Şimdi Ara

..:TOSHİBA A500-132 KLUBÜ:.. (FN TUŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
2
Favori
72.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Win 7 64 bit kurunca fn tuşu vs.. çalışmakta fakat bilinmeyen bir aygıtm var yine.
  • arkdaşlar bende win7 ye geçiş yapacağım, win7 ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız. ayrıca yükleme esnasında ve sonrasında sorun çıkıyor mu ???
  • TOSHIBA SATELLITE A500-19W NOTEBOOK

    Intel® Core™2 Duo işlemci P8700 (2.53 GHz, 3 MB L2 cache, 1.066 MHZ FS
    Orijinal Windows 7 Home Premium Edition (64 bit) TR/İng
    4,096 MB (2,048 + 2,048) DDR3 RAM - max. 8,192 MB (1066 MHz)
    400 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    16 Toshiba TruBrite® 16:9 HD LED geri aydınlatma teknolojili ekran (1
    NVIDIA® GeForce® GT 230M Turbocache™ teknolojili, 1.024 MB yerleşik,
    2,301 MB'a kadar DDR3 kullanılabilir grafik belleği (32 bit)
    3,310 MB'a kadar DDR3 kullanılabilir grafik belleği (5 GB RAM ile - 64
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room,
    Harman Kardon® stereo hoparlörler
    5’i birarada Bridge Media Yuvası, 3 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB (paylaşım
    Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik),
    HDMI-CEC (REGZA-Link)
    Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth™ 2.1 EDR
    Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    Li-Ion, 2.50 saate kadar batarya ömrü
    Entegre 1.3 Mp HD web kamera (YÜZ TANIMA FONKSİYONLU) ve mikrofon (VoI
    HD Audio, Numerik tuş takımı, 3D HDD koruma sistemi,
    Çok fonksiyonlu Touch Pad kontrolü, ECO modu
    2.76 kg
    2 yıl Uluslararası garanti

    TOSHIBA SATELLITE A500-19W ---- TOSHIBA SATELLITE A500-132 arasında kaldım yardımcı olursanız sevınırım




  • win 7 ye geçiş yaptım fakat güç düğmesinin yanında bulunan dokunmatik tuşlardan ses açıp kapama çalışmıyor. bastığım zaman diğer tuşların ışıklarını kapatıyor. ayrıca fn tuşlarım da çalışmıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcanoos

    win 7 ye geçiş yaptım fakat güç düğmesinin yanında bulunan dokunmatik tuşlardan ses açıp kapama çalışmıyor. bastığım zaman diğer tuşların ışıklarını kapatıyor. ayrıca fn tuşlarım da çalışmıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu ?



    Keşke çözebilsek, bende çözüm bekliyorum. windows 7 64 bit-32 bit ikisinide ayrı ayrı kurdum ikisnde de bir tane tanınmayan aygıt var.

    Şöyle bir durum var, eğer win7 yi upgrade olarak değilde custom olarak yüklersek, fn tuşu çalışıyor. aöma tanınmayan aygıtlar var.
  • Evet Sorun çözülmüştür. Ben 64 bit kullanıyorum ama 32 bit ilede sorun kalkabilir. Şimi yapmanız gereken toshiba driver sitesine girip, Flash Cards Support Utility driverını indirin. Program Ekle/Kaldır'dan bu uygulamayı kaldırın.İndirdiğiniz driveri kurun ve makineyi tekrar başlatın ve sorun çözülmüştür.Hayırlı olsun. Şimdi benim tatnınmayan bir aygıtım kaldı bunuda halledersem.Tamamdır. Tanınmayan aygıt sorunu olan,olamayn herkesden ricam var. Aygıt yöneticisnden, Sistem Aygıtları bölümünün resmini buraya atabilirmisiniz acaba. Belki bendeki eksikliği bulabilirm.
  • Windows 7 64 Bit için HD 4650 8.650.0.0 versiyonunu bu için, İndir
  • sayın mobile.com bilgi için teşekkürler, sanırım bu dokunmatik ses açıp kapatma tuşu kimsede çalışmıyor, doğrumu anladım acaba ? ayrıca aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü ekliyorum.

     ..:TOSHİBA A500-132 KLUBÜ:.. (FN TUŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcanoos

    sayın mobile.com bilgi için teşekkürler, sanırım bu dokunmatik ses açıp kapatma tuşu kimsede çalışmıyor, doğrumu anladım acaba ? ayrıca aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü ekliyorum.

     ..:TOSHİBA A500-132 KLUBÜ:.. (FN TUŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ)




    Bende çalışıyor o tuşlar, ses açamkapama windows media player kontrol tuşları dimi? Resim İçin teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcanoos

    sayın mobile.com bilgi için teşekkürler, sanırım bu dokunmatik ses açıp kapatma tuşu kimsede çalışmıyor, doğrumu anladım acaba ? ayrıca aygıt yöneticisinin ekran görüntüsünü ekliyorum.

     ..:TOSHİBA A500-132 KLUBÜ:.. (FN TUŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ)




    Sizin yüklediğiniz ekran çıktısına baktım bende eksiklikler var, insan arabirim aygıtları bunları bulabilirsem sanırım tanınmayan aygıt kalamayacak. Bu sekmede ben de 2 tane özellik var. Sizinkinde baya var.

     ..:TOSHİBA A500-132 KLUBÜ:.. (FN TUŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ)




  • Bu cihazda touchpadin altında wirelless tuşunun yanında kzıl ötesi bölümü var değilmi? Yoksa başka bir şeymi bu? bendeki driver eksikliği bu sanırım.
  • @volcanoos
    hay allah razı olsun senden ya. Verdiğin resim sayesinde tanınmayan aygıtı buldum kzııl ötesi deriver eksikmiş yükledim tamaamdır. Kaçgündür bekliyorum biri paylaşssın diye.
  • Bu gelen Windows 7 yi sıfırdan kurabiliyormuyuz, upgrade yapmadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onno92

    Bu gelen Windows 7 yi sıfırdan kurabiliyormuyuz, upgrade yapmadan.



    Tabiki. DVD yi tak, makineyi yeniden başlat,yeniden başlarken , f12 ile başlangıç bölümünden dvd yi seç, ve sıfırdan kurulum yapar. harddisk biçimlendirme bölme vs. yapabilirsiniz.
  • arkadaşlar benim bir kaç sorum olacaktı.
    bu bilgisayarda solid works yada buna yakın cad cam programlarını performanslı şekilde kullanabilirmiyiz. cad cam programları için quadro ekran kartlarını öneriyolar. quadro ekran kartı kadar performans sağlayamaz ama çok bi fark olurmu, performans ne kadar iyi olur. testler mevcutsa buraya koyabilirmisiniz. bu makinada cad cam programı kullanan arkadaşlar varsa olumlu ve olumsuz yönlerini yazabilirmisiniz. teşekkürler.
  • arkadaşlar bende bı bılgısayarı eylulden berı kullanıorm..aldığım gunden beri çok memnundum ama son zamanlarda aşırı ısınmaya 1 saat oyun oynadıktan sonra kendı kendıne kapanmaya başladı..yardımcı olmanızı beklıyorum..neler yapabilirim.şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzla

    arkadaşlar bende bı bılgısayarı eylulden berı kullanıorm..aldığım gunden beri çok memnundum ama son zamanlarda aşırı ısınmaya 1 saat oyun oynadıktan sonra kendı kendıne kapanmaya başladı..yardımcı olmanızı beklıyorum..neler yapabilirim.şimdiden teşekkürler



    Makinanızda olağan dışı bir şey olabilir, servise götürmenizi tavsiye ederim. Ben prize takılı 4-5 saat kullanıyorum ısınma sorunu yok.
  • normal kullandıgım zamanarda %50 lerde seyrediyor cpu ısınması ama 1-2 saat oyundan sonra fazla ısındıgını hıssedıyorsunuz ve daha sonra kapanıyor..olagan dısı ne olabılır hıc bı fıkrım yok ama su an turkiyede olmadagım ıcın sevıs işi biraz zor uluslar arası gerçi garanti ama uğraşmak istemiyorum açıkcası
  • Arkadaslar bundan 6 ay once almiş oldugum laptobum arızalanınca servise yollamıs ve 30 iş gunu suresinin gecmesi ile üzerine biras daha para ekleyip

    TOSHİBA SATELLİTE A500-19W

    modelini almış bulunmaktayım ve cihazı 1 haftadır kullanmaktayım. Önceki laptobum ACER 6935G idi. Toshibayı markasından dolayı seçmiş bulunmaktayım. Cihazın hiç bir problemi yok (ses dışında) ses arada bir çıt-pıt yapıo ama bu sorun eski acer laptobumda da bulunmaktaydı.Bus sorun tamamen realtek firmasının sunduğu driverlerle ilgilidir. ACer laptobumunda ses kartı realtekdi. Win 7 ile problem yasıo realtek surucueri.

    Toshiba a500-19w modelinde bios guncellemesine gerek yoktur çünki en son bios ile gelmektedir.

    Oyun performansı olarakta RESİDENT EVİL5 DİRECTX 10 olarak full ayarlarda oynayabilmekteyim ortalama 40 fsp vermektedir.
    PES 2010u da full ayarlarda oynayabilmekteyim.

    Ses sorunu içinse herhangi bir arastırma da bulunmadım en son driveri indirdim ama yyuklemeeyi denemedim.

    Son olarak ise TOSHİBA SATELLİTE A500-19W KULÜBÜ yada DERNEĞİ adında yeni bir konu açmayı dusunmekteyim ama forum özelliklerini fazla bilmediğim için bu biras zaman alabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzla

    normal kullandıgım zamanarda %50 lerde seyrediyor cpu ısınması ama 1-2 saat oyundan sonra fazla ısındıgını hıssedıyorsunuz ve daha sonra kapanıyor..olagan dısı ne olabılır hıc bı fıkrım yok ama su an turkiyede olmadagım ıcın sevıs işi biraz zor uluslar arası gerçi garanti ama uğraşmak istemiyorum açıkcası


    Normal kullanımda %36-40 arası değişiyor benim gözlemlediğim kadarıyla çok klişe olucak ancak bilgisayarınızın fanıyla ilgili olabilir.Ben 20 saatlik periyotlarla kullanıyorum ve günde 4-5 saat belki daha fazla oyun oynuyorum(dragon age ,fallout3 ,cod ) ancak bilgisayarın kapandığına rastlamadım.Servise götürmeseniz bile en azından fanın hava girişine ve çıkısına elektrik süpürgesi tutarak biraz olsun tozu falan çekebilirsiniz

    Arkadaşlar bu arada webcamde kayıt yaparken bas seslerde sorun yaşayan oldumu?




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.