Şimdi Ara

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
19.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (2008)

5.5 e göre eklenen ve değiştirilenler ..

Winamp 5.52

* Improved: Better Unicode filename support for enc_*.dll audio encoders
    * Improved: [ml_transcode] Unicode filename support
    * Improved: [in_mp3] APEv2 tag support
    * Improved: [in_flac] Support for reading/writing BPM metadata
    * Improved: [nde] Optimized for faster mldb query results
    * Improved: [vis_milk2] Pixel shaders now work on onboard Intel graphics chips
    * Fixed: Comment field character limitation in Basic Info tab of File Editor
    * Fixed: Playback Thread Priority middle setting resets to Lowest
    * Fixed: [in_mp3] Ultravox streaming metadata stack overflow (Thanks: Secunia)
    * Fixed: [in_mp4] Crash when attempting to play non-existent files
    * Fixed: [in_vorbis] Crash when clearing existing metadata fields in File Info
    * Fixed: [in_wave] Transcoding of floating point WAV files
    * Fixed: [ml_transcode] Memory leaks
    * Misc: More miscellaneous general tweaks and improvements
    * Updated: Bento skin #118

< WINAMP 5.52 ÇIKTI!!>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Mart 2008; 7:52:49 >

• kullanıyosun dimi güzel kullanışlı dimi birde demo değil dimi.
    indiricem ona göre. tşk ettim. kanku.
  • winampı fazla karıştırmadığımdan herhalde hep yeni bi versiyon çıkartıyolar ama aradaki farkı bir türlü tam olara çözemedim ben eheueheeu
  • klasik winampin en yeni sürümü işte sevgili dostum herzamanki gibi.. fakat bu seferkinde bayabii düzeltme ve ekleme var
    quote:

Orjinalden alıntı: grayzgr

kullanıyosun dimi güzel kullanışlı dimi birde demo değil dimi.
    indiricem ona göre. tşk ettim. kanku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Şubat 2006 11:33:54 >
  • winamp 5 serisi cok yavas ben yillardir 2.91 surumunu kullaniyorum, 5 surumunde j ye basinca 4-5 sn de geliyor, yavas..
    2.91 butunisteklerime cevap veriyor..

2.91 kullanmayi tavsiye eden visor
  • bende uzun süre 2.91 kullandım hızından dolayı hani aralarındada dağlar kadar fark yok açıkçası ama yinede gelişmiş skin desteğinden dolayı 5 serisi kullanıyorum artık.. yeni sistemlerdede herhangi bi hız sorunu yaşatmıyo ama classic versiyonların kalbimizdeki yeri herzaman ayrıdır..

quote:

Orjinalden alıntı: visor

winamp 5 serisi cok yavas ben yillardir 2.91 surumunu kullaniyorum, 5 surumunde j ye basinca 4-5 sn de geliyor, yavas..
    2.91 butunisteklerime cevap veriyor..

2.91 kullanmayi tavsiye eden visor
  • Bugün bende indirdim,ilk gözüme carpan sol tafadaki simgelerin değişmiş olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Belleklerde Hız Arttırma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bende indirdim ama hiç bir değişiklik göremedim ben getirdiği yenilikler neler her şey eskisi gibi gözüküyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 24 Şubat 2006 13:31:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

yaw bende indirdim ama hiç bir değişiklik göremedim ben getirdiği yenilikler neler her şey eskisi gibi gözüküyor bende

bendede aynısı işte dışta hiç bir değişiklik yok.
    değişiklikler içinde ek özellik eklenmiş ama onlarıda
    göremedim.
  • herhalde sadece hatalar giderilmiş
  • Bi süresir güncellemiyordum Winamp'ı o yüzden önceki sürümlerinde varmıydı bilmiyorum, ama benim gözüme çarpan. Artık her kullanıcının ayarları ayrı olarak tutuluyor. Kardeşlerim yaptığım kişiselleştirmeleri bozamayacaklar. gerektiğinde internetten codec indirebiliyor ve ortam kütüphanesi de baya bi şenlenmiş. Dediğim gibi ben uzun süredir güncellemiyordum belki bunlar sadece benim için yenidir.
  • Yine teşekkürler paylaşım için
  • Bence de çok farklı bir şey yok, Nero nun ki de aynı işi yapıyor bir yerde.Yine de uğraşına sağol.
  • winamp arkadaşlar işte yenisi hereve lazım :)
  • Bende indirdim bide siteden skin ındırdım manyak oldu. Yeni versiyon çıkınca yenı bişey almışım gibi mutlu oluyorum yawww
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

Bende indirdim bide siteden skin ındırdım manyak oldu. Yeni versiyon çıkınca yenı bişey almışım gibi mutlu oluyorum yawww

aynen bende sanki yeni bir şey almışım gibi oluyor ama para vermiyoruz o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

winamp arkadaşlar işte yenisi hereve lazım :)

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

winamp arkadaşlar işte yenisi hereve lazım :)

teşekkürler

zuhaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

yaw bende indirdim ama hiç bir değişiklik göremedim ben getirdiği yenilikler neler her şey eskisi gibi gözüküyor bende

Bende farklılıq göremiom...
  • en büyük fark güzüme çarpan media library de sol taraftaki kategoriler iconler falan yapmışlar. biraz itunes e benzemiş. ben çok beğendim. 5.13 e göre çok daha hızlı çalışıyor (kullandığım modern skin biraz ramdan yiiyor 5.13 te 15-20 mb arası ram yiiyordu. şimdi aynı skin 8-9 mb yiiyor. oldukça ii )

winamp forever
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.