Şimdi Ara

Telefonum Çalındı (S21 Plus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumu farklı sitelerde satışa koymuştum. Bugün bir alıcı abisinin ona alacağını ancak çalıştığını söyledi. Tekstile gelmemi rica etti. Gittim 12 gibi buluştuk dışarda. Beni tekstil binasına götürdü. Her odada işçiler vardı. Bir tane odanın önünde masa sandalye vardı orda oturmamı ve cihazı içerde çalışan abisine göstereceğini söyledi. Cihazı aldı 5-10 saniye içeri girip çıktı ve bana bir şey içer misin bir kahve söyliyim dedi gitti. Bende bu ara cihazı içerde abisinde sanıyordum. 2-3 dakika sonra içeri girdim içerden bir görgü tanığı vardı bizi beraber görmüştü. İçerdeki ütüleme yapan adamın yanına gidip Hakan diye birini tanıyıp tanımadığını sorup çıktı ve benim telefonla kayıplara karıştı. İhbarda bulundum bina girişindeki kamera kayıtlarında binaya beraber girdiğimiz ve 2 dakika sonra şahısın koşarak binadan çıktığı tespit edildi.


    Olay İzmirde yaşandı. Şahısta Suriyeli tipi vardı. Türkçe'yi düzgün ama 10 kelimede 1'ini çarpıtarak konuşuyordu. Kısa boylu, hafif kilolu göbekli, yuvarlak gözlü, koyu tenli ve siyah kısa saçlıydı. Şahıs o kadar efendi dürüst konuşuyordu ki ayıp olmasın diye rahat davrandım fakat iyi niyetimi suistimal ederek telefonumu çaldı.


    Gören ve duyan olursa benimle iletişime geçmesi veya polisi araması rica olunur.


    Yurtdışı Samsung S21 Plus Snapdragon işlemcili siyah renk. 8 GB ram 256 GB hafıza.

    İmeinin sonu 5604. Seri no sonu K4WB


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle çok geçmiş olsun hocam.


    Ancak böyle bir devirde bu tür şeylere kanmanız kötü olmuş.

  • Eh be kardeşim eh be kardeşim ulan satmaya gidiyorsun anladım, güvensizlik olmasın diye bunu yüz yüze yapıyorsun onuda anladım fakat neden böyle sorumsuz davrandın gittiğin yerde? Sen şurada oturda ben diğer odadaki abime gösterecem gelecem böyle bir dünya var mı git yanında adamın. Yok kardeşim ben oturmaya gelmedim telefonu satmaya geldim dersin gidersin yanında. O telefon galiba bir 10 bin vardır maddi anlamda millet 500e sattığı telefonun bile kolay kolay yanından ayrılmıyor. Hele suriyeli izlenimi alsam ben kesinlikle adamın bir karış yanından ayrılmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam.


    internette ilanları takip etmen lazım sadece İzmir değil, çevre illerde satılanlarıda. dikkatini çeken bir ilan olursa seri no falan istersin karşındakinden.


    Umarım bulunur.

  • Google hesabı ile telefonu kitleme yerini gösterme olayları vardı galiba ama şu an nereden nasıl tamamen unuttum araştır biraz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.