Şimdi Ara

Touchpro 7” DESTEK-PAYLAŞIM (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
29.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu cihazla turkcell t10 android cihazlan nasıl internete girecez biri
    anlata bilir mi...
    Bide Bu sürümü güncelleme gibi bişey yokmu ya sıkıldım çok eski sürümü yüklü
    makinada bide kutudan cd filan çıktımı sizin bende cd filan çıkmadı da ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk-okur

    goturdum kipaya atlantis subesine adamlar kendilerinden bi haberler bi halttan anlamiyolarki teknik e goturun biz bisey yapamiyoruz diyolar garanti hikaye bunu bilir bunu soylerim hangi kipa bunu yapan hangi kipa soyle gidiyim bi yarin guncellememide yapsinlar :D


    Bunu yapan Isparta Kipa ama sana yaramaz:-)

    http://forum.donanimhaber.com/m_59287931/tm.htm

    Su konudaki rom bana yuklu gelen romla ayni. Orda tarif edildigi gibi kurarsan sorun cikmamasi lazim. Ben Android'den pek anlamiyorum yeni yeni cozmeye basladim o yuzden bence sende etrafinda bilen biri varsa ona yaptir. Bozulur diye cok korkmana gerek yok teknik servis cok da kotu degil. Garanti disi kalsaydi benimki kalirdi..




  • Bende öyle aman aman anlayan biri degilim bakalım bozulması filan sorun değil adam karşında muhattap bulamayınca sinir oluyo mevzu o :) bi arkadaşa götürdüm halletti makineyi ama günümün içine ettilerdi neyse bakalım sagol kardeş ;)
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59287931&p=1#59287931. Arkadaslar buradaki romu yükleyin , gülegüle kullanin. Ben yükledim herseyiyle sorunsuz kullanıyorum.sensör dahil hersey çalışıyor. ics nin tadinı çıkarın.
  • Nasil yaptiniz o guncellemeyi ben yapamadim ya o son live program donuyo filan bi yardimci olurmusun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruk-okur

    Bende öyle aman aman anlayan biri degilim bakalım bozulması filan sorun değil adam karşında muhattap bulamayınca sinir oluyo mevzu o :) bi arkadaşa götürdüm halletti makineyi ama günümün içine ettilerdi neyse bakalım sagol kardeş ;)
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk-okur -- 18 Nisan 2012; 10:11:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataberke

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59287931&p=1#59287931. Arkadaslar buradaki romu yükleyin , gülegüle kullanin. Ben yükledim herseyiyle sorunsuz kullanıyorum.sensör dahil hersey çalışıyor. ics nin tadinı çıkarın.




    Nasil yaptiniz o guncellemeyi ben yapamadim ya o son live program donuyo filan bi yardimci olurmusun
  • internet konusunda soru soran arkadaşlar;

    telefonunuz eğer interneti wireless ile dışarıya verebiliyorsa bağlanıp girebilirsiniz. ancak eğer sizdede samsung monte s5620 veya onun gibi lanet java telefnnz varsa usb ilede bağlasanız telefon üzerinden nete giremezsiniz çünkü tablette hiçbir markette kies programı yok. ben aveajet modem aldım sadece taktım ve bekledim herşeyi kendisi yaptı ve bağladı 3g ile. izmir yeşilyurt semtinde hiç 3mbit altına düşmedi neredeyse.

    birde eğer telefonunuz üzerinden notebookta internete giriyorsanız ancak biilgisayarınızda geçici bir wireless ağı ile tabletiniz dahil her wireless bulunan bilgisayarınızla internetinizi paylaşabilir tabletinizle bilgisayarınıza bağlanıp nete girebilirsiniz.
  • Sonunda çözüldü sorunumuz..Demek ki sadece wın ve kablosuz modem sayesinde nete girebiliyoruz.Şu anda pek işime yaramaz askıya alıyorum.

    Aydınlatan arkadaşa teşekkürler.
  • Arkadaslar hepinize mujde .. recnut91 arkadasimiza cok tesekkur ediyorum onun sayesinde su andan itibaren gercek mobil online olabildim.gercekten avea mf 190 jet modem ile hicbirsey yapmadan sadece modemi tablete takarak 3g baglanabildim bu arada avea ya da tesekkurler 89 tl na modem dahil 3ay kullanilabilecek 4gb internete sahip olabiliyorsunuz icinde data hatli simkartta dahil...bana gore bu tablet simdilik benim isimi gorur simkarti kendi icinde olsaydi daha iyi idi belki ama bu da yeterli..
  • ben teşekkür ederim arkadaşlar daha yeniyim androidde sökmeye çalışıyorum umarım daha çok yardımcı olabilirim ilerleyen zamanlarda.
  • Merhaba arkadaşlar bugün kipa kampanyasından yararlanayım istedim pek de istemeye istemeye touchpro 7" aldım.Gerçekten pek almak istemiyordum ekranı kalitesiz dokunmatiği kötü ve g sensörünü pek iyi beklemiyordum.Özellikle ipad /iphone kullandıktan sonra pek kesmeyeceğini düşünmüştüm fakat gerçekten çok yanıldığımı gördüm.

    Bir kaç gün sonra androidi çözüp tabletin rom kısmını inceledikten sonra bilgileri paylaşmaya çalışacağım.Herkese şimdiden kolay gelsin tabletinizle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Merhaba arkadaşlar bugün kipa kampanyasından yararlanayım istedim pek de istemeye istemeye touchpro 7" aldım.Gerçekten pek almak istemiyordum ekranı kalitesiz dokunmatiği kötü ve g sensörünü pek iyi beklemiyordum.Özellikle ipad /iphone kullandıktan sonra pek kesmeyeceğini düşünmüştüm fakat gerçekten çok yanıldığımı gördüm.

    Bir kaç gün sonra androidi çözüp tabletin rom kısmını inceledikten sonra bilgileri paylaşmaya çalışacağım.Herkese şimdiden kolay gelsin tabletinizle

    Hayırılı uğurlu olsun :D Bekliyorum bakalım rom güncellemeyi filan anlatmanı :)




  • Arkadaşlar malum tablette 4gb hafıza var ve bu hafıza ikiye bölünmüş. 2gb tabletin kendi hafızası, diğer 2gb bir nevi sd card görevi yapıyor. Anladığım kadarıyla bu sd card olarak görünen 2gb aslında esas hafızaya bağlı sanal blok. Şimdi sorun şurda, bir oyun yüklemek istediğimiz zaman hafıza kartı takmış olsanız bile büyük dosyalar sd card görevi yapan 2gb'a yükleniyor.
    2gb haliyle oyunlar için az.

    Aslında bunun tam olarak çözümü bu ayrı olan hafızaları birleştirip romu düzenleyip, tekrar yükleyip, sd card takmak. Ama ben rom düzenleyemeyeceğim için, sd card olarak görünen 2 gb bölümü aradan çıkartıp onun yerine kendi hafıza kartımı koymak istedim. Biraz araştırdıktan sonra çalışmayacağını zannettiğim basit bişey işe yaradı:) Siz de böyle yapmak isterseniz buyrun;

    İlk önce eğer 2gb'lık bölümde herhangi bişey yüklüyse(programların dosyaları gibi onlar silinecek, eğer müzik, video varsa onları tekrar sd karta kopyalabilirsiniz. İkincisi bi şekilde yanlış bişey olursa (olmaması lazım bende olmadı) her ihtimale karşı Settings>>Developer Options>>USB Debugging bölümünü işaretleyin. Tablet açılmaz Android logosunda takılırsa USB'yle bilgisayara bağlayın(tablet açılacak). Yedek alacağımız orjinal dosyayı tekrar aynı yere koyun(Root Explorer'la)

    Son: BU YAPTIĞIM ICS İÇİN ONU UNUTMAYIN.. 2.3'Ü BİLMİYORUM.

    Gerekenler: Root (ICS romunda zaten var herhalde, yoksa Marketten superuser aratıp yükleyin).. Root Explorer (Snappz Market'te var internetten de bulursunuz büyük ihtimalle, normal Markette ücretli)..
    Linkteki Dosya:http://speedy.sh/vvARB/vold.fstab
    Tabi uzun süre kullanabileceğiniz, kapasitesi fazla, kaliteli bir sd card(uygulamaların hızlı çalışması için). Değiştirirseniz nasıl olur bilmiyorum ama eski kart içindekileri yenisine kopyalarsanız sorun çıkmaması lazım.

    1- Linkteki dosyayı (kendim düzenledim, XDA'daki bir telefon için olan konuya bakarak) tablete indirin.
    2- -Root olduğunuzu varsayarak- Root Explorer'ı bulup yükleyin(link vermek büyük ihtimalle yasaktır)
    3- Root Explorer'a girip system/etc klasörüne girin, "vold.fstab" kopyalayın.
    4- Kopyaladığınız dosyayı sdcard harici bir yere atın (ben system/media'ya attım)
    5- 1'de indirdiğiniz dosyayı (büyük ihtimalle sdcard/downloads klasöründe) kopyalayın.
    6- Yine system/etc klasörüne getirip yapıştırın.
    7- Tableti kapatıp açın.

    Şimdi Settings>>Storage bölümünde en üstte 1.15gb INTERNAL STORAGE. Onun altında bizim taktığımız hafıza kartı( yine adı INTERNAL STORAGE). En altta 2.08gb (bizim yerini değiştirdiğimiz) EXTSD olarak görünecek. Çok büyük dosyalar indiren uygulamalar için daha çok yer olmuş olacak.

    Kolay Gelsin :)




  • evet arkadaşlar rom yüklemeyi buldum .Kısa süre sonra anlatımını yapmaya çalışacağım.Ayrıca ics yükledim ses tuşu yanlış çalışıyor ve g sensör yok oldu
  • arkadaslar ben ics ye güncellenmiş tabletimle ttnet mobil modemi usb den bağlayarak internete giriyorum.yapmanız gereken tek şey modemi tablete bağlayıp yaklaşık 1 dk beklemek.ondan sonra tarayıcınızı açıp internete dalıyorsunuz. burada şöyle bir ayrıntı var ..tablette ayarlarda modem gözükmüyor bu sizi yanıltmasın ama ana ekranda ekranın sağ alt tarafında ttnet bağlantı bildirimi gözüküyor. 2.3 de denemedim bilimiyorum..eğer 2.3 de bağlanamazsanız yapmanı gereken tek şey romu güncelleyip ics yapmak..kolay gelsin
  • kinisath siz hangi romu yüklediniz..benim yukarıda linkini verdiğim rom sorunsuz çalıºıyor..bir denemenizi öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataberke -- 23 Nisan 2012; 23:47:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataberke

    kinisath siz hangi romu yüklediniz..benim yukarıda linkini verdiğim rom sorunsuz çalıºıyor..bir denemenizi öneririm


    hallettim herşey sorunsuz şu anda
  • arkadaşlar bu haftasonu kipa dan almıştım, turkcell vınn ile bağlantı kurmaya çalıştım. ancak mobil bağlantıyla ilgili seçenekleri denerken android ekranı geldi. şimdi açılışta android ekranında takılıp kalıyor. tablet android konularında bilgim yok. şimdi servise mi göndermeli, cayma hakkı mı kullanmalı yoksa kolay bir çözümü var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klox

    arkadaşlar bu haftasonu kipa dan almıştım, turkcell vınn ile bağlantı kurmaya çalıştım. ancak mobil bağlantıyla ilgili seçenekleri denerken android ekranı geldi. şimdi açılışta android ekranında takılıp kalıyor. tablet android konularında bilgim yok. şimdi servise mi göndermeli, cayma hakkı mı kullanmalı yoksa kolay bir çözümü var mı?

    http://forum.donanimhaber.com/m_60072812/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60072812

    konudaki rom yükleme işlemini yaparsanız sorununuz düzelecektir en güncel rom versionlarından biridir ancak eski verileriniz kaybolacaktır.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.