Şimdi Ara

Tivibu Ev aboneleri için DSL modem ayarları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
5
Favori
82.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TİVİBU'nun yeni güncellemesinden sonra Asus DSL-N66U da tivibu'yu çalışmıyor. Çalıştırabilen arkadaş var mı ?
  • allahını seven tivibuyu zyxel modemde çalışır desin ve nasıl yapılacağını anlatsın.
  • Linksys X6200 marka ve model modem aldım ne yazık ki de tivibu kullanıyorum lütfen bilen varsa modem ara yüzünden yapmam gereken ayarları söyleyebilir mi? Konuyu okudum ama benim modem de ki ayarlarda karşılıklarına rastlayamadım. 4441444 te zaten mevzuyu anlayan yok gelen teknisyen de 3 gün oldu gelmedi gerçi de bir ara gelip olmuyor diyip gider kesin artık ya kendim uğraşa uğraşa ya da burdan bilen biri varsa yardımıyla yapıcam!!!
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 29 Mart 2020; 22:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Fritzbox 7590 aldım fakat Tivibu ayarları yapamıyorum bilen varsa tarif edebilirmi? Ne yaptıysam başaramadım.

  • Konuyu hortlatalim vodafone h300s modem ile tivibuyu calistiramadim yardımcı olabilecek var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL-AX82U kullanıyorum 5 dakika tivibu izleyince donuyor kanal değiştirmem gerekiyor çözümü nedir?

  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    DSL-AC55U modelini kullanıyorum, tivibu'nun sadece modem hızlı kurulum aşamasında seçilebilen türktelekom+tivibu profiliyle çalıştığını hatırlıyorum, 2019 yılında kullanmayı bıraktığım için güncel durumdan bilgim yok ancak 2018 yılı gibi yeni-tivibu ya geçilmişti ve asus'un ayarları hala çalışıyor olmalı. Belki el ile ayar yaptıysanız diye söylüyorum, manuel iptv ayarlarıyla tivibu stabil kullanmak pek mümkün değil gibi, çeşitli video oynatım sorunları(donma, görüntü gelmeme, bazı kanalların hiç görüntülenmemesi vs gibi) yaşadığımı hatırlıyorum- ta ki- benim modeme o dönem yeni firmware ile bu profil eklenmeden önce. Bu sebeple iptv ayarlarını arayüzde kendiniz yaptıysanız bu durumu dikkate alın. Asus routerlarda üçüncü parti merlin firmware ile tivibunun kullanılabildiğini duymuştum ama dsl modemler için merlin firmware yok ne yazık ki.


    Eğer yapmadıysanız aşağıda örnek resimlerdeki ayarlara göre kurulumu yapın (Dsl modem kullandığınız için adsl/vdsl internet kullandığınız varsayımıyla söylüyorum)


    Hali hazırda bu ayarlarla kullanıyor ve sorun yaşıyorsanız asus destek ile iletişime geçin.




     Tivibu Ev aboneleri için DSL modem ayarları


     Tivibu Ev aboneleri için DSL modem ayarları




  • Hocam benim de bir sorum var. Önceleri tivibu go yu LG tv 43uj630v modelinde sıkıntısız kullanırken. Geçen sene gelen tivibu go uygulamasının güncellenmesi sonrası tivibu goyu tv de izlerken sorun yaşıyorum. Kanalı izlerken 1-2 sn ye sonra donup kalıyor. Hiç izleyemiyorum veya dizi film izlerken de aynı sorunu yaşıyorum. Merak ettiğim benimle aynı problemi yaşayan var mı tivibu go uygulamasında. Bununla ilgili çözüm ne olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 11 Kasım 2023; 9:38:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dsl-ax82u modelini merlin firmware ile kullanıyorum zaten bu modemi hem stabil dsl hat değerleri hem de güçlü bir router olduğu için ve merlinfirmware ile cake algoritmasıyla sqm yapılabildiği için aldım. Cake benim için önemli çünkü bufferbloat sorunu yaşıyordum download sırasında ekstra 15-20 upload sırasında ekstra 100 ping falan görüyordum haliyle oyun oynamak özellikle bulut oyun servislerini kullanmak işkenceye dönüyordu örneğin geforce now. Sadece geforce now değil komple internet deneyimini etkiliyordu.


    Kurulumda yeni tivibuyu seçtim ona rağmen 5 dakika izleyince ekranda uyarı çıkıyor sadece canlı yayınlarda var bu sorun kanal değiştirince düzeliyor. Ayrıca tivibu cihazını da yeni taktılar geçen sene dağıtılmaya başlanan en güçlü model ZTE stb kutusundan. Yeni tivibuyu seçmeden normal kurulum yapıp elle eklemeyi deneyeceğim tivibuyu. Vlan ID 55 olarak geçiyor bakalım ne olacak düzelecek mi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.