Şimdi Ara

The Brothers Sun (2024) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Brothers Sun (2024) | Netflix

    Netflix, Michelle Yeoh’u da kadrosunda bulunduran aksiyon, komedi, drama dizisi The Brothers Sun’ın 4 Ocak’ta başlayacağını yayımladığı fragman ile duyurdu.


    Yeoh, Justin ChienSam Song LiHighdee Kuan ve Joon Lee ile birlikte dizinin başrol oyuncusu. Alice HewkinJon Xue ZhangJenny YangMadison Hu ve Rodney To, yinelenen rollerle dizide göreceğimiz diğer isimler.


    Netflix’in aksiyon dolu, kara mizah ve aile melodramı olarak tanımladığı, yazarları ve oyuncu kadrosunun tamamı Asyalı isimlerden oluşan The Brothers Sun, Los Angeles ve Tayvan’da geçiyor. Acımasız bir katil olarak hayatını sürdüren Taipei gangsteri Charles Sun’ı takip ediyor. Ancak Charles, babası gizemli bir suikastçı tarafından vurulunca, annesi ve her şeyden habersiz küçük kardeşi Bruce’u korumak için Los Angeles’a gitmek zorunda kalır.


    Yeoh, kurnaz ve dikkatli Eileen Sun’ı nam-ı diğer Mama Sun’ı canlandıracak. Los Angeles’ta kendisi ve oğlu için Tayvan’daki geçmişinden uzakta yeni bir hayat kurmuştur.


    Justin Chien, bir suç patronunun büyük oğlu olarak büyümüş, sert bir suçlu olarak yetiştirilmiş Charles karakterine hayat verecek. Annesini ve erkek kardeşini korumak için Los Angeles’a gider ama içinde büyüdüğü hayat ile kendisi için yaratabileceği hayat arasında kalır.

    Sam Song Li, Taipei’yi çok az hatırlayan ve ailesinin geçmişi hakkında hiçbir fikri olmayan bir çocuk olarak Amerika’ya gelen Bruce Sun’ı canlandıracak. Kötü şöhretli ve itibarlı ağabeyi Charles’ın bir anda gelmesi Bruce’un büyük ölçüde hazırlıksız olduğu bir dünyaya atılmasına neden olur.


    Highdee Kuan, güçlü bir adalet ve iş etiği duygusuyla büyümüş ve bu da onun bir savcı yardımcısı olmasına neden olan azimli ve hırslı bir kadın olan Alexis’i canlandıracak.


    Joon Lee, Bruce’un çocukluğundan beri en iyi arkadaşı ve hevesli bir gangster olan TK’yi canlandıracak. Sert, sadık ve akıllı olmayı diliyor ama maalesef değil. Ama bu onu denemekten alıkoymuyor.


    Alice Hewkin, May/June, Jon Xue Zhang, Blood Boots, Jenny Yang, Xing, Madison Hu, Grace ve Rodney To, Mark karakteri ile karşımıza çıkacaklar.


    Byron Wu ve Brad Falchuk (AHS, 9-1-1, Glee) dizinin ortak yaratıcıları. Wu, yazar ve yönetici yapımcı. Falchuk, şu anda Netflix’te genel bir anlaşma kapsamında olan Brad Falchuk Teley-Vision aracılığıyla dizinin yönetici ve yürütücü yapımcısı. Kevin Tancharoen, yönetmen ve yönetici yapımcı, Mikkel Bondesen, yönetici yapımcı.


    The Brothers Sun (2024) | NetflixNetflixyoutube
    When the head of a powerful Taiwanese triad is shot by a mysterious assassin, his eldest son, legendary killer Charles “Chairleg” Sun (Justin Chien) heads to Los Angeles to protect his mother, Eileen (Michelle Yeoh), and his naive younger brother, Bruce (Sam Song Li) — who’s been completely sheltered from the truth of his family until now. But as Taipei’s deadliest societies and a new rising faction go head-to-head for dominance — Charles, Bruce and their mother must heal the wounds caused by their separation and figure out what brotherhood and family truly mean before one of their countless enemies kills them all. An action-packed comedy and family drama, THE BROTHERS SUN is created by Brad Falchuk and Byron Wu. The Brothers Sun comes to Netflix January 4th, 2024. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with over 247 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. The Brothers Sun | Official Teaser | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=hxat0vySOjg&pp=ygUQdGhlIGJyb3RoZXJzIHN1bg%3D%3D


    The Brothers Sun (2024) | NetflixNetflixyoutube
    Blood runs in the family. When the head of a powerful Taiwanese triad is shot by a mysterious assassin, his eldest son, Charles (Justin Chien) heads to Los Angeles to protect his mother, Eileen (Michelle Yeoh), and his naive younger brother, Bruce (Sam Song Li) — who’s been completely sheltered from the truth of his family until now. But as Taipei’s deadliest societies and a new rising faction go head-to-head for dominance — Charles and Bruce must figure out what brotherhood and family truly means before someone takes them out. Streaming only on Netflix January 4th, 2024. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with over 247 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. The Brothers Sun | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=oU8f8QrUCOM&pp=ygUQdGhlIGJyb3RoZXJzIHN1bg%3D%3D






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 4 Ocak 2024; 11:7:27 >







  • 5 bölüm izledim müthiş keyifli dizi olmuş. Ne varsa Asyalılar da var adamlar yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlenir, aksam bakayım

  • 4. bölümü izledim en son, olmuş bu dizi. Keyifle izletiyor.

  • ben de 3 bölüm izledim, gayet akıcı, aksiyonu komedisi yerinde. Begendim.

    Biraz da Warrior'sun moderni gibi anımsattı. Çinden Amerikaya gelen mafya aileleri olsun, çeteleri dövüş sahneleri olsun falan filan inter milan..

  • İptal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle kötü bir dizi de değilmiş, neden iptal edildi acep ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.