Şimdi Ara

Telefonum Turkcell Binasının Yanından Geçerken Resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Çok enteresan bir problem yaşıyorum. Her gün E-5 ten işe gidip gelirken Kartaldaki Turkcell binasının yanından geçiyorum.
    Binaya yaklaştığımda Samsung L-700 marka cep telefonum kendini kapatıp tekrar açıyor ve pin kodu sormuyor. Hatta bazen bu işlemi birkaç kez tekrarlıyor. Sorunu Turkcell e bildirmeden önce sizlerle paylaşmak istedim. Sorunun nedenini bilen arkadaşlar çıkacağını umuyorum.



  • turkcell binası ile alakası yok dostum benımde bi telefonum vardı kendı kendıne kapanıp açılıyordu pin bile sormuyordu.telefonu servise verdiğimde servistekilerin elinde kendı kendıne kapanıp açılma olmadığı için servisten geri dönmüştü.sonra kendımı alıştırmaya başladım ve sonradan alıştım telefonun bu hareketıne.ve nedense belli bir süre sonra bu hareketı yapmamaya başladı yanı sonradan kendı kendıne düzeldi.yani diyeceğim şu pek önemli bir sorun teşkil etmıyor bence fazla kafanı sıkma bu olaya.eğer sıkarsan o zaman daha çok hastalık hastası oluyor insan ben kendımden bılıyorum dert etme kardeş.ama diyorsan benım için çok büyük sorun o zaman her sabah o turkcell binasının yanından geçerken başka bir kameralı telefonla o anın videosunu çek yanı telefon kapalıp açılırken videosunu çek sonra o video ile birlikte telefonu servise ver servis o zaman telefonu tamir eder.eğer tamir ettikten sonra yıne telefon aynı sorunu verırse yıne video çek yine video ile birlikte telefonu servise ver bu sefer telefonun sıfırıyla değişimini iste hemen telefonu sıfırıyla değiştirirler. iyi forumlar...




  • Samsunglarda oluyor mu tam emin değilim ama
    yazılım yüklemeyi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.