Şimdi Ara

TeamSpeak 3 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba son 1 aydır yada ts3 ün son updatesinden sonra bu sorunla uğraşıyorum cpu kullanımı normalde %5 - %10 arasındayken teamspeak3 e girdikten kısa bir süre sonra %80 den aşagıya inmiyor ve başka bir program yada bir oyuna girdiğim zaman cpu kullanımı direk %100 de kalıp oyunda çok fazla kasılmalara neden oluyor.Programı silip tekrar yükledim ama çözüm olmadı. Şimdi resimli olarak gösterirsem daha işe yarıcak galiba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.



  • benim klanımdada bir arkadaşta teamspeak 3 kullanırken kasıyor baya. bilgisayarı kötü. fakat updateden öncede böyleydi bu eskiden beri olan bişey. çözemezseniz ventrilo(hemen hemen aynı işlevi gören ama aha az sistem gereksinimi olan program) kullanmayı deneyin. ventrilo kullanmaya karar verirseniz bana özel mesajla belirtin size ücretsiz oda açabileceginiz yerler söylerim.
  • Evet ventrilo programını biliyorum ama bu sorun bende son 1 aydır var ve benden başkasından olmadıgından dolayı arkadaşlarımı ventrilo ile uğraştırmak istemiyodum. Tek hatırladığım updateden sonra sanki böle oldu daha doğru ben öle hatırlıyorum. Yeni gelen herhangi bi ayardan olabilir diye. Aynı sorunla karşılaşanlar inş. buraya yazarlarda topluca bi soruna çözüm üretebiliriz. Ben yinede size ventrilo için özel mesaj atıcam ama bu konuyla ilgili araştırmaya devam edicem. Yardımın için teşekkür ederim.
  • jeaa özel mesaj attım bakabilirmisin programı yükledim kasıcakmı diye bakıcamda
  • mesajın cevaplandı. ayrıca ts2 ile ts3 serverlarına girmeyi dene girebilirsen sorununda çözülebilir yada giremezsen toplu olarak ts2 ye taşınabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeaa -- 18 Ağustos 2011; 3:08:13 >
  • zaten girebiliyorum ts3 serverlarına ama cpu kullanımı %100 oluyor bütün programlar kasmaya başlıyor.
  • başka yardımcı olucak varmı programdan anlayan acaba vent ve mumble doğru düzgün server yok ve ts3 gibi sesten verim alamıyoruz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.