Şimdi Ara

Tenda Mw3 Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,


    Şuan apartman dairesinde (130m2) Tenda MW3 2'li paket (100mbit TTNET) kullanıyorum.


    1. ünite modeme kablo ile bağlı. 2. ünite ise ana üniteye kablosuz bağlı.


    1. üniteye bağlı cihazlar kablosuz olarak tam performans alıyorlar. Ama 2. Üniteye bağlı cihazlar kablosuzda 60-75 mbit arasında kalıyorlar. 2. üniteye kablo ile bağlanınca yine tam performans alıyorum. Yani sıkıntı 2. ünitenin kablosuz performansında. 1. ve 2. üniteyi yer değiştirip kurulum yapsam bile aynı.


    1. ve 2. Ünite birbirine çok yakın. Aralarında tek oda var. Ki 2. ünite kablo ile tam hız alıyor. Demek ki sinyal ile ilgili sorun yok diye düşünüyorum.


    Bu durumu anlatarak garantiye gönderdim ve 2. ünitenin kablosuz kısmında sorun var denilerek sıfır ürün ile değişim yapıldı. Fakat yeni gelende de aynı sorun mevcut. Acaba Tenda mw3'ler bu konuda kronik sıkıntılı mı bilemedim. Ya da mesh sistemlerin doğası gereği ana ünite hariç diğer ünitelerde %30-%40 performans kaybı normal mi bilemedim ve sizlerin görüşünü almak istedim.








  • ikinci ünitede kablosuzun hızı düşer ama sen zaten 100 kullanıyorum demişsin. en iyisimi hepsini paketle ve gönder geri diyeceğim ama aradan iki hafta geçmiş. ne yaptın? iade etmişsindir umarım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.