Şimdi Ara

The Lord of the Rings dizisinin çekimleri bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
9.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    bir dizi de ortalama 10 adet orta metrajlı filmdir yaklaşık 5 film eder. zaten en yakın game of thrones örneği verdim gördüğünüz gibi. en uzun süren kısım post production olur bu tür filmlerde, türkiye’den bile çalışan stüdyolar vardı post production kısmı için
  • Hadi bakalım, heyecanla bekliyorum.
  • Cyberpunk’tan sonra beklentimi yuksek tutmamayi ogrendim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AndJusticeForAll

    bir dizi de ortalama 10 adet orta metrajlı filmdir yaklaşık 5 film eder. zaten en yakın game of thrones örneği verdim gördüğünüz gibi. en uzun süren kısım post production olur bu tür filmlerde, türkiye’den bile çalışan stüdyolar vardı post production kısmı için

    İlk mesajın gibi bu mesajında hatalı. Diziden diziye fark var. Her dizinin çekim süreci bir olmamakla beraber, bir sezonda 5 bölüm olan dizi varken, bir sezonda 24 bölümü olan dizi de var. Bu sebepten verdiğin örneklerin konu ile bir bağı yok. Dizinin kaç sezon, her sezonun kaç bölüm olduğu bile belli değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabakdolması

    Onlar 1. Çağda var. Balrog orduları vs. Hele bir ejderha var yalnız dağ büyüklüğünde smaug kuş kalır yanında. 2. Çağda hatırladığım bi canavar yok. Ama müthiş olaylar var.

    Peki bu canavarlar nasıl ölüyor? Yaşlılıktan falan mı yoksa birileri mi öldürüyor? Umarız güzel yaparlar diziyi.

  • Amazon Prime'dan asıl The Wheel of Time'ı bekleyin.


    Yapımcılar kitaplardeki atmosferi yakalayabilirlerse dibiniz düşer.


    Burada daha çok üçlemenin popülaritesinden yararlanılacak, ancak senaryo kalitesinde sıkıntı yaşanması muhtemel. Görsel efektlere abanıp çoluk çocuk eğlendirebilirler Marvel filmlerindeki gibi...

  • Abi kuruduk resmen beklemekten. Şöyle ufak bi sahne, görsel ne olursa bi paylaşsalar artık ya

  • Orta Dünya filmlerinde ki gibi kalite beklemiyorum açıkcası. Bence Peter Jackson'ın elinden çıkan Hobbit ve LOTR ile aynı sınıfa koyulamaz kalite olarak.


    Hikayenin film versiyonuna daha çok seviyorum, kitap daha detaylı olabilir ancak filmlerde ki oyuncular hikayeyi daha da güzelleştirmişti. Bu dizide ki oyuncuların Orta Dünya evrenine uyum sağlayabileceğinden şüpheliyim.

  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Galadriel, Celeborn, Elrond ve Cirdan ilk başta akla gelenler.
  • bi an önce yayınlansın artık

  • got daki oyuncuların çoğunu bilmiyordunuz, siz vitaminken eğitim görüyordu hepsi. brad pitt mi oynasın ne bekliyorsunuz ? yeni hikaye yeni yüzler , bu daima böyle. cüneyt arkın mı çıkıp nazgul avlasın derdindesiniz.


    amazon yapımlarını hiç izlemedim ama okduğum kadarı ile geri dönüşler olumlu bu yönde. umarım hepimizi keyiflendirecek bir eser çıkar.

  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Elfler insanlar yada valalar tarafından öldürülüyor. Çok büyük savaşlarda. Yüzüklerin efendisi filmindeki savaşlar devede kulak kalır o savaşların yanında. Eski elfler ve insanlar çok güçlü 3. Çağa göre.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Galadriel ve Elrond belki gelir. Sızıntı olmaması olmadıkları anlamına gelmez. Olurlarsa tanıdık bir iki yüz güzel olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ömrünün bir kısmına kadar bir kitap yaziyorsun sonraki kısmında ise sadece telif için birileri gelip sana akla hayale gelmez paralar ödeyip duruyor.Tolkien bu gidişle 7 göbek sülalesine yetecek kadar miras bırakır.Erken emeklilik böyle birşey demek ki.Önümüz de kış şimdi doğal ahşap evinde oturup şöminesinin karşısında piposunu yakmış karlı dağları izliyordur.Tolkien olmak vardı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    Lan araya biri kaynamış. 10 olmuşlar. Dokuzlar'dan biri çakma haberiniz olsun.

  • Hazır bitmişken bir Sneakpeek yayınlasalar iyi olurdu.
  • kral aragon gay olsun

    hayalet ordusu da kadın olsun

    kemikleri de siyahi kemiği olsun


    Tolkien bunu görse mezardan kalkıp küfrederdi

    edit:cücelerde ot içmezse izlemem abi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 27 Aralık 2020; 0:37:48 >
  • deepkurt kullanıcısına yanıt

    The Wilds te varsa bunda da her türlü olur merak etme :)

  • lotr oynayanlardan 1-2 tanesi hariç kaç tanesini tanıyordun da ya da ortadünyada yaşadın da ordaki insanların fiziki özelliklerini biliyordun ve kıyasladığında üff bunlar cuk oturdu demişitn ? böyle ön yargılarlı olmaya gerek yok.


    yüüzklerişn efensisini bilmeyen milyonlarca insan var, hikayeden çok görselliğe aldanacak sonra da buraya gelip bu ne ya olmamış bu diyecek.


    bilmeyenleri çekmek için world of warcraft ın içine ettiler, onun da çekirdek bir kitlesi var ama daha geniş kitleye hitap etmek için wow for dummies mantığında çektiler filmi onları çekmek için de wow u bilenleri küstürdüler vs vs de böyle battılar. The Lord of the Rings dizisinin çekimleri bitti 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.