Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - TÜRKÇE DUBLAJ - Projesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır ara ara oyunlara çeviri yapan biri olarak artık dublaj işine giriyorum.

Evet dönem AI dönemi :)

Ufaktan çalışmalara başladık. AI ile, oyunları otomatik unpack edip, sesleri dublajlayıp, tekrar paketleyen bir sistem tasarladım. Artık dublaj yamalar benim için zor değil.

Dublaj translate sisteminde tamamen karşıdan gelen tonlama, gramer, kişiye özel ses tonuna kadar birebir klonlayıp birebir nural çeviri yapıyor. Sadeec sorun, saatte ortalama 200 kadar çeviri yapıyor ve skyrimde 75bin civarı ses dosyası mevcut şimdiye kadar denemelik 14bin küsür çevirdim, verimli hissediyorum. Ve hızlıca dublajlanacak oyun önerileride alabilirim

Tamamen ekran kartının hızına bağlı olarak arada açıyorum ve ardı ardına çevirileri yapıp kaydediyor.

İlk Skyrim'i denedim ve çok verimli olduğunu düşünüyorum.

Sorum şu, devam edeyim mi yoksa boşa emek ve elektrik faturasımı çünkü ekran kartını yiyip bitiriyor :)

Size bir kaç seslendirme demosu sunmak isterim, videoda tamamen rastgele ses dosyalarını açtım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 15 Mayıs 2026; 0:39:57 >

• yazıları ses gibi çevirebiliyor mu ? Yani film ve animelerdeki gibi dış ses- anlatıcı gibi tüm oyunu dublajlayabiliyor mu

Texti sese çevirmiyorum.

Sesi sese çeviriyorum.

En basit böyle anlatabilirim sanırım.

Videoda kaynak ingilizce ses ve çıktı türkçe sesi duyabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.