Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.849.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlangıçta vista logosunun görünmesi için Technics'in verdiği programlarda olması lazım bir program hem login anını ve başka özelliklerini değiştirebiliyordunuz ayrıntılı bilgi için Technics'e başvur
  • lütfen arkadaşlar tartışma ortamı oluşturmayalım. burası forumdaki güzel bilgi paylaşımlarından biri. çok sayfa ve çok fazla bilgi var. bi sorunla karşılaştığınız zaman sorununuzu yazın ve bekleyin. mutlaka cevap veren çıkacaktır. eğer 1-2 gün hiç bi cevap gelmezse gene yazarsınız kimse yokmu bilen gibilerinden. lütfen birbirimize saygılı ve hoşgörülü olalaım...

Eklemek istediğim bir şey var VCP 3.5 kill.exe adlı bir spyware bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misunderstood -- 31 Mart 2006; 20:04:24 >
  • visualize bulmuş ona sorun :) 9 linkten birinden birsürü yüksek çözünürlükte wallpaper olan bir siteye yönleniyorsunuz(açılacak pencerenin sağ tarafındaki katagorilerden dilediklerinizin yüksek çözünürlük wallpaperlarını yükleyebilirsiniz). tek yapmanız gereken verdiğim wallpaperlara bakmanız :)

edit: bluetime deşifre etme sürprizi bakayım :)

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime
    @technics hangisi surprız bulamadım web sitesi mi

quote:

Orjinalden alıntı: visualize
    @Technics böyle birşeymi :))
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Mart 2006; 20:07:41 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• @linkin8888

sen gibi herkes böle bir msj lık sorunu 10 kere msj atarak yazsaydı forum diye bişey olmazdı zaten banada böle sert çıkma anladık yenisin heralde bunun için senle kavga etmicem etmemde zaten çünkü ben haklıyım!

@achfighter arkdaşım bana olan yorumların için tşk ederim !

@bluetime senin de ortamı germemeni dilerim intel iççinde kavga etmem memnununda
  • sevgili @linkin bu başlıkta elimizden geldiğince herkezin sorunlarını çözerek güzel masaüstleri kazandırmaya çalışıyoruz. Sizlerdende tek bir isteğimiz var oda biraz sabır ve emek verenlere biraz saygı. @melih aranızda geçenin bir yanlış anlama olduğunu ümid ediyorum. Bubaşlıktan istediği cevabı alamayan kimse kalmamıştır kimse merak etmesin.

quote:

Orjinalden alıntı: linkin8888
    bak bakalım biraz o gözlerini yor son 2 post arasındaki süreye bak!!!senin yardımını isteyen yok zaten yardım edecekmiş bi de benden yardım bekleme dio hey allahım ya akşam akşam bela arıyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Mart 2006; 20:30:03 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • +5000
    quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

lütfen arkadaşlar tartışma ortamı oluşturmayalım. burası forumdaki güzel bilgi paylaşımlarından biri. çok sayfa ve çok fazla bilgi var. bi sorunla karşılaştığınız zaman sorununuzu yazın ve bekleyin. mutlaka cevap veren çıkacaktır. eğer 1-2 gün hiç bi cevap gelmezse gene yazarsınız kimse yokmu bilen gibilerinden. lütfen birbirimize saygılı ve hoşgörülü olalaım...

• önce bu resim kendi desktopunsa belirtki bizde gerekiyosa 2. sayfaya taşıyalım arkadaşım. spyware ile ilgili uyarın için teşekkür ederim, fakat benim bilgisayarımdaki güvenlik sistemleri gayet gelişmiş ve ben hiç buşekilde bir uyarı almadım, alanada henüz rastlamadım. Uyarını kulak arkası etmeyip tekrar tarattığımdada herhangi bir problem görmedim. Bu yüzdende güvenle kullanmaya devam edebileceğinizi söyleyebilirim ben haala

quote:

Orjinalden alıntı: Misunderstood
    http://img92.imageshack.us/img92/8387/crazyyeah8rm.jpg

• sana pmdende mesajlarını editlemen gerektiğini belirttim sen buradakilere saygı göstermezsen buradakilerde sana göstermez. aldığın veya alacağın cezalara lütfen bizleride malzeme etme

quote:

Orjinalden alıntı: linkin8888
    yeni değilim bak technics pm atmış gerginlik bitsin die ok bitti ama illa yok devam edelim diyosan linkin310@hotmail.com gel buraya konuşalım istiyosan kavga da ederiz sorun değil yeni değilim sen kafanı yorma çok kişi gördüm ben ok???????

eğer bi daha sert çıkarsan bana tartışmayı sürdürürüm cezadan yeni çıktım zaten ortamı germe DÜZGÜNCE RİCA EDİYORUM...

• _____________________________

• 20 adet PSP dock ikonu (PSP tutkunlarına) iconpackager değil karıştırmayın :)

>>ÇEK<<

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

• Technics@ nerdeydin birisi buraları az daha dagıtıyorduarkadasın sorununu cözdünüzmü..sürprizi buldum neler var neler hocam.

edit:yukarı ,ya bakmadan yazmıştım pardon...sen gelmişsin yazmışsın cıkmıssın ooo bune sürat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 31 Mart 2006; 22:02:45 >

quote:

Süpriz buldum neler var neler hocam.

• Technics@ sürprizi buldum dedim ya neler var ya orda indirdim 5,6 tane nasıl yapalım buraya koyalımmı yoksa biraz daha bekleyelim degilmi...

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime
    benim intelle munasebetim var zaten tartışma değil takılma maksatlı yazdım niye ciddiye aldın ki ki ki ki
    @technics bu son tema lemon-vista karışımı galiba o kökenden sürekli tema üretiyor osmanlı gibi 1 iken 1000 olmuş süper 10/10
    haa bu arda surpriz dediğin siteyse sünger gibi çektim özellikle bakmayan arkadaşlar için nature-scenede süper duvar kağıtları var

• @visual sorma bana abi bişi neistiyosan o :)
    quote:

Technics@ sürprizi buldum dedim ya neler var ya orda indirdim 5,6 tane nasıl yapalım buraya koyalımmı yoksa biraz daha bekleyelim degilmi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

önce bu resim kendi desktopunsa belirtki bizde gerekiyosa 2. sayfaya taşıyalım arkadaşım. spyware ile ilgili uyarın için teşekkür ederim, fakat benim bilgisayarımdaki güvenlik sistemleri gayet gelişmiş ve ben hiç buşekilde bir uyarı almadım, alanada henüz rastlamadım. Uyarını kulak arkası etmeyip tekrar tarattığımdada herhangi bir problem görmedim. Bu yüzdende güvenle kullanmaya devam edebileceğinizi söyleyebilirim ben haala

quote:

http://img92.imageshack.us/img92/8387/crazyyeah8rm.jpg

Kendi Desktopum arkadaşım

• @Misunderstood mesajlar bi eko yapıyo sonra siliniyo nehikmetse :) heheh DESK 37 Senindir sevgili dostum. ellerine sağlık o wallpaperı mutlaka istiyorum haberin olsun :) habide bahse girerim sen azçok buolaylardan anlıyosun :)

quote:

Kendi Desktopum arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Mart 2006; 22:52:56 >

• ya ne sürpriz i ne şeyi ben hiç bişi anlamadım biraz geri kaldık heralde
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.