Şimdi Ara

Tenda v12 ? vs Keenetic carrier dsl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, vdsl’e geçtiğim için yüksek wifi menziline sahip, kopmalara ve mesafeye göre fazla hız düşüşü yapmayacak kaliteli bir modeme ihtiyacım var.


    Adsl varken tenda d305 kullanıyordum ve wifi menzilinden çok memnundum sokakta evden epey uzaklaşmışken bile bağlı kalıyordu :) şimdi Tenda v12 almalımıyım bilmiyorum, diğer yandan keenetic carrier dsl’ de epey popüler ve kaliteli bir alternatif ama wifi menzili konusunda ve modemden uzaklaştıkça bağlantı hızının düştüğü ve kopabildiği konusunda olumsuz yorumlarada denk geldim ne yazık ki.


    özet olarak malum ekonomiden dolayı ikisini alıp beğendiğini kullanmak gibi bir şansımız yok, keenetic yazılımsal olarak çok güçlü ama tenda benim için wifi menzili konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Her ikiside 4x5dbi anten kullanırken çekim gücünde bir fark olmaması gerekiyor ama ürünleri satın alanların yorumları çok kafa karıştırıcı, üstelik keenetic üzerinde gigabit portuda yok ( ileriye dönük)



    her ikisinide deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim açıkçası. Bu iki modem arasında kalmış çokça kişininde merakı giderilecektir.


    iyi forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.