Maalesef şu an için yapabileceğimiz başka bir şey yok. Yamayı korsan sürüme uyarlamak nerdeyse yamayı baştan yapmak kadar sürer :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 17 Ekim 2022; 17:24:42 > |
TDPA: House of Ashes Türkçe Yama Yayımlandı(Güncel) (5. sayfa)
-
-
artık seneye oyunu oynarız
-
Teşekkürler yama için
-
yamayı nasıl siliyoruz ?
-
paks klasörünün içerisindeki SMG025-XTurkish.pak dosyasını silmeniz yeterli.
-
teşekkürler
-
Little Hope oyununda olduğu gibi bu yamada harika olmuş. Ellerinize sağlık. Acaba Devil In Me içinde bir isteğimiz olsa, şımarıklık yapmış olurmuyuz?
-
Yüzde 25 ilerleme kaydettik bile. Buradan takip edebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/tdpa-the-devil-in-me-cevirisi-basladi--154460448
-
Kolay gelsin. Beklemedeyiz.
-
Merhaba, elamigos sürümünü ve güncellemelerini nereden bulabilirim acaba.
-
Oyunun güncel sürümü konuda ekli. 3 part şeklinde. Onu indirebilirsiniz. Elamigos sürümünü ve güncellemelerini Google da ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz. Benim tavsiyem konuda paylaştığımız linklerden oyunu indirmeniz.
-
Tamamdır teşekkür ederim.
-
3 part dosyayı indirdim ama steame yönlendiriyor ve hata veriyor exe'den başlatınca.
-
Crack dosyasını da indirin.
-
Şimdi oldu teşekkür ederim.
-
Rica ederim, iyi oyunlar.
-
Emeğinize sağlık. House of Ashes var, diğer oyunları da 16'sındaki steam indiriminde alıp seriye girişmek istiyorum.
-
yama linki ölmüş :/
-
Elamigos sitesinden 05.05.2022 sürümünü bulup indirmeniz yeterlidir. Konu güncellenecektir. Konudaki linkler zaman aşımından dolayı imha olmuştur. Tekrar edecek olursak Yamamız 05.05.2022 sürümüne uyumludur. Bu sürümden harici yamamız çalışmamaktadır. Lütfen bu konuya dikkat edelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X