Şimdi Ara

TİCARET OYUNU '' Kapitalizm'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlere yeni bir oyun tanıtmak istiyorum aranızda haberdar olan ve oynayan olması ihtimaldir, Tamamen Türk yapımı bu oyunu tanıtmamdaki asli amaç kesinlikle Reklam değildir altını baştan çizmek istiyorum !
    Facebook üzerinden oynanabilen bu oyun benim gibi ticaret tutkunlarının ilgisini çekebilecek bir düzeyde Ayrıca İktisat İşletme ve Maliye gibi bölümleri okuyan arkadaşlarıma özellikle tavsiye ederim.. Kısaca bahsetmek gerekirse en başta Kendinize market, manav tekel bayi gibi küçük işletmeler kurup sermaye biriktirebiliyorsunuz Biriken sermayeyi Bankaya yatırıp mevcut hesabınıza paranın belli bir oranında faiz ile parada kazanabiliyorsunuz tersi olarakda faizle sermaye bütçesi oranında kredi çekmenizde ayrıca mümkün.. Sanal Dolar kuruyla paranın tabiri caizse dibine vurma imkanınızda var daha sayamadığım özellikleriyle Fabrikalar Çiftlikler Bahçeler Maden ocakları gibi ilgi düzeyinizi üst seviyelere çıkarabilecek bir oyun.. oynadıkça bunun daha da fark etme olanağını kendinizde bulacaksınız
    Aşağıda verdiğim linke tıklayarak oyuna gireceksiniz ayrıca bende oynadığım için banada Yıldız kazandırmış olacaksınız İyi Forumlar..
    https://goo.gl/Xu8xX8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmarasit -- 18 Nisan 2016; 23:15:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.