Şimdi Ara

Telefon tercihinde kararsız kaldım sizce hangisini almayılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan General Mobile 5g plus kullanıyorum telpaya gönderdim batarya değişimi yaptırdım fakat nedense yeni orijinal batarya bile ilk zamanlarda ki gibi değil. Anakartın akım çekme muhabbeti okudum bu telefonlarda sanırım ondandır diye tahmin ediyorum. Artık yeni telefon alma zamanı geldi gibime geliyor.

    Telefonda çok nadir oyun oynarım genelde işteyken boş kaldığım zamanlarda internette veya instagramda gezinmek için kullanıyorum.

    redmi 8 ve redmi note 8 arasında kaldım
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/46590-203051-365740/general-mobile-gm-5-plus_redmi-note-8_redmi-8-64gb/

    buradan karşılaştırdığımda redmi 8'in 5000 mah bataryası cezbediyor beni fakat şuan ki telefonuma göre göze batan en büyük değişiklik işlemci snapdragon 439 ile 617 arasında çok fark var mıdır?Biraz daha para verip redmi note 8 almadığıma pişman olur muyum bu kullanım şartlarına göre?







  • redmi 8 kesinlikle note 8 e denk bi telefon değil. ekran çözünürlüğü kamera işlemci bir sürü alanda. 250 lira daha verip note 8 alın derim. düz redmi modellerine 6-7-8 veya 6a 7a 8a vs. bulaşmayın. bunların yerine note serisinin daha düşük telefonlarını note 5-6-7 gibi düşünün derim. düz redmi serisi çok zayıf kalıyor.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim redmi note 8 alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.