Şimdi Ara

The Battle for Middle-earth Windows 10 Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,The Battle for Middle-earth 1 windows 10'da çalışmıyor tıklayınca o açılma ekranında takılı kalıyor.Çözümü bilen var mı?



  • konfigürasyon ayarlama sorunundan kaynaklı eski oyun ne de olsa. yanlış hatırlamıyorsam options.ini gibi bir dosyaya ayar çekerek hallediliyordu. nette ararsan kolay bulursun. win10 fix diye arat oyun adıyla beraber...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    konfigürasyon ayarlama sorunundan kaynaklı eski oyun ne de olsa. yanlış hatırlamıyorsam options.ini gibi bir dosyaya ayar çekerek hallediliyordu. nette ararsan kolay bulursun. win10 fix diye arat oyun adıyla beraber...

    Hocam araştırma yaptım aslında options.ini dosyasını oluşturdum appdata da ama hala aynı şekide açılmadı oyun maalesef
  • oyun w10 da çalışıyor. ya dosyayı yanlış dizine atıyorsun, ya yanlış yapılandırıyorsun ya da oyunun ihtiyaç duyduğu başka bir bileşen eksik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KarapathiaN

    oyun w10 da çalışıyor. ya dosyayı yanlış dizine atıyorsun, ya yanlış yapılandırıyorsun ya da oyunun ihtiyaç duyduğu başka bir bileşen eksik.

    Anladım hocam teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde işletim sistemi windows 10.Uyumluluk sorununda windows 8 ayarlı options dosyasını indirip buraya atmıştım C:\Users\User\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files şuan çalışıyor.Options a rağmen çalışmıyorsa crack de sorun olabilir.Opitons dosyası kurdum demiştin ya bide interntten indir içinde bir şeyler yazıyodu sanırım onlada alakalı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 20alper20

    Benimde işletim sistemi windows 10.Uyumluluk sorununda windows 8 ayarlı options dosyasını indirip buraya atmıştım C:\Users\User\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II Files şuan çalışıyor.Options a rağmen çalışmıyorsa crack de sorun olabilir.Opitons dosyası kurdum demiştin ya bide interntten indir içinde bir şeyler yazıyodu sanırım onlada alakalı olabilir.

    Teşekkürler deneyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.