Şimdi Ara

toplu ısınmadan çıkmak/girmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Müteahhit apartmanı yeniden yapacak ve bir daire verecek.

    Fakat benim dünyada en nefret ettiğim şey merkezi ısıtma. Sağlık sorunları nedeniyle geceleri soğuk ortamda durmamam gerekli. Bu durumda geceleri merkezi ısıtma kapatıldığı için elektrikli kalorifer yakmak zorunda kalacağım.

    Daha bina yapılırken ben istemiyorum merkezi ısıtma kombi takacağım deme şansınımız var mı? (diğer daireler kendileri merkezi ısıtmada kalacaklar) ya da bunu diyebilmek için neler yapmalıyız?


    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 2 Aralık 2013; 5:53:43 >



  • benim bildiğim artık bütün gece ve gündüz sen istediğin gibi yakabiliyorsun yeni nesil merkezi sistemlerde
  • Merkezi sistem devamlı yanar,her dairede ısı pay ölçer bulunur,yaktığın kadar ödersin.tabii müteahhide sorun bakalım ısı pay ölçerlimi yapacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenı kanunda daire sayısı cok olunca mecburı merkezi sistem.şiddetle tavsiye etmmem.ne ısındıgımızı anlıyoz kısın ılk gunlerınde yoneıcının keyfıne gore belli saatlerde yanıyordu.herkesın sayacı var.kımı 350 verdı kımı 50 bizde 180.hesaplaması ayrı bir dert.ayrıca giriş katlar daha sıcak oluyormus ona gore
  • Artık kapının önüne takılan sayaç sayesinde faturalar hesaplanacak.Yani merkezi sistem sadece daha koordineli çalışmak adına kullanılıyor.Yani sen harcadığın kadar ödeyeceksin, istediğin kadarda yakabilir ve ısınabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox


    Artık kapının önüne takılan sayaç sayesinde faturalar hesaplanacak.Yani merkezi sistem sadece daha koordineli çalışmak adına kullanılıyor.Yani sen harcadığın kadar ödeyeceksin, istediğin kadarda yakabilir ve ısınabilirsin.

    internette okuduklarımdan öğrendiğim o sayaçlar içinden kalorifer suyu geçtiği için tıkanıyor ve çoğu apartman eski usül daire başına hesaplamaya dönmüş ne çok şikayet var bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.