Şimdi Ara

Toshiba Portege G810

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Toshiba Portege G810


    Barcelona'da düzenlenen Mobile World Congress 2008'de Toshiba G serisinin son üyesi Portege G810 ile dikkatleri üzerine çekti. Windows Mobile 6 işletim sistemiyle çalışan cihaz, 65 bin renk destekli 2.8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip. 3G, Wi-Fi ve bluetooth bağlantı seçenekleri sunan G810, GPS desteği de sunuyor. 128 MB hafızasını microSD kartla 4 GB'a kadar artırmak mümkün. Multimedya yetenekleri arasında otomatik netlemeli 3 megapiksel kamera, RDS destekli FM radyo ve Windows Media player desteği bulunan Toshiba G810'un 2008'in ikinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

     Toshiba Portege G810


     Toshiba Portege G810


     Toshiba Portege G810


     Toshiba Portege G810


     Toshiba Portege G810


    iyi aksamlar arkadaslar . . .

    bu pdayi hic konusmamissiniz . . .

    Konusulmaya deger bir pda mi degil yoksa daha piyasaya cikmadigi icin mi konusmuyorsunuz ?

    Ingiltere ' de satisa cikmis . . .

     Toshiba Portege G810


    bu fiyatlarda Turkiye ' de satisa cikar mi ?

    ayrica ozellikleri sizce iyi degil mi ?

    ben ne zamandir bir pda hayaliyle yasiyorum desem yeridir :)

    i mate Jam ciktigi zamanlarda onu iki haftaligina kullanabilmistim ve cok hosuma gitmesine ragmen ogrencilikten dolayi alamamistim . . .

    bu pdayi COMPLEX fuarinin goruntulerini izlerken gordum ve hemen pesine dustum . . .

    sizin yorumlarinizi merak ediyorum . . .

    Saygilar . . .







  • Duyurulalı çook zaman geçti ve çıkışı da hayli gecikti. 4-5 ay öncesine kadar touch cruise ile mukayese edilir ve tercih de edilebilirdi ama şimdi şansı sadece fiyat avantajı olursa var derim. Ama fiyat açısından 1500 lerde gezen cruise a şöyle 1000 lira gibi bir rakamla çıkarsa alınır bence.
  •  Toshiba Portege G810


     Toshiba Portege G810



    iki tane sitede fiyatlar boyle. . .

    nasil oluyorda 400lira fark oluyor ?

    Ingiltere ' de 350 € ama Turkiye ' de fiyatlar ne kadar yuksek ya . . .




  • Arkadaşlarınız, işiniz, web’de en sevdikleriniz – hızlı

    Flickr, Youtube ve Facebook gibi web siteleriyle hızlı etkileşim sağlayacak şekilde tasarlanan Portégé G810 arkadaşlarınızla her an bağlantıda kalmanızı sağlar ve saniyeler içinde hayatınızı düzenlemenize olanak verir. Dahası, karşıya yükleme konusunda en yeni ve hızlı (HSUPA) teknolojiye sahiptir. 3 mega piksellik kamerasıyla fotoğraf çekebilir, video kaydı yapabilir ve kaydettiklerinizi web’e yükleyebilirsiniz. HSDPA ile 3,6 Mbps’ye kadar indirme hızı sayesinde, saniyeler içinde web içeriklerini telefonunuza indirebilirsiniz.

    Dokunarak düzenleyin

    Akıllı dokunmatik ekran ve yeni üç yollu menü sistemi, tüm önemli bilgilerinize (örneğin, rehber, e-posta, Microsoft® Office Mobile uygulamaları, ortam dosyaları, vb.) erişmede hızlı ve kolay bir yol sunar.
    Akıllı dokunmatik ekran kısayolları rehberinize ve fotoğraflarınıza hızlı bir şekilde göz atmak gibi görevleri çabucak yapabilmenize olanak verir. Genişletilmiş sanal klavye de blog düzenleme ve e-posta gönderme gibi işleri hızlandırır.

    Dokunarak gezinin

    GPS ve A-GPS özellikli Portégé G810, insanların koşuşturduğu hareketli bir şehirde veya yeni bir ülkede yaya veya arabayla yolunuzu bulmak için mükemmel bir araçtır. Ayrı bir uydu navigasyon sistemine gerek kalmaz.

    Dokunarak çalışın

    Portégé G810 işiniz için güçlü bir araçtır. Windows Mobile® 6.1 Professional sistemini kullanan ilk cihazlardan biridir, Outlook®, Word, Excel® ve PowerPoint® Mobile dahil, alışılmış Microsoft Office uygulamalarının tümüne erişmenize olanak verirken, e-posta gönderim özelliği ile hareket halindeyken gelen mesajlarınıza anında yanıt verebilirsiniz. Bunun yanında Windows Mobile® 6.1’de yapılan çeşitli yenilikler cihazınızı daha kolay kullanmanıza olanak verir.

    Her an bağlantıda kalın

    Portégé G810 ile, Quad band GSM, 3G, HSDPA, HSUPA, EDGE, Bluetooth ve WiFi gibi çeşitli bağlantı seçeneklerine sahip olun. Sesli iletişim, SMS, MMS, E-posta, görüntülü görüşme ve anlık mesajlaşma gibi pek çok iletişim yönteminden yararlanın.

    İhtiyacınız olan her şey Portégé G810 ile parmaklarınızın ucunda.

    Microsoft’un aşağıdaki geliştirmeleri sağlayan yeni Windows Mobile® 6.1 Professional platformunun avantajlarından yararlanın:
    Powered by Windows Mobile

    Toplu Metin Mesajları

    Metin mesajında anlık mesaj deneyimini sağlayan yazarken mesaj geçmişini görüntüleme özelliğini kullanın.

    Başlangıç Merkezi

    Bugün ekranındaki yeni başlangıç merkezi ile, hemen kullanmaya başlamak üzere Portégé G810’u ayarlamanız çok kolaydır.

    Daha kolay Bluetooth kurulumu

    Bluetooth kulaklıklarını, kulaklık-mikrofon setlerini veya otomobil kitlerini Portégé G810.’a otomatik olarak bağlayın. Eşleştirme koduna gerek yoktur.

    Wi-Fi’ye bağlanın

    Wi-Fi ağına bağlanmak artık bir sürü sayfaya gitmenize gerek kalmadan çok daha basit, Bağlanmak için ekranda tek bir tıklatma yeterlidir.

    Güncel kalın ve paylaşımlarınızı tek bir yerden yapın

    Ana ekrandan cevapsız çağrılar, gelen randevular ve yeni mesajlar gibi bildirimlere bakıp yanıtlayın, müzik çalın ve fotoğraflarınızı paylaşın.

    Microsoft Sistem Merkezi Mobil Cihaz Yöneticisi

    Bu, BT Uzmanlarına kurumsal ortamda mobil cihazları bir PC veya sunucuymuş gibi yönetip güvenliklerini sağlamada yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmıştır.


    Toshiba Mobile - G910

    GPS ve A-GPS* özellikli Portégé G810 mümkün olan en iyi navigasyon hizmetini almanızı sağlar.

    GPS, Portégé G810 cihazınızı seyahat ederken kapıdan kapıya en iyi yolu hesaplayan güçlü bir navigasyon sistemi olarak kullanabilmenizi sağlar.

    Hedefinize hızlı bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanan güncel trafik bilgileriyle kalabalık şehirlerde veya kırsal alanlarda yolunuzu bulmanız için eşsiz bir araçtır.

    Portégé G810, gpsOneXTRA Assistance™ çözümü adı verilen ve bağımsız bir GPS çözümüyle karşılaştırıldığında İlk Sabitleme Zamanını %60 oranında azaltan çok daha gelişmiş bir GPS sistemi sunar. Bu da cihazın ilk kez açıldığında başlangıç noktasını bulmasını beklerken harcanan süreyi önemli ölçüde azaltır.

    Ayrıca, XTRA çözümü sayesinde kapalı alanlarda ve şehirlerin sıkışık bölgelerinde bile GPS hassasiyeti yüksektir.

    XTRA çözümünden yararlanabilmek için Portégé G810’un ana menüsünden bu özelliği etkinleştirmeniz gerekir. XTRA çözümünün tüm ayrıcalıklarından yararlanabilmek için ek yer verileri içeren küçük bir dosyanın ( yaklaşık 40 KB) düzenli olarak indirilmesi gerekir. Veri tarifeleri için operatörünüzden bilgi alabilirsiniz.

    Sitenin bu bölümü düzenli olarak güncellendiği için Portégé G810 ile uyumlu navigasyon yazılımına ilişkin ayrıntılar için düzenli olarak bu bölümü ziyaret etmenizi öneririz.

    * A-GPS (Yardımlı GPS) Şebekeye özgü bir hizmettir.

    #
    Windows Mobile® 6.1’in önemli faydaları nelerdir?

    Windows Mobile® 6.1’in başlıca yenilikleri şunlardır:

    • Metin mesajı gibi anlık mesajlaşma
    • Daha basit e-posta ve Bluetooth kurulumu
    • Yeni Ana ekran arabirimi
    • Yeni Başlangıç Merkezi
    • Gelişmiş güvenlik
    • Daha kolay WiFi Bağlantısı
    • Sistem Merkezi Mobil Cihaz Yöneticisi

    #
    Portégé G810’da özel bir Kullanıcı Arabirimi kullanılır. Bu yeni Kullanıcı Arabiriminin faydaları nelerdir?

    • Portégé G810, arabirimi sayesinde parmağınızla
    cihazda gezinmenizi sağlayan bir Dokunmatik Telefon’dur.
    • Düzenli resim simgelerine sahip yepyeni menüleriyle, gezintiyi hızlandırır ve
    kolay hale getirir.
    • Kullanıcı Arabiriminin, kolayca e-posta veya mesaj yazabilmenizi sağlayan tam
    ekran klavyesi vardır.
    • Ana ekranda; gelen tüm mesajlar, cevapsız çağrılar ve tarihi yaklaşan
    randevular görünür.

    #
    Portégé G810’da HSUPA özelliği vardır. HSUPA’nın uydu bağlantı hızı nedir?

    HSUPA ( Yüksek Hızlı Uydu Bağlantısı Paket Erişimi) UMTS (3G) uydu bağlantısını iyileştirir, Portégé G810 ise 2 Mbps’lik bir uydu bağlantı hızı sağlar.

    HSDPA ile birlikte, HSUPA müşteriler için yeni yüksek hızlı, uydu bağlantısı özellikli kablosuz geniş bant özellikler ve hizmetler sağlar. Örneğin, video konferans, internet protokolü (VoIP) üzerinden ses, yüksek çözünürlükte resim, video dosyaları veya ekler iliştirilmiş büyük boyutlu e-postalar gönderme ve alma, mobil cihazlarda birden çok oyunculu etkileşimli oyunlar.

    #
    Portégé G810 ile herhangi bir navigasyon uygulamasını kullanabilir miyim?

    Portégé G810’da GPS özelliği bulunuyor olsa da her standart navigasyon yazılımı kullanılamaz. Portégé G810 ile hangi navigasyon paketlerinin uyumlu olduğuna ilişkin yakında ayrıntılı bilgi sağlanacaktır.

    #
    Portégé G810 cihazımda e-postalarımı nasıl alabilirim?

    Exchange'e dayalı şirket e-postalarınızı almak istiyorsanız şirketinizin BT bölümünün desteği gerektiği için lütfen BT yöneticinizle bağlantı kurun.

    Hotmail veya Yahoo! gibi özel e-postalarınızı almak istiyorsanız Mesajlaşma simgesinin altında bulunan ve varsa doğru e-posta ayarlarını cihazınıza otomatik olarak indiren e-posta yapılandırma aracını kullanın.

    #
    Portégé G810'umda ekleri alıp görüntüleyebilir miyim?

    Portégé G810,'da kullanılan Windows Mobile® 6.1 İşletim Sistemi ile Word, Excel®, PowerPoint® gibi Microsoft® Office belgeleri ve PDF görüntülenebilir.

    #
    E-postalarımı ve randevularımı masaüstü bilgisayarımla nasıl eşitleyebilirim?

    Her yeni Portégé G810 kutusunun içinde, cihazı masaüstü bilgisayarla eşitlemenize olanak sağlayan bir ActiveSync CD'si vardır.

    #
    POP ve IMAP e-posta yönergelerini uyguladım ancak e-posta gönderemiyorum, yalnızca alabiliyorum. Neden?
    Burada iki olasılık vardır,

    1) Şebeke operatörünüz giden e-postaları engelliyor. Bunun şebekeniz tarafından etkinleştirilmesi gerekiyor, bu nedenle ayrıntılar için şebekeye başvurmalısınız.

    2) Giden sunucu bağlantı noktası numarasının sunucu adına eklenmesi gerekiyor. Örneğin, tipik bir sunucu adı smtp.testsunucu.com olabilir, bağlantı noktası numarasını eklemeniz gerekirse :xxxx şeklinde eklemeniz gerekir, burada xx asıl bağlantı noktası numarasını temsil eder. Bu şekilde, giden sunucu için e-posta bağlantı noktanızın numarası 25 ise, ad şöyle olur: smtp.testsunucu.com:25




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.