Şimdi Ara

TekerlekliSandalyeler.com - Tekerlekli Akülü Sandalye Bilgi Portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin tekerlekli sandalye konulu ilk bilgi kaynağı projelerinden biri olarak yayın hayatına başlayan tekerleklisandalyeler.com 2016 yılında okuyucularının karşısına çıkmıştır. Tekerlekli sandalye kullanıcıları, yakınları, gönüllüler ile birlikte büyük bir okuyucu kitlesine ve genel olarak engellilik konusunda herkese açık, interaktif ortamda hizmet veren önemli bir bilgi portalıdır.
    TekerlekliSandalyeler.com - Tekerlekli Akülü Sandalye Bilgi Portalı

    Türkiye’nin ilk tekerlekli sandalye temalı bilgi portalı olarak yayın hayatına başlayan tekerleklisandalyeler.com önemli bir boşluğu doldurarak, internet dünyasında tekerlekli sandalye kullanıcılarına, ailelerine, akademisyenlere, öğrencilere ve diğer herkese tekerlekli sandalyeler ile ilgili yapılan çalışmaları, doğrudan ve hızlı bir şekilde aktaran önemli bir kaynak oluşturan bilgi portalı olma özelliği taşımaktadır.

    tekerleklisandalyeler.com tematik bir portal olarak, sahip olduğu hedef kitlesine sunduğu içerik zenginliği ile yüksek ziyaretçi sayısı, sayfa gösterimi, tekil ziyaretçi sayısı ve arama motorlarında ilk sayfalarda çıkma özelliği ile kendi alanında lider, kaynak gösterilen ve yol gösterici bir bilgi kaynağı olma özelliğine sahiptir.

    Gerek Türkiye’deki ve diğer ülkelerdeki, tekerlekli sandalyeler hakkında çıkan haberleri güncel olarak okuyucularına sunması, gerekse konusunda uzman kişilerin tekerlekli sandalye kullanıcıları için kaleme aldığı yazılar ile güncel ve aktüel olarak yayın yapmayı kendisine ilke edinen tekerleklisandalyeler.com, konusundaki Türkçe kaynak yokluğunu gidermeye çalışmaktadır. Sitede yer alan haberler, bilgiler, kılavuzlar, araştırmalar, röportajlar gerek basılı yayınlar, gerekse internet sitelerinde kullanılarak haber kaynağı olarak gösterilmektedir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.