Şimdi Ara

Tormanyum taşlı kemer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar,
    Duydunuz mu bilmiyorum, Nuga Best diye bir firma, tormonyum taşlı masaj aletleri satıyor. Yaşlı insanlar, masaj salonuna gidip ücretsiz aletleri kullanıyor, orda anlatılanlardan etkilenip oldukça pahalı olan ürünlerden alıyorlar. Ancak firma reklamları dışında bu ürünler hakkında hic bir bilgi bulamadım internette. Tormanyum taşı nedir ve gercekten anlattıkları gibi şifa sağlıyor mu? yoksa diğer sıradan masaj aletlerinin yaptığından fazla birşey yapmıyor mu?

    Annem birkaç aydır gidiyor ve salondaki msaj yataklarını kullanıyor, sonunda anlatılanlara inanıp 1200 tl verip tormanyum taşlı miracle || denilen masaj kemerini aldı . bir de yanında su düzenleyici diye bişey vrmişler güyya suyu yumuşatıyo hediyeymiş satış fiyatı 350 tl sözde, bana sorsan 10 tl etmez :)

    piyasada masaj kemerleri en fazla 100 dolarken tormanyum taşı denen bu taşlarla yapılan kemere 1200 tl vermek ne kadar akıl karı.

    Zaten annem aldı geri dönüşü yok ancak, dolandırıcılık varsa başkasının başı yanmasın, insanlar nette aradıklarında hic olmazsa satıcıların reklamı dışında fikirlerde olsun diye bu konuyu açtım.

    Deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim.

    sevgiler iyiforumlar.

     Tormanyum taşlı kemer







  • duymamıştım. reklamın iyisi kötüsü olmaz.
    aşağıdaki vidyodan edindiğim izlenim hiç te olumlu değil.

    http://www.downvids.net/my-tormanyum--156553.html

    bir de tormanyum diye bir element yokmuş, uydurma galiba. toraman oğlu mahmut gibi bişey heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 1 Haziran 2014; 16:09:13 >
  • fazla konuşulmaması da garip. bir sitede bir doktor, bilimsel bir bilgi yok diyor.... Bu konu bilenler tarafından tartışılırsa, tek taraflı rerlamlar ve dolandırıcılıklara meydan verilmemiş olur. Masaj salonu açıyorlar ve orda tek taraflı olarak bir sürü şey anlatıyor, gösteriyorlar. Bu şowları izleyenlerse çoğunlukla okuma yazma bile bilmeyen yaşlı kimseler. bir almaz iki almaz üçüncü de tuzağa düşüyorlar.

    bir dönem stres bilezikleri falan vardı, insanlar uyanana kadar satacakların ısattılar. bu olay da sank ibiraz ona benziyor. insanlar uyanana kadar vurgun yapılcak, sonra biri cıkacak ve taşın hic bir özellii yok diyecek ama çok gec olacak.

    Bir ara da zeka hapı satışı vardı. Bir filmden esinlenen uyanık satıcılar internet üzerinden zeka haplarını satıyorlar. Kimisi daha mideye inmeden etkisini gösterdi sanıyormuş. geniş çaplı satış olduğu icin ve hemen bilimsel bir yanıt gelmediği icin insanlar kek gibi düşüyorlarmış

    Bakın koskoca forumda bu konuda bir kişi yorum yazdı ve o da duymamış henüz. garip değil mi?
    bu konuda ciddi araştırmalar olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boo0 -- 1 Haziran 2014; 17:19:11 >




  • Hiç sormayın benim annemi de kandırmışlar ve samimi arkadaşımın eşini de , almışlar işte yataktır kemerdir. :(
  • bizimkiler bi süre kullandılar kemeri, şu an yatıyor :)
  • Tormanyum dört taşin karişimidir turmalin germanyum elvan volkanik kayalar oyuzden internette arama motorunda çikmaz eleştirmek yerine annenin gittigi şubelere gidip araştırsaydin saglikli bilgi edinirdin ve ekstra bilgi istersen sorularını cevapyaz bilgilendiriyimm benim tavsiyem annenin aldigi ürünü muhakkak sende kullan iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkadaÅŸlar ben nuga best tormanyum taÅŸlı yataklarına bir yıl devam ettim. Ve bir bir hastalıklarımdan ve ilaçlardan kurtuluca e haliyle evime bir sürü ürünlerinden aldım. Ben FÄ°BROMÄ°YALJÄ° denen öldürmeyen süründüren ve asla hiç bir tedavisi olmayan, dr. ların bana gelmene gerek yok denen zorlu bir kas doku hastalığı. YaÅŸam kaliten filan yerler de. Migren, kireçlenme, kulunçlar, halsizlik 7/25/365 gün aÄŸrı vs vs... hepsinden tek tek kurtuldum. AÄŸrısız yaÅŸama geçtim. Bir yılda içmediÄŸim aÄŸrı kesici kutu sayısı 20. İçinde de 15 taneden 300 aÄŸrı kesici içmedim. Oraya devam eden kafası çalışan hastalar da 13 hapımı kesti dr., 9 hapımı kesit dr., ÅŸu kadarını kesti ÅŸunu indirdi... vs.. Bu insanlar reklam yapamazlar. Ä°laç sektörü ilaç sanayisi bir rant kapısı oldu. Ä°laç sektörünün gelirlerinden olmalarına sebep oluyorlar. O yüzden göze batmamaya çalışıyorlar. 165 ülkede faaliyetteler. Almanya da dr. lar artık reçeteye yazıyorlar. Ne de olsa bizdeki gibi ilaç firmalarından yazdıkları ilaçlar üzerinden kazanç saÄŸlamıyorlar. Dr. kapılarında ilaç mümessilleri görmüyor musunuz? Mide için bir sürü ilaç yazıyorlar oysa bir ilaç var midenin her ÅŸikayetini çözüyor. Ama yazmıyorlar genelde onu.
    O iyi gelmeyen uyuzları yazıyorlar. Vatandaş iyilşmedikçe alıcak tabi.İlaç sanayi yahudilerin elinde.Öldürme iyileştirme süründür politikası.İlaç kutularınız ne alemde? Ağzına kadar doluyor yetmiyor taşıyor.İyileşmeler? Kimyasal ilaç onlar masum ve zararsız değiller de.Bir yerini iyileştirirken diğer yerini bozuyorlar. D.r dr geziyorsun ama ... Abimin bir başdönmesi vardı.Çare bulunamadı kapı kapı gezdik ne sebebi ne tedavisi yok. Bir de gözlerine perde iniyordu bir an da. Bembeyaz görüntü kapanıyor. Bir sefer direksiyonda yakalandık. Bir sefer merdivenler de. 0 GÖRÜŞ. Onun da çaresi ve teşhisi konamadı.Migren de imiş. Hap hap hap manyağı olduk. Kutu doldu taştı yeni büyük kutuya geçtik. Baktık o da sığmıyor. Dedik böyle olmayacak. Başka çareler bulalım. Dua ediyordum hep bu karşımıza çıktı nedir bakalım filan kore yazıyor cam da, kore fanıyız da.. İşte hamdolsun ağrısız yaşama geçtim. Ömrüm ağrılarla geçti bezmiştim. Kanser ağrısına denkmiş bizim ağrılar. Abim de şikayetlerinden kurtuldu ne baş dönmesi ne perde inmesi. Ne de migren. Ben iki lise ve de 2 üni mezunuyum. Bilgisiz değilim. Sağlık ko




  • burnuma reklam kokusu geldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.