Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79.383
Cevap
390
Favori
2.804.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrishblood81

    Arkadaşlar bir sorum daha olacak gülmeyin ama
    Ciddi soruyorum ip 4 kullanıcısı olduğum için note 4 lerin sim kartını bilmiyorum alırken neye dikkat etmeliyim Micro sim kart mı nani sim kartımı ???
    Kurumsal hat kullanıcısı olduğum için sim kartı kendim alamıyorum Merkez'den kargaolanıyor. Yazabilirseniz bende ona göre talepte bulunacağım teşekkürler.

    Micro sim
  • Dostum Samsung Türkiye ile konuştum bizimkilere daha 1-2 ay var malesef.Bu ayın ortasına kadar beklerim sanırım sonrasında ya z3 ya da farklı renk bakarız artık. Daha da bir şey demiyorum ön sipariş mi sakın bulaşmayın dostlar.
  • İrishblood81 kullanıcısına yanıt
    n11 diğer olarak geçiyor. ben mesela garantinin ücretsiz kampanyasından yararlandım ve ücretsiz olarak 3'e böldü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko11

    quote:

    Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

    Şarj olayında ekran parlaklığını en aza aldığımda şarjım daha çok gidiyor gibi bir hissiyat oluştu sizde de bu durum var mı yoksa ben mi öyle hissediyorum :)

    buna samsung sendromu diyorlar :)

    Doğru olabilir onu bunu bilmem de dünden beridir note 4 umun en iyi sarj süresini alacağım sanırım 1.5 gün kullanim 3:30 saat ekran süresi daha ne isterim ki :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu kendiliğinden açılıp kapanan, çözüm bulabildim mi acaba???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalat ne zaman yapılır acaba ve de fiyatı kaç civarı olur arkadaşlar?
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim sağolasın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli arkadaslarim birsey farkettim şarjla ilgili bu Sarji az giden arkadaslarimiz acaba parmak izi tarayicisini kullaniyormu ? Eger kullaniyorsaniz onu kaldirip birde kullanmayi deneyin galiba buyuk ihtimalle ekran suresinde artislari goreceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_ulu88 E kullanıcısına yanıt
    Samsung avmden alıcam ben kararımı o yönde verdim açıkçası. Emin olmak adına soruyorum aslında diğer diyorsa o zaman kredi taksitlendirme yapma şansımız olmuyor mu ???
    Taksitlendirme derken bankayı arıyorsun ben n11 den şu tutarda ki alışverişimi mesela 9 taksit yapmak istiyorum diyorsun onlarda 150 tl civarı bir komisyon ücreti ile o işlemini takistlendiriyorlar mesela.
    Telekomükasyon gözükmüyor anladığım kadarı ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ax kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uzun bir süre g2'de kullandım ve batarya olarak note 4 çok daha iyi kesinlikle. Ayrıca g2 g3'ten yazılımsal stabilite anlamında kesinlikle daha iyi ona katılıyorum. G2'nin eksisi malzeme kalitesi ve kameranın biraz odaklamada biraz geç kalması ve gece çekimi. Onun dışında on numara cihaz, hele hele verilen paraya bakılırsa. Ama note 4 çok farklı bir seviyede bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    quote:

    Orijinalden alıntı: farti

    quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    Bataryayı bitiren oyunlar yoksa günlük kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarırsınız.Batarya konusunda samsung bence biraz ağırdan alıyor işleri.İsteseler şu telefona 4000 mah bataryada koyarlardı ama yapmadılar en azından 3500 mah yapmalarını beklerdim şahsen.Bataryası yetiyor ama bu konudada bir atılım beklerdim şahsen.En azından hızlı şarj çok işime yarıyor şuan.Batarya bitmeye yakın takıyorum çok geçmeden bir bakıyorum yüzde 50'nin üzerinde.Yanlız belli bir noktaya kadar hızlı şarj devam ediyor ama özellikle 90-100 arası biraz bekliyorsunuz.Bu konu daha çok su kaldırır adam gibi bir açıklama yapsa firmalar millette tartışmak zorunda kalmasa diyorum...

    Dostum bende sınırlıyım ama sanırım Samsung'un kafasında kı uc etken pılı daha ıyı yapmaya suruklemedı.

    1) Androıd L ıle beraber pıl tasarrufunun yuzde 35 zaten artacak olması

    2) Hızlı Sarj olayı

    3) Touchwız'ın daha basarılı optımıze edılmesı

    Eger yuzde 35 oranı dogru ıse, Androıd Lolıpop ıle beraber sarj surelerı 5 saatten 7 saatlere cıkacak. Buda sanırım herkes ıcın cok yeterlı bır sure olacak. Belkıde Samsung'da bu sekılde dusunmustur.

    Hocam batarya kapasitesi artsaydı android l geldiğinde 10 saat ekran süresi olacaktı 7 saat yerine yani bence bunlar mazeret olamaz olmamalı.Sonuçta ulaşılması hedeflenen bir değer yok ortada, ne kadar fazla o kadar iyi.Son olarak note 4'ün daha hafif olmasınıda isterdim açıkçası.Tamam çok ağır değil ama hafif telefon her zaman tercihim.Metal takıntısı olmayan biri olarak daha hafif plastik kasayı tercih edebilecek ender kişilerdenim sanırım...

    Şuna Katılmıyorum Firmalar bunu önceden düşünüyor şimdi şu olay var batarya ne kadar çok artarsa o kadar çok ağırlaşır ve kalınlaşır. Şu var bu telefona şimdi 3500 koyulabilirdi koyulamaz diye bir şey yok. Bir firmanın bir açıklaması vardı Çinli bir firmaydı herhalde Eğer batarya kapasitesi artarsa telefonda kalınlaşır bu sefer kullanıcılarda bize yüklenir diyolardı. Şimdi bu olay doğru Mesela G3 bakarsan Telefonun her yerini doldurmuşlar Batarya işini yapan mühendisler bu konuda bir şey yapamamışlar anca 3000 mah sığabilmiş o kasaya.

    Note 3'e bakarsan plastik fakat 165gr ağırlığında Note 4 ise 176 gr ağırlığında bu ağırlığın yarısı yan tarafı metal gövdeli olduğu için geliyor.Cihaz birde Note 3'e göre kavisli olmuş durumda büyük ihtimalle her yeri doldurulmuş 3200 mah üstüne çıkamamış firma çıksalardı emin ol bu telefon 190 gr falan olurdu bana göre. Şu anda haladaha çalışmaları var bu firmaların Lenova k920 bakarsan 6 ınch boyutunda bir telefon 4000 mah batarya koymuşlar. 180gr 'da ağırlığı var şimdi bu adamlar yapmışlar.

    Yaptıkları açıklamada ise biz bu telefonda bataryaya ve telefonu hafifletmeye önem verdik demişlerdi. Yapmışlar ama hem 900-850$ arasında bir fiyat. Yalnız telefon hakikaten yandan falan bakınca kalın çerceve ve hatlara sahip. Note 4 bakarsan yandan baktınmı bile ne kadar ince bir hatlara sahip olduğu gözüküyor ve telefon bence o boyuta göre baya hafif. Şu anda bence firmalar 3200 üstüne çıkmaya çalışcaklar ama bu arada telefonuda hafifletmek gerek ya bazı şeylerden kıscan dediğin gibi plastiğe odaklanacaklar metal olmuyacak o zaman. Yada başka şeyler.

    Mesela yaparlar 4000 mah koyarlar aynı ağırlıkda olur yan sanayi bataryalar gibi olur bu sefer telefon o gücü o bataryada alamazsın. Bana göre en önemlisi QHD gibi bir ekran kullanılması yoksa FDH bir ekran yeterliydi bana göre.

    Bu videoya bakarsan 4000 mah bir telefon ne kadar kalınlaştırdığını görürsün telefonu.







    @ogretmenht G2 arayüzü ile G3 arayüzü arasında baya bir fark var bana göre bu orantıyı sağlayamadı LG firması. G2 kadar hızlı değil G3 arayüzü bana göre mesela G2 den geçen kişiler için hayal kırıklığı gibi bir şey tamamen yazılımsal sorunlar bunlar. Mesela Note 4 bakarsan yeni bir Touchwiz ve Optimize ile nerdeyse eskiye nazaran bir uçuşa geçmiş durumda. Hepsinin çoğunda yazılıma önem verirsen sorun düzelir.



    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6543&idPhone2=6434

    Hocam bakın huawei ascend mate 7 ile note 4 arasındaki farklara özellikle boyut farklarına.Evet mate 7 biraz daha uzun ve geniş sonuçta 6 inç ekran var ama daha ince bir telefon ve telefon komple metal kasa.Aralarındaki ağırlık farkıda çok değil üstelik sadece 9 gram.Birinin pili 4100 mah diğerinin 3220 mah.Şimdi birinde değiştirilebilir batarya ve spen için ayrılmış bir bölge mevcut ama inan bana samsung gibi bir firma isterse note 4 kasasına 4000 mah pili yerleştirir.Bunu yapmıyorsa gelecekte çıkaracağı modellerin satışını azaltmamak için.Yazılımı eski modellerden firmaların esirgemeleri veya yeni yazılımların telefonların stabilitisini bozmasıda bu nedenden.Z2 kasasına 3200 pil giriyorsa note 4 kasasınada 4000 mah girer bir şekilde.

    Şuan ben note 4'ü kasa kullanımı,ağırlık,batarya kapasitesi gibi konularda g2,mate 7 gibi telefonların gerisinde görüyorum (Bataryanın çıkamaması önemli tabi).Aslında laf aramızda mate 7 çok hoşuma gidiyor özellikle ekran boyutu yüzünden yalan yok.Mega'dan sonra note 4 ekranı küçük geliyor...

    Ben en azından belli başlı firmaların bu kadar yüksek bataryalar koycağını sanmıyorum. Demişssiniz zaten bir dahaki çıkıcak modelin satışı olsun,Genişlik,kalınlık vs gibi etmenler bunların başlıcaları. Şahsen Note 5'e bile bundan daha fazlasını koycaklarını sanmıyorum.Yinede Hızlı şarj gibi bir özellik koymuşlar bu sayede daha hızlı şarj özelliği sunuyor bu çok iyi ayrıca Ultra güç tasarruf modu hayat kurtarıyor bunlar çok önemli artılar.

    Benim asıl istediğim nokta tasarım. Tasarım konusunuda biraz el atsa daha iyi olur bence. Mesela Note edge Kavisli bir tasarıma sahip fakat Note 4 ile Edgeyi yan yana koy Kavisli olmasa ikiside siyam ikizleri gibi oluyor. Alpha çıkardılar fakat Note 4ün kardeşi gibi bir şey olmuş nerdeyse.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrishblood81

    Samsung avmden alıcam ben kararımı o yönde verdim açıkçası. Emin olmak adına soruyorum aslında diğer diyorsa o zaman kredi taksitlendirme yapma şansımız olmuyor mu ???
    Taksitlendirme derken bankayı arıyorsun ben n11 den şu tutarda ki alışverişimi mesela 9 taksit yapmak istiyorum diyorsun onlarda 150 tl civarı bir komisyon ücreti ile o işlemini takistlendiriyorlar mesela.
    Telekomükasyon gözükmüyor anladığım kadarı ile.

    Eğer 150 tl gibi bir komisyona kafan takıldıysa zaten n11'de hediye çekleriyle beraber aynı fayata denk geliyor.
  • Herkese merhaba ,

    Telefonu yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum iphone 5s 'den geçtiğim için devamlıda elimde.İlk kulladığım zamanlar şarjın çabuk bittiğini farkettim , ama zaman geçtikçe benim şahsi görüşüm şarj olayı yoğun kullanımda 1.5 günü rahat çıkartıyor.Hızlı şarj seçeneğini kullanmıyorum bilginize.Herkes toucwiz çok kötü demiş evet note 3 de beğenmiyordum ama bence note 4 de samsung touchwiz görseller olsun diğer kullanımlar olsun bence gayet başarılı buldum.3 yıllık iphone kullanıcısı olarak note 4 şuana kadar beni tatmin etmeyi başardı.Apple store 'u aramıyo değilim ama ne yalan söylim.Benim telefonda en önem verdiğim şey ekran parlaklığı note 4 bunuda başarmış bu sefer hem gün ışığında hemde normal kullanımda.
  • arkadaşlar bugun note 4 almak için vodafone a gittim tahattut ile alıcaktım.önce cihazı kasa açıklığı varmı diye kontrol edeceğimi duruma göre alacağımı söyledim kabul ettiler.beyaz olanından istedim getirdiler kutuyu jelatinini beraber açtık telefonu elime aldım elinizde tuttugunuzda bariz bi şekilde açıklık vardı.küçük not kağıtlarından istedim verdiler not kağıdı resmen içeri giriyordu.içerden bir cihaz daha getirdiler onuda açtık aynı durum ondada vardı elinizde tuttugunuzda sağ tarafta açıklık vardı kağıt orayada giriyordu.sanırım bayinin sahibi bi arkadaş içerde kalan son 2 cihazıda getirdi biri beyaz biri siyah tı.beyazı açtık fakat çerçevenin sol kısmında yine açıklık vardı not kağıdının sadece ucu sivri olan yeri giriyordu:)son siyahıda açtık evet ve maalesef onunda sol çerçevede açıklık vardı.durum üzerine diğer bayileri aradı kendilerine bağlı olan bayiler sanırım kimseye note 4 vermeyin dedi telefonda cihazları iade edecez dedi.bana iphone verelim dedi bende iphone 6 plus alacağımı pahalıya geldiğini ve ön ödeme aldıklarını söyledim.maalesef iphone larda ön ödeme aldıklarını söyledi.avea daki tarifeden ve işleyişten bahsettim 6plus için adam da şaşırdı.bende bi avea bayisine gidip 14 senelik hattımı avea ya iphone 6plus için taşıdım.ama bu demek değildir ki note 4 almayacam aradan biraz zaman geçsin bi kaç parti note 4 türkiyeye girsin 6plus ı verip üste nakit alıp note 4 alabilirim sanırım.

    Bugün başıma gelenler bunlar arkadaşlar inanın çok şaşırdım bu kasa açıklığı konusuna ve biraz soğuttu açıkçası ama yinede bikaç ay sonra alacam:))Bu konuyu takip etmeye devam edeceğim.
    Herkeze iyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prometheus #

    Herkese merhaba ,

    Telefonu yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum iphone 5s 'den geçtiğim için devamlıda elimde.İlk kulladığım zamanlar şarjın çabuk bittiğini farkettim , ama zaman geçtikçe benim şahsi görüşüm şarj olayı yoğun kullanımda 1.5 günü rahat çıkartıyor.Hızlı şarj seçeneğini kullanmıyorum bilginize.Herkes toucwiz çok kötü demiş evet note 3 de beğenmiyordum ama bence note 4 de samsung touchwiz görseller olsun diğer kullanımlar olsun bence gayet başarılı buldum.3 yıllık iphone kullanıcısı olarak note 4 şuana kadar beni tatmin etmeyi başardı.Apple store 'u aramıyo değilim ama ne yalan söylim.Benim telefonda en önem verdiğim şey ekran parlaklığı note 4 bunuda başarmış bu sefer hem gün ışığında hemde normal kullanımda.

    Hocam ne App store muş ne var orda ipad air var ipad air mini var ipod touch var ben de orda dişe dokunur birşey bulamıyorum. Hayır merak ettim ne yüklüyorsanız touch a felan ben de yükleyeyim ondan sordum :)




  • N11 yakemobilestore adlı satıcıdan aldıgım neo hybrid geldi az once.Doğrulama kodu çıktı içinden kontrol ettim,orijinal.Alacaklar gönül rahatlıgı ile alabilir.Gerçekten biraz büyüttü telefonu ama güven de veriyor insana.öbür türlü insan tedirgin oluyor düşürürsem diye.Bugün bordo s view kılıfım da gelicek inşallah ups getirirse.Onu alınca yorumlarımı yazarım yine.Iyi forumlar herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3 evet reset atardı. Ilk güncellemeden kaynaklanan bir sorun ile arada atardı. 6 gün içinde yeni gelen güncelleme ile sorun ortadan kalktı. Bir güncellemede bulunan 6 günlük bir hata cihazı kötü mü yapar. Note 3 kullanıp reset atıyor diyen kişi sadece o 6 gün kullanıp satmış demektir. S800 ile bizim ülkemizde samimi ve bu işten anlayan Editör ne yazık ki kalmadı. Keşke gerçekleri görebilseler. Shiftdelete başlı başına kötü editörlerden oluşurken şimdi de donanım haber aynı konuma düştü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün altunizade capitol'de teknosa ve turkcell bayiine uğradım. her ikisinde de siyah renk note 4 stokta vardı. hatta tukcell bayiinde sadece siyah renk olarak stok vardı. ben n11'den sipariş verdiğim siyah renk için beklemeye devam ediyorum. samsung'un ürünleri hangi bayilere neye göre dağıttığını çözemedim bir türlü. ama beklemenin de tadı kaçtı resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 3 Kasım 2014; 17:11:03 >
  • yasinaka Y kullanıcısına yanıt
    benim anlamadıgım insanların neden bu kadar sık telefon değiştirdiği en iyisi bende olsun son model bende olsun sevdası . cem yılmazın dediği gibi ''evini satar alır son çıkanı'' galiba bu tip insanlara paraları cok gelıyo harcıyacak yer bulamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.