Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
812.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bana token kazanma hakkında biraz yardımcı olurmusunuz
  • Oyuna baya bi yenilik lazım. Artık oyun eskisi kadar sarmıyor. Mesela ben birkaç yenilik olmasını isterim.

    Mesela;
    Antrenman çeşitleri çoğaltılmalı
    Moral Arttırıcı paket için inşaat geliştirilmeli
    Sponsorluk sayısı arttırılmalı
    (Yapılabilirse) küçük bir iddaa sistemi getirilmeli
    Maçtan önce, devre arası ve sonrası özel takım konuşmaları yapılabilmeli
    U-21'den çıkan 4 yıldızlı oyuncu token ile değil bedava verilmeli. Bu olmazsa bir scout sistemi getirilmeli.


    Şuan aklıma gelenler bunlar.

    Keşke okuyan birileri olsa
  • Oyundaki geliştirmeye bakarmısınız , alt ligdeki bi takımı alıp üste taşıyınmışmış hasta bunlar ya
  • Arkadaşlar token hakkında sorum var habi tapjoy dan bedava token al diyor ya 102 token var 6.99 dolar yazıyor eğer oraya bu parayı odeyerek kayıt olursak token geliyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAha oncede resimli olarak paylastim.Kimseyi inandirmak zorunda degilim zaten burada:) Diyorum ki ben 18 levelim vevbenim ligimde benden 3 level ust oyuncu var hala da var:) Benim seviye 18 ve ligde 19-20-21 seviyeli adamlar var.Resim attim ama hala anlamamislar.Umarin oyle bir lige dusersinde gorursun:) Benim ortalama 108 kendi seviyeme gore takimim guzel.Ama adamlarin kalite 118 farka bak.Adam normal transfer yapiyor kendi seviyesine gore normal oyuncu aliyor ama bize karsi guc farki cikiyor ortaya.Ben normal olarak 109 alirken adam 119 aliyor.Dogal olarak kalite farki oluyor ve adam elini kolunu sallayarak yeniyor.Bunlara ragmen 2 sezondur dusmedin ligden:) Burada hile felan yok.Adam seviyesine gore normal ama bana gore guclu niye mi benden 3 levep ustte adaam.Birkac sayfa once resimli anlattim ama neyse.Anlamadigim neden 3 sezondur bu adamlarla ben ayni ligdeyim.Birde su var normalde benim seviyedeki bir oyuncu en fazla gozlemcide114 kaliteli oyuncu alirken ben 119 goruyorum.Hatta arkadaslarim diyorki sen nasil 7 yildizli takimkurdun hile mi yaptin diye.Hile degil ama o adamlarla basetmek icin sistem seni gozlemci almaya yonlendiriyor.gozlemciden oyuncu alirsam sampiyonlar ligunde herkesi yeniyorum cunku o adam ezik kaliyor cunku o adam benim gozlemciden aldigim oyuncu kalitesini goremiyor.o adam 114 alabiliyor en fazla ben direk 119 goruyorum.forvetlerim ve orta sahalarin 7 yildiz hile felanla da gelistirmedim.Umarim aciklayici olmustur bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcather -- 16 Mart 2014; 14:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamcather

    DAha oncede resimli olarak paylastim.Kimseyi inandirmak zorunda degilim zaten burada:) Diyorum ki ben 18 levelim vevbenim ligimde benden 3 level ust oyuncu var hala da var:) Benim seviye 18 ve ligde 19-20-21 seviyeli adamlar var.Resim attim ama hala anlamamislar.Umarin oyle bir lige dusersinde gorursun:) Benim ortalama 108 kendi seviyeme gore takimim guzel.Ama adamlarin kalite 118 farka bak.Adam normal transfer yapiyor kendi seviyesine gore normal oyuncu aliyor ama bize karsi guc farki cikiyor ortaya.Ben normal olarak 109 alirken adam 119 aliyor.Dogal olarak kalite farki oluyor ve adam elini kolunu sallayarak yeniyor.Bunlara ragmen 2 sezondur dusmedin ligden:) Burada hile felan yok.Adam seviyesine gore normal ama bana gore guclu niye mi benden 3 levep ustte adaam.Birkac sayfa once resimli anlattim ama neyse.Anlamadigim neden 3 sezondur bu adamlarla ben ayni ligdeyim.Birde su var normalde benim seviyedeki bir oyuncu en fazla gozlemcide114 kaliteli oyuncu alirken ben 119 goruyorum.Hatta arkadaslarim diyorki sen nasil 7 yildizli takimkurdun hile mi yaptin diye.Hile degil ama o adamlarla basetmek icin sistem seni gozlemci almaya yonlendiriyor.gozlemciden oyuncu alirsam sampiyonlar ligunde herkesi yeniyorum cunku o adam ezik kaliyor cunku o adam benim gozlemciden aldigim oyuncu kalitesini goremiyor.o adam 114 alabiliyor en fazla ben direk 119 goruyorum.forvetlerim ve orta sahalarin 7 yildiz hile felanla da gelistirmedim.Umarim aciklayici olmustur bu

    Seviye 12 deyim, gözlemcideki oyuncuların seviyesi 83-84 ama oynadığım ligde ( Geçen sezon ) 18 yaşında 94 seviyede özel yetenekli oyuncular vardı :)

    Şaka gibi.




  • Dostlar bu oyun nasıl kapatılıyor? Yani emek verdiğim ve yükselttiğim takımımı başıboş bırakmak yerine tamamen sistemden silmek istiyorum... Nasıl olacak bu iş?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi oyunlar herkese.

    Sizlere yeni sayılabilecek, dünyada ve ülkemizde hızla artmakta olan bir kullanıcı kitlesine sahip Rocking Soccer oyunu ile ilgili bilgi vermek istiyorum.

    Öncelikle oyuna BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz. Oyunda Körfez isimli takımı çalıştırmaktayım ve benim davetimle katılırsanız 5. lig yerine üst liglerden bir takımla oyuna başlamanız mümkündür.

    Oyunda istediğiniz ülkede tecrübeli ya da genç takımlar devralabilir, İsterseniz başlarda aynı seviyedeki başka bir takıma geçebilir, belirli bir seviyeye getirdiğiniz takımınızdan ise sizinkiyle aynı seviyede ve belki de daha üst seviyede bir takıma geçebilirsiniz.

    Rocking Soccer'da maçları 2d maç motoru aracılığı ile izlersiniz. İzlediğiniz maçlardan kredi kazanır, bu kredileri çeşitli alanlarda kullanabilirsiniz. Takımınızın forma renklerini, maç saatlerini siz ayarlarsınız. Bu sayede izleyebileceğiniz saatlerde maç yapar, kredi kazanma şansınızı arttırırsınız. Stadınızı büyütür, taraftar çekerseniz de popülariteniz artar ve gelirleriniz de bu bağlamda artacaktır.

    Oyunun bana göre en güzel yanı ise forum özelliği ve karmaşık olmayan yapısıdır. Yani gün içerisinde çok kısa zaman ayırarak takımınızı kurup arkadaşlarınızla sohbetler edebilirsiniz. Bir oyundan bekleyebileceğiniz üzere eğlencelidir haliyle. Oyunu isterseniz Türkçe isterseniz de dilediğiniz dilde oynayabilirsiniz. Türkiye forumları olduğu gibi genel forumda İngilizce konuşulmaktadır. İngilizce'nizin gelişmesi açısından da çok faydalı olduğunu söyleyebilirim.

    Ligler gerçek hayattakilerin izdüşümü halindedirler. Ligimizde 18 takım var ve bu oyunda da böyle. Alt liglerde de durum değişmiyor. Türkiye Liglerinde sezonda 34 maç yapılıyor, transfer sezonları da sezon başı ve ortası şeklinde 2 döneme yayılıyor. Oyuncularınızı idmanlarda dilediğiniz gibi geliştirebilir, Alt yapınıza önem verebilirsiniz.
    Altyapı seviyenize göre çevre ülkelerden de oyuncular yetiştirme şansınız var. Bizim çevre ülkelerimizde karışıklıklar olduğu için Türk oyuncuların yetiştirilme sayısı oldukça az. Bu nedenle Türkiye'de oyuna duyulan ilginin artması eğlenceyi katlayarak arttıracaktır.

    Özetle, gerçek hayatta tuttuğumuz takımların başında olsak, yapmak isteyeceklerimizi eğlenerek yapmamızı sağlayan güzel bir oyun Rocking Soccer.

    KULLANICI DAVETİYENİZ




  • Rocking Soccer R kullanıcısına yanıt
    mobil uygulaması yoksa tutacağını sanmıyorum...
  • http://www.topeleven-tokenhack.com/index.php?id=119154

    beyler şu linkten dener misiniz acaba token hilesiymiş 5 ref gerekiyor...
  • beyler son 2 ref kaldı

    http://www.topeleven-tokenhack.com/index.php?id=119154

    bir zahmet tıklarsanız doğru olup olmadığını teyit etmiş olacağım...
  • celgokhan kullanıcısına yanıt
    Mobilden de oynanabiliyor. Haricen uygulaması yok fakat internet sitesinden girerek her şeyi yapmaya imkan tanıyacak kadar basit bir kullanımı var. Ben de mobilden oynuyorum ağırlıklı olarak.
  • beyler yukarıda verdiğim link işe yaramaz bilginiz olsun....
  • Beyler şampiyonlar liginde puan durumuna bakarmısınız neden ben 3. sıradayım anlamadım.
    averaj olarak en iyi benim ikili averajda konyaspordan daha iyiiyim neden böyle oldu.
  • oyunda hile yok şu sıralar...
  • Hile demedim zaten bende.
    Belkide tüm maçlar oynandıktan sonra düzelir ama sanmıyorum. bilmediğim başka bir hesaplama yöntemi mi var acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekol666

    Hile demedim zaten bende.
    Belkide tüm maçlar oynandıktan sonra düzelir ama sanmıyorum. bilmediğim başka bir hesaplama yöntemi mi var acaba

    hocam ben size demedim zaten... Hile yok ama belki çok zor da olsa bilen bi arkadaş falan vardır diye yazdım
  • ekol666 E kullanıcısına yanıt
    ikili averaja mı bakıyorlar acaba?
  • ikili averajda 1. sıradaki takımdan daha iyiyim ben 2-0 ve 1-1 maçlarımız yenmiştim onu
  • 3 lü averajdır o zaman. sonuncuyla oynanan maçları çıkarın...
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.