Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
50
Favori
230.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun bir sezon olması dileğiyle(en az 20 bölüm )
  • ooo wingsuit flying oooo

    ay kent biliv it,tofphh?
  • tof kötü adam olmuş olacak görürsünüz baq
  • SametUğur kullanıcısına yanıt
    13 bölüm olacağı kesin.
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya Artık avatar tamamen bitiyor mu yani
  • Bu sezon süper geçiçek.
  • Toprak bükücülerin lav bükme olayı bana da saçma geldi. Ama "lav" denilen maddenin "Erimiş kaya" olduğunu düşününce mantıklı geldi. Lakin lav'ın aynı zamanda ateş kaynağı olduğunu da düşünürsek, error veriyorum. 4. sezonu bekliyoruz.
  • merakla bekliyoruz bakalım güzel şeyler olur insallah akıllarda soru işareti kalmaz
  • Merakla bekliyoruz tophu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    Şimdi geldi.




    Sabırsızlandım güzel bir sezon olacak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon arasini bu sefer kisa tutmuslar.

    4.sezondan beklentim fazla acikcasi.Cunku neredeyse ayri bir dizi yapilacak sezonlari tek sezon olarak sundular.Bu sezon iyi bir hikaye cikartmalari lazim ki onceki sezonlara nazaran daha gosterisli olsun,yoksa normal bir sezon gibi bitirmeleri dizinin daha da fazla taslanmasina sebep olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    @Murvein

    Tamamen uydurma değil de mesela mavi ateş konusunda olduğu gibidir bu tür tam açıklanmamış bilgiler. Gerçekte mavi ateşin daha sıcak olduğunu bildiğimiz için öyle bir sonuca varıp oraya yazmışlardır. Çünkü dizide öyle bir şey geçmiyor. Aratınca da dizinin yapımcılarının mavi ateşe dair herhangi bir açıklamaları bulunamıyor. Mesela Zaheer'in nasıl bu kadar çabuk usta olduğu çok tartışıldı. Ama geçen gün bir röportajda söylediler Zaheer'in zaten normalde dövüş sanatlarında falan usta olduğunu.
    Veya dizide net olarak gösterilmemesine rağmen Amon'un kesin olarak öldüğünü yanlış hatırlamıyorsam animasyon işlerini yapan birisi söylemişti.
    Ama mavi ateş konusunda arayınca bu tür açıklamalar bulunmuyor. Sadece kulaktan dolma bilgiler var. Eğer tahmin yürüteceksek bence de mavi ateş normal ateşten daha ileri derece ama saf olduğu veya burada söylenen sebeplerden dolayı mavi olduğu görüşüne katılmıyorum.

    @mertk1999

    Hangi çizgi romanda geçiyor? Hepsini okudum ama mavi ateşle ilgili bir şey hatırlamıyorum. Eğer varsa siz koyun, en azından net bir şekilde söylediğiniz şeyi kanıtlamış olursunuz, bu tartışma da gereksiz yere uzamamış olur.

    Hocam mavi ates olayı yıldızlardan çıkmış olabilirmi yüzeyi mavi yıldızlar kırmızı ve sarı olanlardan daha sıcak oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic olmazsa mai yi gorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final sezonu Nedense hiç bir zaman Last Airbender kadar sevemedim ama iyiydi ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lambdacore24

    ekim ayında final sezonu olarak yine başlıyor Legend Of Korra..Bu tarih hakkında kaynak soran arkadaşlar bryan konietzko nun resmi "tumblr" sayfasında konuyla alakalı kanıt olabilecek bilgiler ve daha fazlasını da sitede yayınlandıkça görebilirler. Ben bir derleme yapmak istedim 4.sezonda neler olacağı ile ilgili.. umarım ilginizi çeker.

    1.) korra farklı bir saç modeli ile karşımıza çıkacakmış.(ben gördüm..ergenlikten yetişkinliğe geçişi yapmış edası verdi bana yeni stiliyle korra..tabi görecez ne olacağını..)

    (ayrıca kaynak için:http://korranation.tumblr.com/post/97300883294/korra-is-heading-to-new-york-comic-con-thats)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    2.) Kuvira isimli karakterden de bu konu adı altında önceki yazılarımda bahsetmiştim..gerçektende kuvira karakteri boşuna gözümüze gözümüze sokulmamış.. görülen o ki 4.sezonda Kuvira önemli bir role sahip olacak.

    (kaynak:http://dongbufeng.tumblr.com/post/96424813098/merdok1993-nuktuk-lokfanatics-book-3)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3.)Duyduğum kaynağı hatırlamıyorum ya da sadece söylentiydi emin değilim ama bu sezonun Ateş Ulusu sınırları içerisinde geçeği ifade edilen şeyler arasında..Bu duruma paralel olarak Zuko nun kızı yani şimdiki FireLord u görebiliriz. dolayısıyla Zuko nun hikayesinde eksik kalan yerler tamamlanabilir ve akıllarda ki soru işaretleri cevaplarını bulabilir.

    (kaynağı yeni buldum:http://korranews.tumblr.com/post/95596835805/the-legend-of-korra-book-4-balance-facts-and)

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    4.) Asami Sato'nun babası olan Hiroshi Sato'nun bu sezon tekrardan geri döneceği bilgisi var elimizde. Hatırlarsanız Amon'un grubuna yandaşı olan zeki birisiydi Hiroshi Sato..Future Industries'in sahibiydi aynı zamanda..Bir önemli hatırlatma daha Hiroshi Sato, Ateş Ulusu vatandaşıdır..Dolayısıyla Asami'de..Bunu neden söyledim 3 numaralı bilgiyle ilişkilendirebiliriz diye.

    (kaynak:http://korranews.tumblr.com/post/97244527450/daniel-dae-kim-told-us-in-2013-that-hiroshi-sato)
    (bu kaynakta ki resim eğer ki 4.sezondan sızmış bir resim ise arka plandaki yapıları incelediğinizde Ateş Ulusu mimarisine benzediğini farkedeceksinizdir.)

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    5.) 4.sezonda yeni bir düşman karşımıza çıkacakmış ve bu düşman spirit ya da Red Lotus üyesi değilmiş.


    6.) Havabükücüler dünya üzerindeki barışı sağlamakla uğraşacaklarmış..Yapımcılar bu durumu açıklarken "Jedi Şovalyeleri" benzetmesini yapmışlardır. Ve havabükücüler bilindiği gibi kendi tapınaklarında sessiz sakin yaşayan insanlardı ve diğer uluslarla pek iletişim kurmayan sadece kendi kendilerine olan insanlardı..Bu durumun değişeceği söylenmiş.


    7.) Zaheer'in hapsedilmeden ve havabükücü özelliğini kazanmadan önce dövüş sanatları ustası olduğu ve profesyonel bir dövüşçü olduğu bilgisi verilmiş.

    (5,6,7. maddelerdeki bilgileri serinin çizerleri ve yapımcıları olan elemanların IGN'e verdikleri demeçlerden elde ettim. kaynak:http://korranews.tumblr.com/post/95772125385/ign-exclusive-interview-with-mike-and-bryan)

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    8.) Yine çok emin değilim kaynağı hatırlayamıyorum ve bulamıyorum ama paylaşmak isterim...jinora,ikki ve melo nun ergenlik çağlarını görebiliriz bu sezonda..yani ufak çapta bir time skip bizi bekliyor olabilir..ama emin değilim kaynağı aklıma gelmiyor gelirse editlerim zaten.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    9.) bide ben kendimden bi şey söylemek istiyorum..bu Varrick durduk yerde 3.sezonda yine peydah oldu ve olaylara da herhangi bir katkısı ya da zararı olmadan sezonu kapattı..hani bide hep böyle pozitif gösterildi bize..4.sezon kritik bir konumu illaki olacaktır bu da zihnimizin bir köşesinde dursun..

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    4.sezon 3 ekimde Kuzey Amerika için başlayacak..normalde Avusturalya için 2015 ocak ayında başlayacağı bilgisi var. ama başlayacak yani ekimde işte..

    bilgiler şimdilik bu kadar..sanırım şu ana kadar çıkmış tüm bilgileri paylaştım..daha fazlasına sahip olan arkadaşlarda bizleri bilgilendirsinler. yeni fısıltılar geldiğinde yine paylaşıcam burda (fısıltıların efendisi Lambdacora24..Game of Thrones ta başlayaydı böyle Korra gibi çabucak..iyi olurdu.)


    evet saygıdeğer arkadaşlarım kısa bir süre önce paylaşmış olduğum dedikoduların büyük kısmını fragman sonrasında tekrar gözler önüne bi sereyim dedim..yeni sezonla ilgili daha bi hazırlayalım kendimi..ayrıca 9. maddede Varrick le ilgili yazdıklarım benim kafamı kurcalayan birşeydi ve gerçektende baya bişey çıktı bundan..

    bu sezonda varrick in çocukluğu hakkında bilgi edinecekmişiz (kaynak:http://avatar.wikia.com/wiki/Book_Four:_Balance)

    düşünüldüğü gibi bir timeskip olayı gerçekleşti ve 3 sene sonrasına gidiyoruz..

    metal clan askerlerinin zombimsi olduğu düşünülüyor.

    ayrıca fragmanda zuko nun yanındaki gözlüklü ablanın da mai mi yoksa zuko nun kızı mı olduğu henüz belli değil sanırım. forumlarda falan hep %50-%50 yorumlar yapılmış..elemanlar diyor ki fragmandaki kadın mai ye benziyor.. e tamamda zannedildiği gibi zuko nun eşi mai ise kızının da ona benzemesi ihtimali de var..

    neyse az kaldı dayanacaz artıkın... o değilde toph fena geliyo...ben diyorum toph en iyi bükücü zaar.. aslında avatar toph olcaktı varya anasını ağlatırdı
  • NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    SametUğur kullanıcısına yanıt
    @NowOrN3wer

    Ben öyle yıldızlarla falan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Azula'nın hırsı ve yaşıyla alakalı olabilir. Ama belki de hiçbir dayanağı yoktur, sırf ona ait bir şey olsun diye de yapmış olabilirler.

    @SametUğur

    Evet, ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 27 Eylül 2014; 22:16:38 >
  • 3 ekim mi? Daha yeni bitti ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kappa Face

    3 ekim mi? Daha yeni bitti ya

    hergün olsa izlenir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kappa Face

    3 ekim mi? Daha yeni bitti ya

    hergün olsa izlenir

    İzlenir de oldu bittiye getirmesinler qnq inş toph u görürüz bu sezon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu korra serisi ilk çıktığında ilk kitabı full türkçe dublaj izlemiştim ve serinin devamının gelmesini beklemeye başlamıştım. Korra serisini tamamen unuttumuştum ve bugün nette gezerken birden karşıma geldi ve serinin 2. ve 3. kitabı geldiğini görmüş oldum. Araştırdım serinin devamının türkçe dublaj linklerini bulamadım. Eğer arkadaşlar siz biliyorsanız türkçe dublajlı veren yer rica etsem linkini bana atabilir misiniz. Eğer yoksa çıkmadıysa dublaj hiçbir yerde kaliteli görüntü sağlayan türkçe altyazlı bir site önenirseniz çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.