Şimdi Ara

TCL MoveTime MT42 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TCL MoveTime MT42 aldık yenice. Hevesimiz az kursağımızda kaldı.


    Saatten telefona emoji veya, telefondan saate canlı konum izleme'' 2. yapışta bu hatayı veriyor. Sanıyroum ki java sorunu ve umarım uygulama problemidir. Gerçi iki türlü de kullanım zor oluyor.

    Bu hatayı alan var mı ?

    TCL MoveTime MT42  sorunu







  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Saati hem iPhone hem de Samsung ile kullanıyoruz ama hiç böyle bir hata almadık. Saati fabrika ayarlarına döndürüp, telefondaki uygulamayı da kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Bu hata, 3.1.3 sürümü ile oluyor. 3.0.9 ile çözüldü. Fakat saatte daha farklı bir sorun nedeni ile iade için servise yollandı.

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Sabah Android telefonda TCL uygulamasını açtım, önce uzun süredir giriş yapmadığımı söyleyerek yeniden giriş yapmamı istedi, girişten sonra da bende de aynı uyarı çıktı.

    TCL uygulamasını sürüm no 3.1.3. sorunu TCL'e bildirdim.

    TCL MoveTime MT42  sorunu
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    apkpure ' sitesinden 3.0.9 sürümünü yüklerseniz sorun çözülüyor. TCL sorunu biliyor. Yazılım bekliyorlar çin den.


    Bendeki sorun daha başka ?

    Sizde de oluyor mu sorayım ? Cihaz ile telefon arasında sesli görüşme yaparken ben konuştukca karşıdan gelen ses kesiliyor. Konuşma aralarında ses geliyor. Konuşurken karşı ses kesiliyor. Yani cihaz dan telefona ses aktarımı kesiliyor ben telefonumdan konuştukça. Operatör, telefon, cihaza format, her nane denendi. Sizde durum nasıl ? İade ye yolladım.

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama kalabalık ortamlarda, telefon konuşması yaparken karşıdaki sesi duymak çok kolay olmuyor. Uygulama üzerinden sesli mesaj kullanıyoruz.
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Duyma zorluğu kabul edilebilir de bahsi geçirdiğim sorun üzerine şuan serviste.. Bu süreç te 400 TL indirim olmuş saate. Sinir yaşadım.

    İade işime gelecek. Başka markaya bakacağım. Acaba, bu süreçte THHH ve skiayetvar.com' a başlık açıp başvurmak ne kadar yararlı olabilir.

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Kaça almıştınız da 400 TL indirim olmuş? Saat şu anda 2500-3700 TL arasında.

    Diğer saatlerde de benzer sorunu yaşama ihtimali yüksek. Bu saat Android temelli, bu yüzden yazılımı geliştirilmeye açık.

    Benzerini bulmak Türkiye'de kolay değil ama yurtdışından getirme imkanı olsaydı daha fazla seçenek vardı ama IMEI kaydı fiyatı nedeniyle o da artık imkansız
  • Teknosa' dan yılbaşı günü 2999 TL'ye almıştık. Şaka gibi. Zam gelir diye acele ettiydik.

    Yani saat asıl görevi olan sesli görüşmeyi yapamadı bende. Hani ortama göre ses az seviyede olsa kabul edilir ki o sorun da sayılmaz, bizim sorun tamamen sesin kesilmesine dayalı. Yani kızım ile aynı anda konuşursam kızım ne diyor asla anlaşılmıyor. Kelimeler arası harfler yok hükmünde :D yazılım veya donanım olarakbariz bir kesintiye uğramakta. Cok cok bariz. Sanki bir şey sesi kesiyor. Fakat ney bilemiyoruz. O da benim görevim değil.

    THHH dahil her türlü mecraya iade istediğimi belirttim ki ihtiyacımız olan bir dönemde saat alıp kullanamamak can sıkıcı.

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Şimdi deneme yaptım, biz kesintisiz konuştuk. Vodafone kullanıyoruz.

    Firmware ve donanım sürümleri aynı ise sorununuz operatör kaynaklı olabilir TCL MoveTime MT42  sorunu
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Saati Haziran'da Amazon'dan 1800 TL'ye almışız.
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Yazılımın son numarası 068' ile bitiyordu diye hatırlıyorum. Güncelleme de yoktu. Daha doğrusu güncelleme yok demekteydi. Servise yolladığımız için cihaza bakamıyorum.

    Valla operatör veya yazılım beni bağlamaz. Sonuçta bana satarken, + hat ile teknosacell ( turktelekom ) ile aldım. Sorun onlarda ise ben değil onlar uğraşsın. Paşa paşa iadeyi alır, 400TL daha ucuza alırım. TCL MoveTime MT42  sorunu 

  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Vay be.. Rakamlara bak. :(

  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    1800 TL 'ye aldığımda benim için bile fiyat yükselmişti.
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Serviste sizin hat ile denerler ve sesli iletişim rahat kurulursa iade ederler. Yaşadığınız bölgede Türk Telekom baz istasyonu yoksa veya sinyal gücü düşükse servis birşey yapmaz.

    İade gelirse başka bir konuma gidip denemenizi öneririm.
  • barisg B kullanıcısına yanıt

    Hattımı tabiki saat üzerinde bırakmadım. Bu doğru değil. Ayrıca, TCL connect ile saate saatin aranabilir ve arayabilir numaralarını benim eklemem gerekiyor. Bu açıdan da zaten mümkün olmazdı. Kendileri denerler.

    İzmir, manisa ve arada bir çok nokta da denemiştim. Değişiklik yoktu. Eğer hat ile sorun bulurlarsa hattı saat ile birlikte satan teknosa saati iade almak zorunda. telekom alt yapısı ile bu saat çalışmaz denmedi bize. :)

    Açıkçası ben, şikayet ettiğim şekilde test edip değerlendireceklerini zannetmiyorum. Bu yüzden doğrudan THHH ile de devam ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 8 Ocak 2023; 18:39:12 >
  • dostlar merhaba, bizde bir süredir mt42 kullanıyoruz yaklaşık bir yıldır problem yoktu, bi anda sim card takın uyarısı verdi, derken daha sonra farkettim ki sadece turk telekom sim kartlarını tanıyor Turkcell ve Vodafone tanımıyor, nasıl bi yol izlememiz gerekiyor destek olursanız sevinirim .

  • ahcaar A kullanıcısına yanıt
    Biz Vodafone kullanıyoruz. 1 yıldır benzer bir uyarıyı hiç almadık.
  • mt42x modelini bugün aldım ve yarın itibari ile kullanacağız .

    turkcelde hangi paketi tavsiye edersiniz evladım için ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.