Şimdi Ara

Tobb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ders geçme, sınıfta kalma 3 ortalama üstünde para ödememe gibi üniversite yönetmeliklerinde bilgilendirebilecek birisi varmı? Tobb %50 eem istiyorum



  • seko-can S kullanıcısına yanıt
    burs kazanmak için yıl sonu ortalamanın 3 değil, 3.50 olması gerekiyor. sınıfta kalma derken ? üniversitede sınıf geçme değil ders geçme vardır. üniversitenin tanıtım ofisine gidip bilgi alabilirsin bölümle ilgili.
  • kastettiğim ders bırakmaydı üniversitenin uzaması durumu yani eğer bi sene uzatırsam %50 burlu fiyattanmı yoksa normal %100 ücretli fiyattanmı ödeyeceğim bu senenin maliyetini?

    birde 2.5 'ğun altında not alırsan üniversiteye borçlanıyorsun seneye not oratalamanı düzeltirsen bu borç siliniyor, düzeltemezsen ödemek zorunda kalıyorsun gibi birşey duydum bu konuda bi bilginiz varmı?
  • seko-can S kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim burslar 5 yıl + 1 dönem geçerli. yani 1 dönem uzatırsan yine %50 burslu olursun ancak 2. dönemde muhtemelen burs statün düşer. ama bu konuyu tanıtım ofisine sorarsan daha net bilgi alırsın. ayrıca tobbda 5 yıl + 1 dönem boyunca ortalamanın ne olduğunun önemi yoktur, burslar karşılıksızdır ve bu süre içinde asla kesilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustemturkmen -- 1 Temmuz 2014; 17:32:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.