Şimdi Ara

Toppik veya Fixplant kullanan arkadaşlar.. (Saç Fiberi) Yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
59.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar.. acun ılıcalının Türkiye'ye getirdiği Toppik isimli (dünyaca meşhur) bir saç fiberi var.. 10 yıldan fazladır ülkemizde satışı yapılmakta, alternatif olarak Fixplant diye aynı benzer bir ürün daha mevcut.. genel olarak yorumlara bakarak Fixplantın Toppikten daha iyi bir ürün olduğunu gözlemledim (ama sadece yorumlara dayanarak) yanlız tabi Fixplant çok satılsın diye reklam yapan bir çok yorumcu mevcut, aynı şekilde toppik içinde mutlaka vardır. örneğin, toppiğin saç dibine çöktüğünden, kaşıntı yaptığından ve hayvan kılından yapıldığı, saç rengi tonu konusunda sıkıntıların yaşandığı gibi olumsuzluklardan bahsedliyor, fixplant için saçın dibine çökmediğinden, normal insan saçından üretildiğinden ve saç rengi konusunda bir sıkıntı yaşanmadığından bahsediliyor.. ama tabi bunlar hep saç ile ilgili forumlarda konuşuluyor, sağında solunda saç spreyi reklamlarının fışkırdığı bir forumda yapılan yorumlardan tedirgin oluyor insan.. ki zaten çoğunda birbirlerine suçmalamalar atıyorlar, işte yok sen toppiğin adamısın yok sen fixplantcısı vs. gibi :D:D hal böyle olunca iki ürünü de denemeyen birisi olarak, bu iki ürünüde kullanmış arkadaşlardan yardım bekliyorum..

     Toppik veya Fixplant kullanan arkadaşlar.. (Saç Fiberi) Yardım..
     Toppik veya Fixplant kullanan arkadaşlar.. (Saç Fiberi) Yardım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 13 Haziran 2014; 4:09:56 >







  • arkadaslar yardim bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen bekliyorum:)
  • toppik daha gür yapar ancak fixplant daha doğal durur
  • ben fixplant diyorum doğal ürün şaç dökmüyor. toppik marka ürünlerin %90 sahte çinden geliyormuş her yerde duvardan duvara yazılar geziniyor ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bymuratcan

    Arkadaşlar selamlar.. acun ılıcalının Türkiye'ye getirdiği Toppik isimli (dünyaca meşhur) bir saç fiberi var.. 10 yıldan fazladır ülkemizde satışı yapılmakta, alternatif olarak Fixplant diye aynı benzer bir ürün daha mevcut.. genel olarak yorumlara bakarak Fixplantın Toppikten daha iyi bir ürün olduğunu gözlemledim (ama sadece yorumlara dayanarak) yanlız tabi Fixplant çok satılsın diye reklam yapan bir çok yorumcu mevcut, aynı şekilde toppik içinde mutlaka vardır. örneğin, toppiğin saç dibine çöktüğünden, kaşıntı yaptığından ve hayvan kılından yapıldığı, saç rengi tonu konusunda sıkıntıların yaşandığı gibi olumsuzluklardan bahsedliyor, fixplant için saçın dibine çökmediğinden, normal insan saçından üretildiğinden ve saç rengi konusunda bir sıkıntı yaşanmadığından bahsediliyor.. ama tabi bunlar hep saç ile ilgili forumlarda konuşuluyor, sağında solunda saç spreyi reklamlarının fışkırdığı bir forumda yapılan yorumlardan tedirgin oluyor insan.. ki zaten çoğunda birbirlerine suçmalamalar atıyorlar, işte yok sen toppiğin adamısın yok sen fixplantcısı vs. gibi :D:D hal böyle olunca iki ürünü de denemeyen birisi olarak, bu iki ürünüde kullanmış arkadaşlardan yardım bekliyorum..

     Toppik veya Fixplant kullanan arkadaşlar.. (Saç Fiberi) Yardım..
     Toppik veya Fixplant kullanan arkadaşlar.. (Saç Fiberi) Yardım..




    ALIN SİZE %100 DOĞAL VE UZMAN TAVSİYESİ.. NOT: BAŞKA SİTEDEN ALINTİDIR...............

    ben istanbul kadıköyden STİL Erkek Kuaföründen murat interneten ismimi sorgulayan her kes bana ulasabilir, bu saç tozu kulanmada biz profosyenel olduk tecrübemizi sizlerle paylaşmak istedim.bize her hafta en az 8-10 tane damad gelir bunundisindada gelen devamlı müsterilerim var allaha şükür 5 masa fuldür bizde. bu tozları bizde ederiz veya musterimizde kendi alır gelir bizde fark etmez ben her markayı kulanmıs biri olarak öncelikle Nanogen toppik dermatech ve fixplant dısında kalanların tamamı çinden geliyor ve saç mantarı yapıyor saç döküyor bu yüzden uzak durun.
    NANOGEN ingiliz malı ingiltereden getirtin burda bulmak zor ve çok pahlı ama güzel ürün bu yüzden bunuda geçiyorum,
    TOPPİK amaerikan malı şişe akışkanlığı çok iyi ama saç tutnuşu kötü kısa süre tutunup sonra dibe akıyor,100 de 100 keratidir yane hayvan kılından yapılmıstır uygularken mutlaka maske kulanın. renk uyumu biraz zayıf amerikalıların saç rengine göre hazırlanmıstır. bir iyi tarafı daha topiği her yerde bulmak mümkün internet eczane kozmetikçiler vs. ama şuna dikatedin sadece toppik markasında piyasa gırtlagına kadarda sahte dolu fatura alın ve şişe altında hologram olacak.
    DERMATECH amerikan malı toz degil bu bildiğimiz pudra taş pudra yane boyadır. süngerle sürülür.biz hiç saçı olmayanlara yine çok kısa saçı olan yan tarafta saçı cok seyrek olanlara uyguluyoruz saç dibini koyultuyor ve cok guzel kapatıyor ama çokta uğraştırıyor. bunu kulanımı kışın iyi oluyor terlemeye hiç gelmiyor.
    FİXPLAND amerikaya lisans ücreti ödeniyor (tozu amerikadan geliyor) ürün ipek tozundan yapılıyor akışkanliğı kötü akıcı degil sordum firmaya ürün güzel tek kusuru akıskan değil neden delikleri büyütmürsunuz. dedikleri biz bu delikleri büyütürüz öbeg öbeg akar ama ipegin özeliligi tane tane akmasıdır saça daha iyi tutunur dediler.alah va rsaca tutunuşu ve renk uyumu hepsinden iyi bide türkiye dizdibütöru piyasayı iyi takib ediyor taklidi sahtesi henuz yok piyasada.spreylen birlikte satılıyor fiyatı en uygun olan marka bu yüzden.yeni spreyleri çok güzel saçı sertletirmiyo eski spreylerde müşteriden zılgıt yerdik saçım tahta gibi oldu niye sıktın diye. sırasıylan tavsiyem 1. FİXPLAND 2. NANOGEN 3. TOPPİK 4.DERMATECH




  • Arkadaşlar ALKOLÜ SAÇ SPREYLERİ SAÇINIZIN 1 NUMARALI DÜŞMANI SAKIN KULANMAYIN. BEN SON ZAMANLARDA YANE 2 SENEDİR SAÇ SPREYİ KULANIYORDUM AMA BAYA ZARARLI OLDUNU YENİ ÖRENDİM BİZİM KUZEN FRANSADA YASIYOR VE KUAFORLUK YAPIYOR BU SENE TATİLE GİTİK BERABAR GÜMBETE BEN TABİ YANIMA 2 ŞİŞE SAÇ SİPREYİDE ALDIM, NEYSE AYNI ODADA KALIYORUZ BEN AKŞAN KAFAMI YIKADIM VE SİPREYLE SAÇIMI ŞEKİLEDİRDİĞİMDE BİZİM KUZEN ELİME ATLADI VE GİT HEMEN SAÇİNİ YIKA DEMEZMİ LAN NE OLDU DEDİM BİZİM KUZEN BANA SACIN EN BÜYÜK DÜSMANI BU ALKOLU SPREYLERDİR DEDİ ALKOL SACI KURUTUR VE DÖKER DEDİ BU KANITLANMIŞ. FRANSADA ALKOLÜ SPRAY YASAK DEDİ. HAKATEN SPREY KULANMAYALI 2 AY OLDU SAÇ DÖKÜLMEM BİTİ NERDEYSE VE SANKİ SAÇLARIM CANLANDI KENDİNE GELDİ. ALIŞKANLIK GEREGİ SPREY KULANIYORUM AMA ALKOLSÜZ ARTIK.




  • Gerek toppik gerek fixplant hakkında internet üzerinden okuduğum birçok yorum oldu bazıları gerçekten yanıltıcı ve kafa karıştırıcı bazıları buram buram reklam kokuyor doğru. O yüzden birazda garantici olduğum için fixplant ürününü gidip birebir inceleme fırsatı buldum. Hem ürün hakkında detaylı bilgi sahibi oldum hemde orjinalliği konusunda emin oldum. Satış ofislerinde yaptıkları uygulama ile seyrek saçlarımdaki değişimi birebir yaşadım diyebilirim. Toppik markasını bir kozmetik firmasında incelemek istemiştim fakat kapalı ambalajlı olduğundan fazla inceleme şansım olmamıştı. Fixplantla toppik karşılaştırması yapacak olursam fixplant fiyat olarakta ürün kalitesi olarakta toppike göre çok daha iyi diyebilirim. Bahsettiğiniz keratin olayını bende duymuştum toppik keratinden (hayvan kılından) oluştuğu için kullanan kişinin az da olsa terlemesiyle beraber kötü bir koku ve farklı bir renk oluşturabiliyormuş bu tür şikayetlere bizzat şahit oldum. Fixplant doğal bitki özlü bir ürün olduğu için koku vb. sorunla karşılaşmadım. Ayrıca toppik gerçekten dibe çöküyor. Fixplantta öyle bir sorun yok fazla uygulama yapılmadığı sürece ve seyrek alanda az da olsa tozun tutunabileceği saç mevcutsa saça tutunarak dolgun bir görünüm veriyor. Fixplant normal insan saçından değil de ipek fiberlerinden oluşmakta insanları yanıltmamak açısından bunun bilgisini vermekte fayda var. Bence fixplant saç fiberi toppik vb. saç tozlarına on basar.




  • Selam Murat Bey,

    Yıllardır kullandığım ve oldukça memnun olduğum fixplant saç tozunu size kesinlikle tavsiye ediyorum. Zamanında toppikte kullanan biri olarak fixplantı sonradan keşfettiğim için oldukça üzgünüm. İlk zamanlarda toppik ürününe verdiğim paraya şimdi çok acıyorum. Keşke ilk zamanlarda fixplantı keşfetseydim. Toppik gibi saç dibine çökme ya da koku yapma durumu söz konusu değil. Fixplant kesinlikle saça tutunuyor ve saçla birebir uyum sağlıyor.Ürünü uyguladığımda kesinlikle saçta belli olmuyor. Üstelik toppik gibi uç fiyatları yok gayet uygun bir fiyata saçınızda harikalar yaratabiliyorsunuz :)
  • Ben zamanında toppik kullanan biri olarak başta üründen memnun kalsam da zamanla yaptığı koku (sanırım içinde bulunduğu keratin hayvan kılından kaynaklı) ve saç diplerinde oluşturduğu benek benek görünümden ötürü farklı saç ürünlerine yönelmeme sebep olduğunu söyleyebilirim. Toppikten sonra luis bien, topax vb. çeşitli ürünleri (fiyatları da çok uygun oldukları için) deneme fırsatım oldu fakat sonuç hep aynı fiyat ne kadar düşerse orjinallik ve kalite de aynı oranda düşüyor gibi. Son olarak fixplant saç tozunu denedim öncelikle saça direk tutunuyor olması en güzel ve önemli özelliği diyebilirim çünkü saça tutunduğu anda elimle ufaktan saçımın üzerinden geçsem bile direk saçla bütünleşerek doğal saç görünümü veriyor ve ben bile uygulama yaptığımı zor fark ediyorum. Kalitesi çok iyi içeriği de ipek fiberlerinden oluştuğu için zararı çok daha az. Şu an fixplantı keşke daha önce keşfetseymişim diyorum gerçekten aradığım tüm özellikleri bu üründe toplamışlar sanki. Toppik kadar olmasa da şubat ayında yaptıkları zam bile kalitesi ve orjinalliğine baktığım zaman almaya değer dedirtiyor. Umarım kalitesini bozmadan bu şekilde daha fazla zam yapmadan satışa devam eder, ederse bende kullanmaya devam ederim her türlü :) Saç renklerine birebir uyumlu renk seçeneklerine de sahip. Hem toppik hemde fixplant kullanmış biri olarak bu forumda denk geldiğim başlığa kendi deneyimlerimle öneride bulunmak istedim. Umarım kullanan yada kullanmayı düşünenler için faydalı olur.




  • Merhaba, toppik ile fixplant arasındaki bariz en büyük fark dibe çökme bence.Toppik uygulaması sonrasında benek benek bir görünüm oluşurken, fixplantta öyle bir sorun olmuyor tozlar mıknatıs gibi saçlarla bütünleşiyor ve doğal bir görünüm oluşuyor ipek fiberlerinin ince yapısından kaynaklı olsa gerek. Toppik karatinden oluştuğu için kokusu falan da çok ağır yapısı da öyle direk çökme yapıyor. İkisinden birini tercih edeceksen kesinlikle fixplantı dene derim. Toppike vereceğin fazla paraya yazık etme.
  • SAÇA zararlı mı eldekileride dökmesin birde terleyince damlar mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeolo

    quote:

    Orijinalden alıntı: bymuratcan

    Arkadaşlar selamlar.. acun ılıcalının Türkiye'ye getirdiği Toppik isimli (dünyaca meşhur) bir saç fiberi var.. 10 yıldan fazladır ülkemizde satışı yapılmakta, alternatif olarak Fixplant diye aynı benzer bir ürün daha mevcut.. genel olarak yorumlara bakarak Fixplantın Toppikten daha iyi bir ürün olduğunu gözlemledim (ama sadece yorumlara dayanarak) yanlız tabi Fixplant çok satılsın diye reklam yapan bir çok yorumcu mevcut, aynı şekilde toppik içinde mutlaka vardır. örneğin, toppiğin saç dibine çöktüğünden, kaşıntı yaptığından ve hayvan kılından yapıldığı, saç rengi tonu konusunda sıkıntıların yaşandığı gibi olumsuzluklardan bahsedliyor, fixplant için saçın dibine çökmediğinden, normal insan saçından üretildiğinden ve saç rengi konusunda bir sıkıntı yaşanmadığından bahsediliyor.. ama tabi bunlar hep saç ile ilgili forumlarda konuşuluyor, sağında solunda saç spreyi reklamlarının fışkırdığı bir forumda yapılan yorumlardan tedirgin oluyor insan.. ki zaten çoğunda birbirlerine suçmalamalar atıyorlar, işte yok sen toppiğin adamısın yok sen fixplantcısı vs. gibi :D:D hal böyle olunca iki ürünü de denemeyen birisi olarak, bu iki ürünüde kullanmış arkadaşlardan yardım bekliyorum..





    ALIN SİZE %100 DOĞAL VE UZMAN TAVSİYESİ.. NOT: BAŞKA SİTEDEN ALINTİDIR...............

    ben istanbul kadıköyden STİL Erkek Kuaföründen murat interneten ismimi sorgulayan her kes bana ulasabilir, bu saç tozu kulanmada biz profosyenel olduk tecrübemizi sizlerle paylaşmak istedim.bize her hafta en az 8-10 tane damad gelir bunundisindada gelen devamlı müsterilerim var allaha şükür 5 masa fuldür bizde. bu tozları bizde ederiz veya musterimizde kendi alır gelir bizde fark etmez ben her markayı kulanmıs biri olarak öncelikle Nanogen toppik dermatech ve fixplant dısında kalanların tamamı çinden geliyor ve saç mantarı yapıyor saç döküyor bu yüzden uzak durun.
    NANOGEN ingiliz malı ingiltereden getirtin burda bulmak zor ve çok pahlı ama güzel ürün bu yüzden bunuda geçiyorum,
    TOPPİK amaerikan malı şişe akışkanlığı çok iyi ama saç tutnuşu kötü kısa süre tutunup sonra dibe akıyor,100 de 100 keratidir yane hayvan kılından yapılmıstır uygularken mutlaka maske kulanın. renk uyumu biraz zayıf amerikalıların saç rengine göre hazırlanmıstır. bir iyi tarafı daha topiği her yerde bulmak mümkün internet eczane kozmetikçiler vs. ama şuna dikatedin sadece toppik markasında piyasa gırtlagına kadarda sahte dolu fatura alın ve şişe altında hologram olacak.
    DERMATECH amerikan malı toz degil bu bildiğimiz pudra taş pudra yane boyadır. süngerle sürülür.biz hiç saçı olmayanlara yine çok kısa saçı olan yan tarafta saçı cok seyrek olanlara uyguluyoruz saç dibini koyultuyor ve cok guzel kapatıyor ama çokta uğraştırıyor. bunu kulanımı kışın iyi oluyor terlemeye hiç gelmiyor.
    FİXPLAND amerikaya lisans ücreti ödeniyor (tozu amerikadan geliyor) ürün ipek tozundan yapılıyor akışkanliğı kötü akıcı degil sordum firmaya ürün güzel tek kusuru akıskan değil neden delikleri büyütmürsunuz. dedikleri biz bu delikleri büyütürüz öbeg öbeg akar ama ipegin özeliligi tane tane akmasıdır saça daha iyi tutunur dediler.alah va rsaca tutunuşu ve renk uyumu hepsinden iyi bide türkiye dizdibütöru piyasayı iyi takib ediyor taklidi sahtesi henuz yok piyasada.spreylen birlikte satılıyor fiyatı en uygun olan marka bu yüzden.yeni spreyleri çok güzel saçı sertletirmiyo eski spreylerde müşteriden zılgıt yerdik saçım tahta gibi oldu niye sıktın diye. sırasıylan tavsiyem 1. FİXPLAND 2. NANOGEN 3. TOPPİK 4.DERMATECH

    Alıntıları Göster
    HOCAM fixplant saç döker mi ya da fitness ta akar mı
    Fixdeep aynı markanın ürünü mühttps://www.hepsiburada.com/fixdeep-suda-cikmayan-yeni-nesil-sac-gurlestirici-sac-dolgunlastirici-optimizer-p-HBV00000H2B5L




  • Toppik ne kadar etkileyici özel günler için birebir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.