Şimdi Ara

TERCİHLERİME BAKAR MISINIZ (HUKUK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, tm3 sıralamam 14335,
    1)ist iö
    2)Marmara iö
    3)dokuz eylül
    4)Anadolu
    5)Kocaeli
    6)bursa uludag
    7)konya Selçuk
    8)Selçuk iö
    .
    .
    .
    .
    Hangisinde takılır bir fikir yazar mısnız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirsinan -- 12 Temmuz 2015; 18:00:26 >



  • Deu ho

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerede oturuyorsun, ve neden deü'yü anadolunun önüne yazdın? Bende aynı ikilemdeyim. Bu arada deü gelir gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    İzmiri eskişehire göre daha çok istiyorum. Okulla herhangi bir alakası yok tamamen şehri baz aldım. Edirneliyim bu arada. Yorumun için teşekkürler, deü bekliyorum ben de, fakat çok fantastik yorumlar da alıyorum bu ara.
  • bence eskişehiri öne yazmalısın kampuslerini karşılaştırırsan öyle yapman daha mantıklı eğitimleri arasında fark yoktur zannımca
  • marmara i.öde gelebilir sanki...
  • sblttprk S kullanıcısına yanıt
    Abi yeminle dilimde tüy bitti DEU ile Anadolu arasında eğitim olarak dağlar kadar fark var. Yapmayın sırf kampüsü güzel diye 4 sene için hayatınızı mahvetmeyin.
  • marmara iö hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara iö bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantastik derken, deü bile gelmez gibi mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hukuk bu işletme değil ki dağlar kadar fark olsun. Bende araştırıyorum her ikisini de deu daha iyi ama eskişehir de iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz yazın hocam, bildiklerimiz var da bir şey söyledik. Ama illa yazıcam diyorsanız yazın, umarım şu ana kadar birkaç hakim savcı dışında iyi avukat çıkartamayan yerden siz çıkar bir şey yapar da kendinizi kanıtlar umarım iyi bir iş hayatın olur.
  • Bu kadar sert bi cevap beklemiyodum. Ama yine de dediklerini dikkate alacağım. Peki hocam bana bi tavsiye ver , izmire çok uzağım, yakın olsam kesinlikle deü ama kocaeli , istanbul, ankara , eskişehir bunlar arasında yazmayı düşünüyorum. Ne tavsiye ediyosun. Marmara iö den sonra ne yazayım. İstanbul da özel mi yada devlette hangisi ? Eğer eğitimde çok çok fark varsa deü yazıcam mecbur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedefbounygslys -- 12 Temmuz 2015; 20:22:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma, kaçıncı kişye anlatıyorum şu DEU Anadolu'dan iyi diye sayamam, bir süre sonra insan aynı şeyi tekrarlayınca sinirleniyor. DEU açık ara iyi hocam, sonra pişman olmayın isterim. Özellerde belli başlı TOBB'dur, Koç'tur, Bilkent'tir bunların dışındakileri iyi bulmuyorum ama belki vardır. Devleti tercih ederim. Marmara ikinci öğretimden sonra DEU, Anadolu diye gitmek iyi. Yıldırım Beyazıt iyi bir hukuka sahip değil, kesinlikle önermem orayı.
  • hedefbounygslys H kullanıcısına yanıt
    Aynen onun gibi. Sıralamalar fırlayacak falan diyorlar, ama ben zaten deüden 4300 kadar öndeyim. Yani 14 binde 4300 kayma demek 1/3 e yakın kayma demek bu olmaz herhalde, fakat yine de içim içimi yiyor.
  • çok kararsızım deü mü ? anadolu mu? sıralamam 15.120 . anadoluyla deünün eğitimini bu kadar kesin yargılarla karşılaştırırken neye dayandığınızı merak ettim. hukuk fakültesi öğrencisi misiniz? ben ankarada yaşıyorum o yuzden eskişehiri yazayım dedim ama eğitimleri dediğiniz kadar farklıysa izmire de giderim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • sblttprk S kullanıcısına yanıt
    Dostum, deü çok daha iyi bence. Akademik kadrosu daha kalabalık, zaten sıralama olarak da daha çok tercih edildiği ortada. Şehir olarak da ben şahsen izmiri tercih ederim. Öneririm, yani en azından deü yazarsan daha sonra keşke Anadolu yazsaydım demezsin. Ama herkesin kişisel öncelikleri var, bence deü sana anadoludan daha çok şey katar.
  • deü hukuka giden bikaç oğrenciyle konuştum acayip memnuniyetsiz ve pişmanlar anadoluya gidenler daha memnun görünüyo. bu işler kendini geliştirme işi aslında kampus şehir seçmek daha akıl karı geliyor.deüde 3.sınıfa geçen biriyle konuştum. profa aldanma çoğu derse asistan giriyo proflar zor sormayı marifet sanıyo 2 yılda bana bi sey katmadı dedi e tabi 1 kişinin dediğiyle tercih yapılmaz az daha araştırayım en düzgün bilgiyi ogrencisi veriyor
  • Hocam kesinlikle @kartal tekmesi 'ni dinleyin. Bu forumdaki iki universiteyi bilen ve gercekten yardim etmeye calisan nadir kullanicilardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sblttprk

    deü hukuka giden bikaç oğrenciyle konuştum acayip memnuniyetsiz ve pişmanlar anadoluya gidenler daha memnun görünüyo. bu işler kendini geliştirme işi aslında kampus şehir seçmek daha akıl karı geliyor.deüde 3.sınıfa geçen biriyle konuştum. profa aldanma çoğu derse asistan giriyo proflar zor sormayı marifet sanıyo 2 yılda bana bi sey katmadı dedi e tabi 1 kişinin dediğiyle tercih yapılmaz az daha araştırayım en düzgün bilgiyi ogrencisi veriyor

    Ben de 4e gectim ve bizim okulun en büyük artısidır derslere hocalar gelir asistani göndermez. Asistanlar sadece pratiklere gelir. Arkadaşların Neyi baz aldı anlamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.