Şimdi Ara

Telefon değiştireceğim önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir Nokia 6500 Slide kullanıyorum ve yeni nesil telefonlarla ilgili nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum. Sizi uğraştıracağımı düşünüyorum bu konuda biraz. Şu anda 650TL param mevcut yeni bir telefon almak istiyorum. Facebook ve Twitter'da ve bazı sözlüklerde çok sık takılıyorum, çok sık müzik dinliyorum, çok sık seyahat ediyorum. Sizden rahatlıkla sosyal ağlarda takılabileceğim, cızırtı tıkırtı olmadan müzik dinleyebileceğim, navigasyonu sağlam olan ve eklenebilir uygulamaları iyi olan bir telefon önermenizi istiyorum. Bİrde Nokia ve kaba bir telefon olmasın görüntü olarak lütfen. Söylediğim gibi bütçem 650TL. Şu ana kadar Blackberry Curve 9300 ve Sony Ericsson X10 Mini'ye göz attım. Sony Ericsson Multimedia açısından, Blackberry'de sosyal ağlar açısından cezbedici siz neler öneririsiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisiz Kullanıcı -- 18 Eylül 2011; 2:32:28 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömer Çiçek

    Arkadaşlar uzun süredir Nokia 6500 Slide kullanıyorum ve yeni nesil telefonlarla ilgili nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum. Sizi uğraştıracağımı düşünüyorum bu konuda biraz. Şu anda 650TL param mevcut yeni bir telefon almak istiyorum. Facebook ve Twitter'da ve bazı sözlüklerde çok sık takılıyorum, çok sık müzik dinliyorum, çok sık seyahat ediyorum. Sizden rahatlıkla sosyal ağlarda takılabileceğim, cızırtı tıkırtı olmadan müzik dinleyebileceğim, navigasyonu sağlam olan ve eklenebilir uygulamaları iyi olan bir telefon önermenizi istiyorum. Bİrde Nokia ve kaba bir telefon olmasın görüntü olarak lütfen. Söylediğim gibi bütçem 650TL. Şu ana kadar Blackberry Curve 9300 ve Sony Ericsson X10 Mini'ye göz attım. Sony Ericsson Multimedia açısından, Blackberry'de sosyal ağlar açısından cezbedici siz neler öneririsiniz ?


    x10 mini pek bir minik, tavsiye etmem. 9300'ın sosyal ağlar ve müzik konusunda fazlasıyla tatmin olursunuz fakat dokunmatik ekranlı olmadığı için navigasyon konusunda sınıfta kalacağını tahmin ediyorum. Ayrıca blackberry os işletim sisteminin marketi pek geniş değil bu yüzden uygulama konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.




  • @JohanCruyff14 cevabınız için teşekkürler. Peki öneriniz nedir bana asıl öneri lazım
  • Gio, x5, p503, ace alabilirsiniz.
  • Çok sık seyahat eden biriyseniz Android cihazlardan uzak durun derim. Olur olmadık zamanlarda cihazın şarjı biter zor duruma düşersiniz. Symbian pil tasarrufu konusunda en iyi sistemdir. Navigasyonunun sağlam olmasını belirtmişsiniz. Yukarıda adı geçen cihazların hiçbirisi bir Nokia kadar sağlam bir navigasyon veremez.
  • nokia e6 önerebilirim.Ama uygulama sıkıntısı var.
  • huawei ideos x5, s.e xperia x10 mini ve lg optimus one gibi smartphone'lar işine yarayabilir.
  • http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/huawei-u8800-ideos-x5_02.044.5311.0006.htm

    huawei ideos x5 senin ihtiyaçlarını karşılar kardeşim.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, şu anda önerdiğiniz modelleri inceliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.