başlangıçta vista logosunun görünmesi için Technics'in verdiği programlarda olması lazım bir program hem login anını ve başka özelliklerini değiştirebiliyordunuz ayrıntılı bilgi için Technics'e başvur
lütfen arkadaşlar tartışma ortamı oluşturmayalım. burası forumdaki güzel bilgi paylaşımlarından biri. çok sayfa ve çok fazla bilgi var. bi sorunla karşılaştığınız zaman sorununuzu yazın ve bekleyin. mutlaka cevap veren çıkacaktır. eğer 1-2 gün hiç bi cevap gelmezse gene yazarsınız kimse yokmu bilen gibilerinden. lütfen birbirimize saygılı ve hoşgörülü olalaım...
visualize bulmuş ona sorun :) 9 linkten birinden birsürü yüksek çözünürlükte wallpaper olan bir siteye yönleniyorsunuz(açılacak pencerenin sağ tarafındaki katagorilerden dilediklerinizin yüksek çözünürlük wallpaperlarını yükleyebilirsiniz). tek yapmanız gereken verdiğim wallpaperlara bakmanız :)
edit: bluetime deşifre etme sürprizi bakayım :)
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime @technics hangisi surprız bulamadım web sitesi mi
quote:
Orjinalden alıntı: visualize @Technics böyle birşeymi :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Mart 2006; 20:07:41 >
sen gibi herkes böle bir msj lık sorunu 10 kere msj atarak yazsaydı forum diye bişey olmazdı zaten banada böle sert çıkma anladık yenisin heralde bunun için senle kavga etmicem etmemde zaten çünkü ben haklıyım!
@achfighter arkdaşım bana olan yorumların için tşk ederim !
sevgili @linkin bu başlıkta elimizden geldiğince herkezin sorunlarını çözerek güzel masaüstleri kazandırmaya çalışıyoruz. Sizlerdende tek bir isteğimiz var oda biraz sabır ve emek verenlere biraz saygı. @melih aranızda geçenin bir yanlış anlama olduğunu ümid ediyorum. Bubaşlıktan istediği cevabı alamayan kimse kalmamıştır kimse merak etmesin.
quote:
Orjinalden alıntı: linkin8888 bak bakalım biraz o gözlerini yor son 2 post arasındaki süreye bak!!!senin yardımını isteyen yok zaten yardım edecekmiş bi de benden yardım bekleme dio hey allahım ya akşam akşam bela arıyolar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Mart 2006; 20:30:03 >
lütfen arkadaşlar tartışma ortamı oluşturmayalım. burası forumdaki güzel bilgi paylaşımlarından biri. çok sayfa ve çok fazla bilgi var. bi sorunla karşılaştığınız zaman sorununuzu yazın ve bekleyin. mutlaka cevap veren çıkacaktır. eğer 1-2 gün hiç bi cevap gelmezse gene yazarsınız kimse yokmu bilen gibilerinden. lütfen birbirimize saygılı ve hoşgörülü olalaım...
önce bu resim kendi desktopunsa belirtki bizde gerekiyosa 2. sayfaya taşıyalım arkadaşım. spyware ile ilgili uyarın için teşekkür ederim, fakat benim bilgisayarımdaki güvenlik sistemleri gayet gelişmiş ve ben hiç buşekilde bir uyarı almadım, alanada henüz rastlamadım. Uyarını kulak arkası etmeyip tekrar tarattığımdada herhangi bir problem görmedim. Bu yüzdende güvenle kullanmaya devam edebileceğinizi söyleyebilirim ben haala
sana pmdende mesajlarını editlemen gerektiğini belirttim sen buradakilere saygı göstermezsen buradakilerde sana göstermez. aldığın veya alacağın cezalara lütfen bizleride malzeme etme
quote:
Orjinalden alıntı: linkin8888 yeni değilim bak technics pm atmış gerginlik bitsin die ok bitti ama illa yok devam edelim diyosan linkin310@hotmail.com gel buraya konuşalım istiyosan kavga da ederiz sorun değil yeni değilim sen kafanı yorma çok kişi gördüm ben ok???????
eğer bi daha sert çıkarsan bana tartışmayı sürdürürüm cezadan yeni çıktım zaten ortamı germe DÜZGÜNCE RİCA EDİYORUM...
Orjinalden alıntı: visualize Süpriz buldum neler var neler hocam.
@melih yeri değil elbette ama inteli bıraktım çok ısınıyo diye amd ye geçtim. tartışacak kadar farklı değiller emin olun ama amd nin fiyatı daha sevecen yapıyo işte insanların gözünde @bluetime son temayı bende çok beğendim abi hakaten. sürprizin cıvkını çıkartın yani :) eheh
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime benim intelle munasebetim var zaten tartışma değil takılma maksatlı yazdım niye ciddiye aldın ki ki ki ki @technics bu son tema lemon-vista karışımı galiba o kökenden sürekli tema üretiyor osmanlı gibi 1 iken 1000 olmuş süper 10/10 haa bu arda surpriz dediğin siteyse sünger gibi çektim özellikle bakmayan arkadaşlar için nature-scenede süper duvar kağıtları var
ŞEREF sahibi insanlar HAKKI olmayan yerleri işgal etmezler
önce bu resim kendi desktopunsa belirtki bizde gerekiyosa 2. sayfaya taşıyalım arkadaşım. spyware ile ilgili uyarın için teşekkür ederim, fakat benim bilgisayarımdaki güvenlik sistemleri gayet gelişmiş ve ben hiç buşekilde bir uyarı almadım, alanada henüz rastlamadım. Uyarını kulak arkası etmeyip tekrar tarattığımdada herhangi bir problem görmedim. Bu yüzdende güvenle kullanmaya devam edebileceğinizi söyleyebilirim ben haala
@Misunderstood mesajlar bi eko yapıyo sonra siliniyo nehikmetse :) heheh DESK 37 Senindir sevgili dostum. ellerine sağlık o wallpaperı mutlaka istiyorum haberin olsun :) habide bahse girerim sen azçok buolaylardan anlıyosun :)
quote:
Orjinalden alıntı: Misunderstood Kendi Desktopum arkadaşım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Mart 2006; 22:52:56 >
tamam büyütüp tartışmak istemiyorum arkadaşlar burda hepimiz dostuz ben sadece flood msj hiç sevmemekteyim bu yüzden bi kaç kişiyide böle olay çıktıgı için forumdanda zaten atılmıştım ondan böle bişey oldu ama arkdaşında okadar msj yazması yersiz ve banada paşazade filanda demisin tamammı
tamam belki yersiz düzgün uyarabilirdin ama hemen öle çıkıştın ama yanlış adama çattın ben herhangibiri deilim öğrenirsin zamanla konuyu kapat bi dahada açma devam ederse ceza alıcam onu da biliyorum...pm dende seninle tartışmicam gibi bişiler yazmışsın tartış bence sorunlar böle halledilmez içinde kalmasın sonra...
Born To Bleed! Fighting To Succeed! Built To Endure What This World Throws At Me!
Masaüstünüz Şen Şakrak Olsun, Gözünüz Gönlünüz Açılsın! Konfabulator Bilgisayarınızda hoş tasarımlı ve her an işinize yarayacak yazılımları kullanmayı seviyorsanız Konfabulator ve birçok widget’ını çok seveceksiniz,Yahoo temmuz ayı sonunda Konfabulator’u satın aldığını duyurdu ve www.konfabulator.com sitesinden ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. kaynak:http://www.byte.com.tr/yazilim/?Gorev=YazilimInceleme&Inceleme=15
eywallah @visual ikonların güzelmiş buaraa :) bu widget muhabbeti operanın 9 serisindede var buarada bilmeyenlere @nathan anlat kardeşim takıldığın problem ne? @bluetime bizler uyurken çalışmak ha :) eheheheh eline sağlık yanlız zahmet olmazsa bu ikon paketini ayrı versen güzel olur hani dileyen onu ayrı çeker walllarını ayrı çeker.
quote:
Orjinalden alıntı: visualize biraz karışık ama derliyip toplanacak daha..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Nisan 2006; 9:19:14 >
winnet hatası veriyor bunu nasıl çözecegimi bilen varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihozcan -- 1 Nisan 2006; 12:54:23 >
ya çok sagol hepsi için gerçek çok sagol ya bende 3d wallpaperslar upload edip koyucam ama 256 ne upload edersinki artıkın tek tek yapıcam heralde neyse koyucam bi şekilde
edit: ya benim internet explorer bozuk oldugu için winmap skinlerini uygulayamıyorum ya
1.Internet Explorer 6 tamiri 1: Eger internet Explorer istediginiz gibi calismiyorsa ve hatalar veriyorsa yeniden kurmak en akillica yol, ama nasil, Program ekle kaldirdan bu isi yaparsaniz bozukluklarin hicbirini giderme sansiniz olmayacaktir , peki nasil yapmak lazim: 1. WIndows XP kurulum CD nizi takin. 2. Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)
3.Internet explorer Link problemleriDiyelimki bir linke tikladiginizda yeni bir pencere aciliyor ama sayfa görüntülenmiyor / veya sag tikladiginizda ayni sey oluyor, Bir sorun var ama nedir diyorsunuz .
Sorun Bir veya birkac Internet Explore DLL sinin registriert olmamasindandir
Cözüm asagida: Start -> Run -> regsvr32 urlmon.dll (OK).
Eger Problem devam ediyorsa asagidakilerini uygulayin: Start -> Run ->
ya çok sagol hepsi için gerçek çok sagol ya bende 3d wallpaperslar upload edip koyucam ama 256 ne upload edersinki artıkın tek tek yapıcam heralde neyse koyucam bi şekilde
edit: ya benim internet explorer bozuk oldugu için winmap skinlerini uygulayamıyorum ya
1.Internet Explorer 6 tamiri 1: Eger internet Explorer istediginiz gibi calismiyorsa ve hatalar veriyorsa yeniden kurmak en akillica yol, ama nasil, Program ekle kaldirdan bu isi yaparsaniz bozukluklarin hicbirini giderme sansiniz olmayacaktir , peki nasil yapmak lazim: 1. WIndows XP kurulum CD nizi takin. 2. Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)
3.Internet explorer Link problemleriDiyelimki bir linke tikladiginizda yeni bir pencere aciliyor ama sayfa görüntülenmiyor / veya sag tikladiginizda ayni sey oluyor, Bir sorun var ama nedir diyorsunuz .
Sorun Bir veya birkac Internet Explore DLL sinin registriert olmamasindandir
Cözüm asagida: Start -> Run -> regsvr32 urlmon.dll (OK).
Eger Problem devam ediyorsa asagidakilerini uygulayin: Start -> Run ->
regsvr32 actxprxy.dll regsvr32 shdocvw.dll
Bu da ise yaramadiysa IE yi yeniden kurun.
not :alıntıdır..
ya benim olay şöle ben ie7 kurdum ama kurulumda sorun oldu ve winnet hatası veriyordu tamamen kaldırdım registery den filan sonra tekrar 6 yükledim bu seferde açıyordu explorerı ama sayfaları açmıyodu sonra tekrar arkadaşımdan program filetaki explorer klasöründekileri aldım ama gene olmadı winnet hatasını düzeltmem lazım
İçeriği ve güncel paylaşımlarıyla Türkiye'de sadece DH ye özgü bir başlık yaratmayı amaçladık, gereken destekte sonunda geldi :) Hayrı olsun buarada @ZİW®O çok yakıştı
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
Bu topiğin Üst Konu olma zamanı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Nisan 2006; 14:13:48 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Nisan 2006; 14:59:40 >