsa ders dinleme kalitesi meçhul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yanlış bilgiler var, bilen bilmeyen konuşuyor. Trakyanın kampüsü kadar düzen içerisinde başka bir kampüs görmedim bunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Namık kemalin kampüsünü de gördüm karmakarışık, trakyanın kampüsünde bir ana cadde vardır oradan gidersen bulamayacağın fakülte yok. Hastane binası 30 senelik ve dışını yeni boyadılar, içi tamama yakın yenilendi ve yenilenme çalışmaları devam ediyor. Hastanede tek çöp bulamazsınız, hastane temiz, özel hastanelerden daha temiz, kim pis buluyor anlayamıyorum. Velev ki pis sırf bu orada okumaya engel olabilir mi? Amfiler yeni açıldı son donanımlı lablara sahip. Kontenjan fazlalığının bir zararını görmedim sıkıntı yok. Kalan kişi o kadar fazla değil onu takmayın ki çoğu kişi bütlerle birlikte geçiyor. Kalmak kolay bir olay değil çalışan geçer. Üstten kalanlarla max 260 olunuyor yarısı gelse 130-150 kişiyle ders işleniyor. Kalaba olması dezavantaj değil burası lise de değil, herkes susarak dinler, kendi aranda konuşma olmaz. (Trakya-Dönem 3)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 4 Ağustos 2016; 15:05:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neuroglia kullanıcısına yanıt
    Fark etmiyo, yine yanlış bilgi vermişsiniz. Okuyan biri olarak düzeltiyim hemen. 120 kişi kalmaz. O kuruldan kalan kişi sayısı. Büt lere girerler yazın. Yine kalan olursa ek büt e girer. Yine kalırsa seneye o kurulu tekrar alır. Bütün seneyi almaz, sadece o kurulu alır. Mesela 2. Kuruldan kalan biri bi sonraki yıl 1 ve 3. Kurul derslerine girmez, sadece 2 ye girer. Bu yüzden 120 dediğiniz sayı ek bütler sonucu 30 veya 40 a düşer. Ayrıca hiç amfide ders dinlediniz mi bilmiyorum ama amfide yeterince yer varsa (bizim amfilerde yeterli yer var) dinleyen sayısı çok da önemli değildir. Hoca derse hakimse zaten herkes dinler çıkar gider. Pratik dersleri zaten gruplara bölünüyo o yıl giren öğrenci sayısına göre. O yıl mesela çok sayıda öğrenci varsa daha fazla grup oluşturulur ve sorun çözülür. İşte bu yüzden sözlüklerden bilgi edinmeyin diyorum yarım yamalak tercih yaparsınız.



    Not: Cerrahpaşa, çapa ve hacettepe nin kontenjanı da çok yüksek ama kaliteleri üst düzey. Bi türlü insanlar fark edemiyo şunu ; fakülte ne kadar geçmişte kurulmuşsa yani ne kadar köklüyse GENELDE kontenjanı fazla olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.