Şimdi Ara

Tormanyum taşlı masaj kemeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar,
    Duydunuz mu bilmiyorum, Nuga Best diye bir firma, tormonyum taşlı masaj aletleri satıyor. Yaşlı insanlar, masaj salonuna gidip ücretsiz aletleri kullanıyor, orda anlatılanlardan etkilenip oldukça pahalı olan ürünlerden alıyorlar. Ancak firma reklamları dışında bu ürünler hakkında hic bir bilgi bulamadım internette. Tormanyum taşı nedir ve gercekten anlattıkları gibi şifa sağlıyor mu? yoksa diğer sıradan masaj aletlerinin yaptığından fazla birşey yapmıyor mu?

    Annem birkaç aydır gidiyor ve salondaki msaj yataklarını kullanıyor, sonunda anlatılanlara inanıp 1200 tl verip tormanyum taşlı miracle || denilen masaj kemerini aldı . bir de yanında su düzenleyici diye bişey vrmişler güyya suyu yumuşatıyo hediyeymiş satış fiyatı 350 tl sözde, bana sorsan 10 tl etmez :)

    piyasada masaj kemerleri en fazla 100 dolarken tormanyum taşı denen bu taşlarla yapılan kemere 1200 tl vermek ne kadar akıl karı.

    Zaten annem aldı geri dönüşü yok ancak, dolandırıcılık varsa başkasının başı yanmasın, insanlar nette aradıklarında hic olmazsa satıcıların reklamı dışında fikirlerde olsun diye bu konuyu açtım.

    Deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim.

    sevgiler iyiforumlar.

     Tormanyum taşlı masaj kemeri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boo0 -- 31 Mayıs 2014; 23:43:10 >







  • milleti çarpmak için ne hınzırlıklar icat ediyorlar


    kanmayın dolandırmna yöntemi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.