Şimdi Ara

Termos incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, termos konusu derya deniz bir konu ve insanlar termos alacağı zaman araştırırken yanlış bilgilerle karşılaşıp yanlış ürünler alarak mutsuz olabiliyor. Bu sebeple eşimle beraber termoslarımızı inceleyerek termoslar hakkında konuştuk.


    İzlemek isterseniz videomıuz alttadır. Konuyla ilgili yorumlarınızı ise lütfen burası yerine youtube da video altına yapın.




    Hakan Salihoğluyoutube
    Termos ve matara incelemesi | Thermos and flask review Yeni videolar için kanalıma abone olmayı, bildirimleri açmayı, videoyu paylaşmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın. Destek olmak için herkes videoyu paylaşırsa çok mutlu olurum. Kanalda daha fazla içerikler görmek ve beni desteklemek isterseniz bağış yapabilirsiniz Paypal ► https://www.paypal.me/hakansalihoglu Patreon ► https://www.patreon.com/hakansalihoglu Reklam ve PR çalışmaları için iletişim ► hakansalihoglu@hotmail.com.tr #termos #matara #stanley Kullandığım ekipmanlar ► https://app.hps.im/d7ct/mge806mq Cl 10 için ışık ayakları ► https://l24.im/SP1WQV Kullandığım bilgisayar, bilgisayar standı ve 2+1 ses sistemim satışta olmadığı için onların linkini paylaşamadım. Param olduğunda alacaklarım ► https://app.hps.im/d7ct/fzr05gf8
    https://www.youtube.com/watch?v=0QmR2ZCWFyI&feature=youtu.be







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.