Şimdi Ara

The Social Network (Sosyal Ağ) vizyonda/facebook-Mark Zuckerberg/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  The Social Network (Sosyal Ağ) vizyonda/facebook-Mark Zuckerberg/


    Facebook'un kuruluş aşamasını konu alan The Social Network, bugünden itibaren ülkemizde vizyona giriyor.


    Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Facebook'u kuruş aşamasını temsili olarak konu edinen The Social Network (Sosyal Ağ) filmi ülkemizde bugün vizyona girdi.

    Yönetmenliğini usta yönetmen David Fincher'ın (Se7en, Fight Club, Benjamin Button) yaptığı film, Facebook'un kurul aşamasında Mark Zuckerberg'in yaşadıklarını anlatıyor. İlk olarak filmi izlemeyeceğini söyleyen Mark Zuckerberg, daha sonra kuralını bozmuş ve filmi izlemişti. Facebook cephesi filme tepkili, gerçeği yansıtmadığını savunuyor. Zuckerberg ise filmin Facebook'u kötü etkilemeyeceğini düşünerek filmin yayın politikasına karışmıyor.

    Filmde Mark Zuckerberg'i Jesse Eisenberg canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda çiçeği burnunda Spider-Man Andrew Garfield ve Justin Timberlake de bulunuyor. Film bugünden itibaren vizyonda. Filmin afişindeyse Facebook'un patronuna ithafen "Birkaç düşman edinmeden 500 milyon arkadaş kazanamazsınız" yazıyor.

     The Social Network (Sosyal Ağ) vizyonda/facebook-Mark Zuckerberg/



    FRAGMANLARI ---> izlemek için tıkla
    RESİMLERİ----> görüntülemek için tıkla

    Yönetmen:David Fincher
    Oyuncular:Justin Timberlake, Jesse Eisenberg, Brenda Song, Andrew Garfield, Rooney Mara, Max Minghella, Rashida Jones, Natalina Maggio, Joseph Mazzello, Dakota Johnson, Marcella Lentz-Pope, Naina Michaud, Stream, Tia Robinson, Armie Hammer, Liam Ferguson, Abhi Sinha, Adrienne Rusk, Caleb Landry Jones, Christopher Khai, Josh Pence, Julianna Milton, Kristen Clement, Mark Saul Senaryo:Aaron Sorkin
    Müzik:Atticus Ross, Trent Reznor
    Filmin Websitesi:www.thesocialnetwork-movie.com
    Süre:2 saat


    Kişisel görüş : Bana bu film gereksiz ve abartılı geldi arkadaşlar , bu facebook çılgınlıgının film haline dönüşmesine şaşırmadım fakat bill gates , Steve Jobs ve buna benzer birçok kişi var dünyada insanlar nerden ne kadar kazanabilirim diye bu kadar zorlamamaları gerekir diye düşünüyorum ama bi yandan da bu konulara meraklı arkadaşları amaçlarına ulaşmaları için motive edebilir heyecanlandırabilir diye düşünüyorum , bakalım ne kadar gişe yapıcak







  • creep in cover ı çok güzel olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.