Şimdi Ara

The Order 1886'nın 5 Saat Civarında Bitirilebildiği Söyleniyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Painteam

    basit bir soru soracağım.Sizce hangi seçeneğe para vermek daha karlı olur.<br>1.The Order 1886<br>Oynanış süresi 5 saat, fiyatı 60$(Türkiye'de 185TL) ve bu yorumdan yola çıkarak tekrar baştan oynamak için bir sebepte yokmuş.<br><br>2.The Witcher 3 <br>Oynanış süresi 100 saati,fiyatı 60$(Türkiye'de konsolda 180TL PC de 60 TL) ve sürekli tekrar tekrar baştan oynamak isteyeceğiz.<br><br>madem bu kadar kısa olacaktı oyunu bari 30$ dan satışa konulsaydı bu durumda öteki tarafa haksızlık oluyor.


    Oyun türleri birbirinden çok farklı olduğu için karşılaştırma yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ama fiyat konusunda söylediklerine katılıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rezalet kardeşim ilk kez sony e yakıştıramadım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Psn sürümü ile 5 tl ye oynayabiliyoruz ama. Secondry si 60 tl olsa 1 hafta oynayıp ertesi hafta aynı fiyata yada 55 tl ye satsan ? ha olmuyor mu ? olmaz tabi maksat oyunu kötülemek . evet çok pahalı ve çok kısa . Lanet olsun sony e.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 5 saat oynanis bile cok az iken sinematikler dahil 5 saat yuh diyorum baska da birsey demiyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kısa olmasına bir şey demiyorum.asıl eleştirim bu kadar pahalıya satılıyor olması.kısa ama öz olan güzel oyunlar var.örnek olarak;Portal, Brothers:A Tale of Two Sons, Vanishing of Ethan Carter, To The Moon veya Limbo gibi. ama bunların hiçbiri çıkıp ta 60$ dan satışa sunulmadı.bu oyunun da bahsettiklerim den daha pahalı olması için bir sebep göremiyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakande84

    Ben bu oyunun yeni bir IP için deneme olduğunu düşünüyorum. Eğer olumlu tepkiler alırsa tıpkı Uncharted serisi gibi devam edebileceğini düşünüyorum. Ancak öncesinde bir şans vermeliyiz. 5 saat inanılmaz kısa ama oyun konsolunun görsel gücünü sonuna kadar kullanmışlar. Sabredebilirsek mükemmel bir serinin başlangıcı olur. Uncharted serisi, dördüncü oyun ile birlikte final yapıyor. Dolayısıyla tam da böyle birşeyle bu sorunu çözebilecekler.


    Uncharted ve Nathan Drake in olayları beni pek bağlamıyor.Bu seriyi değerli kılan Nauthy Dog..Bunlar ne yapsa oynanır ki The Last of Us ı herkes beğendi..Uncharted bitince bu stüdyo kapanmadığına göre yine oyunlarını göreceğiz.Hatta uncharted la kendilerini köreltiyorlardı bizde klişe şeyler görmeye başlamıştık..Adamlara uncharted yapsınlar diye zorluyoruz ama adamlar herşeyi kullandılar artık daha genç ip lere (the last of us) ve yeni ip lere yol almaları gerek..Bundan 5 yıl sonra VR kullanan falan bir uncharted yine gelir ama biraz teknolojik gelişmeler için seriyi durdurmaları gerek 4 ten sonra playstation 5 e kadar bekletirler artık..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • bu olmadı işte
  • Görünen köy kılavuz istemez demiş atalarımız, tanıtılan önceki videolarda yapay zeka diye birşey yoktu, 12 dakikalık tanıtım videosunun yarısından fazlası sinematikti ve oyunun çatışma sahneleri hiçte zorlayıcı değil oyunun sadece görselliğe odaklandığı anlaşılıyordu. Bunları daha önce yazdığımda Playstation'ı ilk çıktığından bu yana takip eden biri olarak yaftalanmadık söz kalmadı ve benzer tüm yorumlar gibi eksi yedi. Parayı sokaktan topluyorsanız önsipariş ile istediğiniz oyunu satın alabilirsiniz ama seri olarak geçmişi olmayan bir oyun piyasaya çıkar ve onlarca oyun otoritesince artısı ve eksileri değerlendirilir ondan sonra satın almayı düşünmeliyiz. Keşke animasyon film olsaydı da 2 saat keyifle izleyebilseydik ama ne yazık ki toplamda 2 saatlik oynanış bile sunmadığı iddia ediliyor.
    Uncharted 4'ün de E3 tanıtım grafikleri ve oyunun sürekli kullanılan posterindeki grafik kalitesi oynanabilir demoda yok, grafikler ile kandırılma yerine dürüst olunup ilerleyen teknolojiyle birlikte bir oyunda daha fazla içerik, daha çok oynanabilirlik süresi, daha bağlayıcı konu ve zorlayıcı bulmacalar görmeyi isterim. Uzun yıllardan beri pek çok oyun serisini sadece grafiğe yüklenildiği ve içeriği önemsenmediği için oyun dünyası kaybetti. Bu kan kaybı daha önce özellikle bilgisayarlarda tercih edilen shooter ve FPS oyunlarının konsollarda aşırı derece artarken diğer tür oyunların devamlarının gelmemesine sebep oldu veya devamı gelsede Resident Evil veya Dead Space gibi bazı oyunların özünü yitirerek shooter'a kaymasına sebep oldu. Şu an devamını istediğiniz kaliteli oyunlar nelerdir diye başlık açılsa birbirinden kaliteli onlarca dile getirilir ama şu aralar oyunların hangi platformda daha iyi göründüğü ve çözünürlük+FPS değerlerinden başka birşey tartışılmıyor. Oyunlar sığlaştıkça takipçilerin fikirleri de paralellik gösteriyor ve bu durum oyun dünyası için son derece büyük bir tehlike.




  • Kimse kusura bakmasın; exclusive olarak tanıtılan-şu an piyasadaki en iyi grafiklere sahip olduğu ısrarla "sanılan" bir oyun. Ve bu oyun 5 saatlik oynama süresine ve 60 euro gibi bir fiyata sahip. Ayrıca multiplayer da yok. Sadece her PC konusunda dalaştığınız için soruyorum: yılda toplasan 3 tane oyun çıkan, bu oyunlar da böyle "tezgah" oyunlar olan konsollarınızla gerçekten mutlu musunuz?
  • kısaymış ama senaryo güzelse beş kere on kere bitiririm. Assasin's creed 20 saat mesela ama senaryo iğrenç, the evil within de uzun mesale ama o da kendini çok tekrar ediyor.
  • Oyunların kısa olması yeni birşey değil. MGS, ICO, Shadow of the Colossus, Dark Souls gibi birçok oyun 2 saatte bitiriliyor. Sırf açık aramak için eleştirmek saçmalık. Üst düzey grafikli bir oyunun uzun olması da mümkün değil disk depolama alanş yetmez. Benzer görevler, 200 gb mı yapsınlar? Avatar grafikli 20 saat süren bir oyun gördünüz mü?

    Her oyunun fazla uzun olması da marifet değil. Az ama öz 4 saatte biten GOW efsane olurken, sıkıcı uzun olan darksiders 2 başarılı olamadı.
    Ayrıca MGS 4 de ara sahne yok muydu??? daha çok vardı ama beğenildi. Eleştiriler Çifte standart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kimse kusura bakmasın; exclusive olarak tanıtılan-şu an piyasadaki en iyi grafiklere sahip olduğu ısrarla "sanılan" bir oyun. Ve bu oyun 5 saatlik oynama süresine ve 60 euro gibi bir fiyata sahip. Ayrıca multiplayer da yok. Sadece her PC konusunda dalaştığınız için soruyorum: yılda toplasan 3 tane oyun çıkan, bu oyunlar da böyle "tezgah" oyunlar olan konsollarınızla gerçekten mutlu musunuz?


    Birincisi daha oyun çıkmadı çokta erken konuşmamak gerek.Tamam oyunun önemli eksileri var kısa oluşu ve online içeriği olmayışı gibi ama oyun piyasaya çıkmadan incelemeler gelmeden kesin birşey söylemeyiz ne olursa olsun.İkincisi ise bir tane oyunla tüm özel oyunlar için genelleme yapmanız ne kadar taraflı olduğunuzun kanıtıdır bence.O kadar mükemmel ve içerikleriyle de zengin olan playstation özel oyunlarına tezgah oyunlar ve yılda 2 tane çıkan oyunlar için mutlu musunuz dediniz gerçekten bravo.Çıkmamış ama çıkacak olan özel oyunların duyurularına bakarsanız daha şimdiden 10 nun üzerinde exc. oyun çıkacağını görürsünüz.sadece şubat-mart arası 2 tane çıkıyor zaten.Bu zamana kadar playstation ve xbox'a çıkan kaliteli özel oyunları saymak bile istemiyorum(senede 2-3 tane olmadığını anlardınız saysam...) çünkü bakış açınızın değişeceğini düşünmüyorum.Yorumunuzun hiçbir mantıklı üzerinde durulcak bir tarafı yok.Benim gözümde bir pc severin klasik bir yorumu...(Not:güzel olan her oyunu oynarım platform ayırt etmem.Konsolda severim bilgisayarda severim...)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunların kısa olması yeni birşey değil. MGS, ICO, Shadow of the Colossus, Dark Souls gibi birçok oyun 2 saatte bitiriliyor. Sırf açık aramak için eleştirmek saçmalık. Üst düzey grafikli bir oyunun uzun olması da mümkün değil disk depolama alanş yetmez. Benzer görevler, 200 gb mı yapsınlar? Avatar grafikli 20 saat süren bir oyun gördünüz mü?

    Her oyunun fazla uzun olması da marifet değil. Az ama öz 4 saatte biten GOW efsane olurken, sıkıcı uzun olan darksiders 2 başarılı olamadı.
    Ayrıca MGS 4 de ara sahne yok muydu??? daha çok vardı ama beğenildi. Eleştiriler Çifte standart


    quote:


    Youtuber'ın açıklamasına göre oyunu ilk seferde 5 saat civarda bitirdi. Buna sinematik sahneler de dahil.


    Kaldıki adam, sinematikler oynanışdan fazla demiş, yaptığın savunmaya bak.MGS'de sinematikler zaten 5 saat sürüyor, Dark Souls'u 2 saatte bitirebilmen, Speed Run yapman gerekir ki, bunu yapabilmek içinde oyunda 100 saatten fazla harcayıp, her şeyi bilmen gerekir.Oyunu içeriğine göre oynayınca süre uzuyor zaten.Oyunun zaten ICO ve Shadow of Clossus sanatsallığında olmadığı da orta da, kaldı ki, bunlarıda ilk oynarken bitirmek 5-7 saat arası alır, hızlı geçsen bile, ki bunlar oynanış.

    Takım tutar gibi firmaları nasıl destekliyorsunuz ona anlam veremiyorum, son 3 nesildir ps kullanıcısıyım, 4'e daha geçemedim, belki geçmem ama bu kadar uzun süredir kullanısı olmama rağmen ben böyle bir savunma mekanizması geliştirmedim.Burada bir hata varsa bunu söylüyeceksin ki, bu adamlar sana daha iyi bir şey sunabilsin.

    Avatar kalitesinde grafiklere sahip değil bu oyun, kaldı ki bu oyun açık dünya bile değil, nasıl 5 saatten uzun olamazmış, bak Witcher 3 geliyor, grafikler müthiş, açık dünya, oynanış süreside büyük ihtimal yan görevlerle falan rahat 30 saat götürecektir.Sony'den örnek verelim, Uncharted ya da Last of Us çok iyi grafiklere sahip olmasına rağmen bu kadar kısa mıydı?




  • eskioyuncu E kullanıcısına yanıt
    adamlar oyun yerıne sınema havası tadında sınematıkmı yapmıslar pıyasaya suruyorlar
  • oooo demo alırım bi dal neaderdi ? 60 euro mu dolar mı neyse çok ucuz bizim komşularada alayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 17 Şubat 2015; 3:09:16 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin.

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunların kısa olması yeni birşey değil. MGS, ICO, Shadow of the Colossus, Dark Souls gibi birçok oyun 2 saatte bitiriliyor. Sırf açık aramak için eleştirmek saçmalık. Üst düzey grafikli bir oyunun uzun olması da mümkün değil disk depolama alanş yetmez. Benzer görevler, 200 gb mı yapsınlar? Avatar grafikli 20 saat süren bir oyun gördünüz mü?

    Her oyunun fazla uzun olması da marifet değil. Az ama öz 4 saatte biten GOW efsane olurken, sıkıcı uzun olan darksiders 2 başarılı olamadı.
    Ayrıca MGS 4 de ara sahne yok muydu??? daha çok vardı ama beğenildi. Eleştiriler Çifte standart


    quote:


    Youtuber'ın açıklamasına göre oyunu ilk seferde 5 saat civarda bitirdi. Buna sinematik sahneler de dahil.


    Kaldıki adam, sinematikler oynanışdan fazla demiş, yaptığın savunmaya bak.MGS'de sinematikler zaten 5 saat sürüyor, Dark Souls'u 2 saatte bitirebilmen, Speed Run yapman gerekir ki, bunu yapabilmek içinde oyunda 100 saatten fazla harcayıp, her şeyi bilmen gerekir.Oyunu içeriğine göre oynayınca süre uzuyor zaten.Oyunun zaten ICO ve Shadow of Clossus sanatsallığında olmadığı da orta da, kaldı ki, bunlarıda ilk oynarken bitirmek 5-7 saat arası alır, hızlı geçsen bile, ki bunlar oynanış.

    Takım tutar gibi firmaları nasıl destekliyorsunuz ona anlam veremiyorum, son 3 nesildir ps kullanıcısıyım, 4'e daha geçemedim, belki geçmem ama bu kadar uzun süredir kullanısı olmama rağmen ben böyle bir savunma mekanizması geliştirmedim.Burada bir hata varsa bunu söylüyeceksin ki, bu adamlar sana daha iyi bir şey sunabilsin.

    Avatar kalitesinde grafiklere sahip değil bu oyun, kaldı ki bu oyun açık dünya bile değil, nasıl 5 saatten uzun olamazmış, bak Witcher 3 geliyor, grafikler müthiş, açık dünya, oynanış süreside büyük ihtimal yan görevlerle falan rahat 30 saat götürecektir.Sony'den örnek verelim, Uncharted ya da Last of Us çok iyi grafiklere sahip olmasına rağmen bu kadar kısa mıydı?

    ICO, Shadow of the Colossus 2 saate nereye bitiyormuş? bu oyunlar speed run oyunlar değil... önceden günlerini harcasan sonrasında belki 2 saate biter..
    Burda ilk kullanımda 5 saate biten The Order 1886'den bahsediliyor.

    ICO'nun bulmacaları
    Shadow of the Colossus daha çok beceri gerektiyor. Oyunun sonunda ki Colossus başlı başına 2 saatini alır

    BSC misafiri modunda yazabiliyor. ICO, Shadow of the Colossus'u The Order 1886'le aynı kefede değerlendirmek ne yazsam bilemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 17 Şubat 2015; 4:51:34 >




  • Ps4 sahibiyim de fanboylugun alemi yok 5saat icin 60dolar verilmez yaziktir
  • 8-10 saat tamamda 5 saat nedir. İnşallah bu doğru değildir aksi takdirde fiyatının düşmesini beklemek en iyisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: einhander

    adamlar oyun yerıne sınema havası tadında sınematıkmı yapmıslar pıyasaya suruyorlar

    Görünen O
  • Bencede bu kadar az saat deneyim sunan ve multisi olmayan ayrica bitirince yeniden bitirmeye teşvik etmeyen bir yapıma bu paralar verilmez ileride ikinci eli düşünce alınıp oynanır ucuzladiğinda artik bloodborne ve hardline ile idare ederiz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.