Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.646
Cevap
85
Favori
128.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mylife.ag

    Bence paralı sürümle beraber gelcek türkiyeye 3 aylık deneme de yalan olcak

    öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Türkiye'de açıldıktan sonra başlar o 3 aylık periyot.
    umarım bir kaç gün içinde gelir bir kaç ayda değil.
  • Fanboylar hemen geçerim demeye başlamış. Daha adam içeriği görmeden geçerim diyor.Nedense android kullanıcıları daha akıllı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    İçerik ve fiyat belli zaten. Tüm itunes içeriği var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

    Fanboylar hemen geçerim demeye başlamış. Daha adam içeriği görmeden geçerim diyor.Nedense android kullanıcıları daha akıllı oluyor.

    Arkadaş siz de herşeyi fanlığa yoruyorsunuz. Apple yıllardır iTunes aracılığıyla zaten dijital müzik sektöründe bir dev, iPod gibi bir cihaz çıkararak yine müzik anlamında sektörde büyük adımlar atmış bir şirket. Bir iPhone kullanıcısı olarak aynı fiyata Spotify yerine Apple Music kullanmayı tercih ederim, hem ekstra bi uygulamayla uğraşmış olmam, hem 3 ay bedava kullanırım. Ayrıca iTunes'a bakarak müzik arşivinin fazlasıyla geniş olacağını da tahmin ediyorum.

    He Spotify'dan memnun muyum? Evet bi sıkıntı yaşamıyorum memnunum ama yeni bir şey denememin zararı olmaz. Bir de Spotify'ın durumu özellikle son zamanlarda muallak. Yaklaşık 1.5 senedir zarar açıklıyorlar, Taylor Swift tartışmaları şu bu derken işin altından kalkamadılar, kendileri de bunu kabul ediyorlar. Apple Music tam zamanında piyasaya giriyor bana kalırsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple Music'in Türkiye'ye gelmeme sebebi Apple DEĞİL, MESAM ve MSG kuruluşları.

    Şu konuya bir açıklık getirmek istedim. Millet Apple Türkiye'ye 3. sınıf ülke muamelesi yapıyor falan deyip duruyor. Apple Music'in Türkiye'ye gelmeme sebebi Apple değil. Ülkemizdeki kuruluşların saçma sapan zorluklar çıkarması. Ülkemizde sanatçıların haklarını koruyan MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ve MSG’nin (Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği) Apple ile henüz anlaşamamasından dolayı Apple Music servisi Türkiye’de kullanılamıyor. Sorunları çözmüşlerdi normalde ama 3 gün önce yine Apple'a zorluk çıkarmışlar. Apple Music’in resmi Türkiye sayfasına giriş yaptığımızda “Çok yakında” ibaresine yer verildiğini görüyoruz. Şu an Apple Music servisinin nimetlerinden faydalanmak ve kullanıcı adı edinmek mümkün değil. Beklemekten başka da çaremiz yok. Twitter'da da zaten MESAM ve MSG boykot ediliyor çeşitli tweetlerle.

    Zamanında değerli rap sanatçısı Ceza da bunlarla anlaşmazlık yaşamıştı. MUYAP ile pek çok sorun yaşadı, yargıya kadar taşınmıştı olay. Yani bu ilk değil, son da olmayacak. Kısacası bekleyeceğiz. Sorunun Apple ile ilgili olmadığını bilin istedim. Twitter'dan ilgili kuruluşların hesaplarına tweetler atarak baskı yaratabiliriz.


    https://twitter.com/MESAM_KURUMSAL
    https://twitter.com/msg_online

    Ayrıca Apple Music'in gelmediği başka ülkeler de var. Mesela Çin. 8-10 küsür ülkede daha hizmet vermiyor şu an.




  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    Şu mesajı görmekten bıktım artık. Ortada olan belli bir şeyi söylüyor burada insanlar, fanboyluk falan değil bu. Spotify kullanıyorum bu arada. Daha önce 100 kez yazdığım şeyleri tekrar yazmayacağım çünkü birilerinin zoruna gidiyor, ama Apple Music'in Spotify'dan daha iyi olduğu apaçık ortada. İçeriği görmeden falan demişsiniz de neyin içeriği kardeşim zaten dünyanın açık ara en büyük dijital müzik arşivi olan iTunes'u kullanıyor. Neyi göreceksin? Diğer arkadaşlar da gerekli şeyleri söylemiş zaten sana. İçerik ortada fiyatı ortada, hele aile hesabı olayı muazzam zaten. Neyin tartışması bu hala yahu? Fanboyluk yapmıyor kimse burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Temmuz 2015; 4:28:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etabek

    Yorumlara bakıyorum da çok yersiz. Kişinin ihtiyaçlarına göre farklılık gösterir iki serviste.

    Ben çok fazla türkçe müzik dinlemiyorum. Beats1 rnb tarzı yayın yapıyorsa onuda dinlemem zaten. İstediğim müzikleri bulabilmem, siri ile entegrasyonu benim için yeterli.

    320kbit büyük bir farkmı o çok tartışılır. Audio technica iyi bir kulaklığım var. Yüksek bit değerlerindeki flac dosyaları ile spotify arasında fark göremiyorum. Belki benim kulağımda sorun var yada anlayamıyorum farkı.

    O yüzden önce bi çıksın dinleyelim sonra eleştirirsiniz.

    Not: bu arada elinde bitrate farkını algılayabileceğim müzik dosyaları olan varsa paylaşabilirmi?

    Oynatıcın çok iyi değilse 320 ile flac arasında çok fark olmuyor. Birde ne dinlediğine de bağlı bu olay. Fazlaca enstrüman kullanılan farklı tonlarda vokallerleri olan şarkılarda fark daha bariz. Rap i 192 ile de dinlesen sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sanirim bu konuda ciddi arastirma yapmissiniz. Dedikleriniz dogrudur o zaman tabi ki bende apple muzige gecerim fakat spotifyin muzik streami degisken degil ayarladigin bit rate de internetin kotuyse de kasilarak caliyor. Yani kaliteyi dusuruyim calma devam etsin olayi yok. Bide yanlis anlamayin ama altta da inanilmaz bir apple methiyesi yazmissiniz ben 2007 yada 2008 den beri forumdayim sizi tanirim neden bu kadar atesli sekilde apple muzigi savunuyorsunuz ? Spotify i eziyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Japon blogger Quadrex, bağlantı hızı zorlandığında kaliteyi azalttığını kendi yaptığı test ile kanıtlamıştı 2 ay önce. Ona dayanarak konuşuyorum yani öylesine sallamıyorum. Spotify'ı ezdiğim yok tam tersine her mesajımda üstüne basa basa aylardır severek kullanıp herkese önerdiğimi ve vazgeçilmezim olduğunu da söylüyorum. Ama daha kalitelisi daha iyisi çıkmışsa ona geçmek ve onu önermek de doğal bir şey pek tabi. Olan neyse o söyleniyor.
  • beats1'a bayıldım yalnız çok başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock müzik dinliyorum genellikle. Cidden ne kendi tarzımda nede başka tarzlarda bitrate in farkını gösteren bir müzik kalitesi duyamadım. Flac için insanların önerdiği çeşitli programları indirip denedim. Player farkından olduğunuda sanmıyorum.

    ARKADAŞLAR müzik türü farketmez biri bitrate konusunda aradaki farkı anlayacağımız bir parçayı yollarsa sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylık 15 tl çok iyi aile için. enpara ile de 7,5 tl olacak olması başka bi güzel
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Androide gelince nasil olur peki ios kadar uyumlu olmaz degil mi spotify gibi dinleriz
    Birde birsey soracam hocam enpara kartim yok benim istiyorum apple music de kullanmak icin birde yari fiyatına düşüyor. Peki kullanmam icin ben bu kartin icine para yuklemem mi lazim hey ay orda otomatik mi çekiyor onu merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enevre kullanıcısına yanıt
    hesabınıza ek hesap tanımlanmamışsa her ay belirlenen ücret kadar para hesabınızda olmalı. aksi halde çekim yapamazlar.
  • -türkiye apple store hesabı dışındaki tüm hesaplar ile üyelik almadan playlistler sorunsuz dinleniyor
    -beats1 dinlemek istiyorsanız yine türkiye hesabı dışında bir hesapla oturum açıp vpn yapmanız gerekiyor üyelik almanıza gerek yok yine.
    -üyelik almadığınız için playlistlerde arada reklam giriyor fakat reklamlar da 15 saniyelik müzik şeklinde ve dinlediğinz tarz neyse o tarz'a ait bir şarkı çalıp, itunes'tan albümü satın alabilirsiniz diyor. değişik olmuş. hoş. rahatsız etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir çakllık olduğu kesin fakat bunu kimin yaptığı belirsiz. APPLE mı? Türkiye'deki müzik firmaları mı?

    Ayrıca alt linkteki sayfadan ortadoğuda gözüken Türkiye tamamen kaldırılarak müzik servisi umutlarının başka bahara kaldığı kesinleşti.

    https://www.apple.com/music/country-availability/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cos179

    Ortada bir çakllık olduğu kesin fakat bunu kimin yaptığı belirsiz. APPLE mı? Türkiye'deki müzik firmaları mı?

    Ayrıca alt linkteki sayfadan ortadoğuda gözüken Türkiye tamamen kaldırılarak müzik servisi umutlarının başka bahara kaldığı kesinleşti.

    https://www.apple.com/music/country-availability/

    Haydaaaa cidden kalkmis
  • Evet aşağıdaki habere göre sorunun telif hakları olduğu kesinleşti.

    http://www.aljazeera.com.tr/haber/apple-music-turkiyede-kullanilamiyor
  • ben kendin apple id min bölgesini değiştirdim google maps yüklemek için bi ara yapacaktım kredi kartı bilgileri isteyince geri tr ye geçiş yaptım.
    1 2 dakikalık işlem ver herhangi bir kartın bilgilerini girince kabul ediyor, ps4 için us hesap açarkenki posta kodunu girdim.
    ben haftada 1 saat filan müzik dinlediğimden ilgimi çekmedi ama tasarım vs olarak spotify dan güzel duruyor iphone kullanan en azından 3 ay denemeli.
  • Beats 1 o kadar hizli ki dinlerken yoruluyorum resmen, yayin harika bence su an levelz lvl9 caliyor londradan yayin yapiyor dj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.