Şimdi Ara

Thermalright Silver Arrow İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • inceleme ve testler için teşekkürler tr sb-e extreme kullanıyorum memnunum fakat gözüm hazır sıvı soğutma sistemlerine kaymıyor değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa. önce Kardeş senden bir ricam olacaktı galiba TR SB-E Extreme kullanma imkanın oldu 8350 alacağımda bunu alma gibi fikrim var baktım soğutma testlerine h100i ile aynı sesi aşırımı çok kasam benden 1-1,2 metre çivarı uzak sesi çok gelir mi? çok önemli bu benim için birde full 2500 demi çalışıyor düşürme imkanımız yok mu? önemli bir şey çünkü 60 db kolay değil yani tam yük iken mi 60 oluyor. bak sana şöyle söyleyeyim after effect cs6 ve autodesk 3ds max ile çok içli dışlıyım 3ds maxta yeri geliyor 3 milyondan fazla çizgili bir projeyi yapmam gerekiyor. oyun motorlarınıda kullanıyorum onun için çok iyi soğutma sistemi lazım. sana dediğim soğutma iyimi sesi çok mu? normalde oto ses sistemi ile müzik dinliyorum bir zararı olmaz gibime geliyor. genede önerini bekliyorum kırma bu kardeşini lütfen.. ve şunuda bildireyim fifa 14 ilede çok uğraşıyorum stadyum konusunda bakarsan nette bulursun.




  • Ben 27.06.2014 tarihinde sb-e extreme aldım fakat istediğim performansı vermiyor.İşlemcinin stok hızlarında boşta 30-35 derece yükte 60 derece stress testinde ise 65 dereceye kadar çıkıyor.2 kere termal macun yeniledim fakat yine sonuç aynı oluyor.Bana daha çok garip gelen ise fanların 600rpm ile 2500rpm hızlarında sıcaklıklarının farklı olmaması.
  • bende sb-e var x58 anakartta 2 tane ram slotu yiyor. Sanırım nhd14'de böyle bir sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarkyasa16

    Ben 27.06.2014 tarihinde sb-e extreme aldım fakat istediğim performansı vermiyor.İşlemcinin stok hızlarında boşta 30-35 derece yükte 60 derece stress testinde ise 65 dereceye kadar çıkıyor.2 kere termal macun yeniledim fakat yine sonuç aynı oluyor.Bana daha çok garip gelen ise fanların 600rpm ile 2500rpm hızlarında sıcaklıklarının farklı olmaması.

    Sıcaklığın görüntülenmesi için hangi programı kullanıyorsunuz.Real temp,Core Temp gibi farklı programlarla kontrol edin.Dogru şekilde macun uygulanıp hatasız montaj yapıldığını varsıyorum. Bu havada işlemcinin stok hızlarında yükte 60 derece normal.Bu tip soğutucular farkını genelde hız aşırtmalarda yüksek voltaj değerlerinde farkını gösterir. Ondan stok hızlarda öyle aman aman çok fark beklemeyin.




  • 4.2ghz de 72 dereceye dayandı.İntel in stok fanından pek bir farkını göremedim.
  • şu an boşta 30 32 derece yukte 50 civarı. ben de pek fark hissedemedim. concact 30 dan geçiş yaptıktan sonra beklentilerimi karşılamadı.
  • her yıl bir kez durduk yere bu soğutucuyu hatırlarım  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.