Şimdi Ara

Tayyip Erdoğan'ın Kuyusu Kazılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle beni tanımanızı isterim. 27 yaşındayım ve hem AKP'ye hem de Erdoğan'a son derece muhalif bir insanım. Üniversite mezunuyum(olmayan mı var?) Erdoğan'ın bahsettiği ''CEHAPE ZİHNİYETİ''nin ete kemiğe bürünmüş haliyim. Bu kadarı yeterli.

    Malum çok önemli bir referandum sürecine gidiyoruz. Sandıktan çıkacak karar hem Türkiye'nin hem de iktidarın kaderini belirleyecek. Her ne kadar hayır çıkarsa iktidara bir şey olmaz havası hakim olsa da AKP-MHP ortaklığının sandıkta kaybetmesi tüm dengeleri öyle bir sarsar ki inanamazsınız. Bir kere MHP'den ya yeni bir parti çıkar ya da yeni bir lider doğar. Bu da sağda esen AKP rüzgarını bitirir ve sağ bölünmeye doğru yol alır.

    AKP içindeki Erdoğan'ın tek adamlığından rahatsız parti içi muhalefet yok mu sanıyorsunuz? Çok safsınız. Bunlara da sandıktan çıkacak hayır çok büyük bir güven aşılayacaktır. Yani sandıktan hayır çıkması bir şeyi değiştirmez fikri tamamen safsatadır.

    Gelelim komploya. Bilmem farkında mısınız 15 Temmuz'dan bu yana KHKlar ile bu ülkede milyonlarca insan mağdur edildi. Onbinlercesi işinden gücünden oldu. Bunları bazıları da eften püften sebeplerden dolayı atıldı. Bank Asya'da hesap açmak geçerli bir neden olabilir mi sizce? Bir insan herhangi bir sebepten dolayı herhangi bir bankadan hesap açabilir. (bylock kullananlar %99 fetöcü orasına girmiyorum)

    Üniversitelere yapılan KHK operasyonunun haksızlığını AKPli vekiller ve yandaş yazarlar dahi kabul etmek zorunda kaldı. Polisin akademisyenleri coplaması, cübbeleri postallarıyla ezmesi vesaire öyle bir görüntü yarattı ki mazlum AKP görüntüsü zalim AKP görüntüsüne itina ile dönüştürüldü. Hiçbir iktidar kendi ayağına bu kadar sıkacak kadar gerizekalı olamaz eğer ortada bir sabotaj yoksa...

    Bir diğer mevzu devlete yapılan atamalar. Örneğin öğretmenlik atamaları. Malum 450 bin öğretmen atama bekliyor. Öyle şeyler oldu ki burada yazsam forumun database'i yetmez. Mülakatlar göz göre göre göstere göstere insanların hakkı yendi. Bunu da 450bin atanamayan öğretmen ve aileleleri gördü. 20bin öğretmen ataması yapılacak yine mülakatla ve bazı branşlara verilen kontenjanlar inanılır gibi değil. MEB mülakatlarda yapılan haksızlıkları saklama gereği bile duymadı. Sitesinden çarşaf çarşaf yayınaldı ve 450bin öğretmen ve ailesi buna şahit oldu.

    Diğer olayın Demirtaş ve HDPliler'in hapsedilmesi mevzusu. Kime ne faydası var? HDP'yi Kürt halkının gözünde mağdur, mazlum göstermekten başka hiçbir yararını gösteremezsiniz.

    Öte yandan il/ilçe başkanları ve yardımcılarının saçma sapan tepki çekecek açıklamalarına ne demeli? Bunların haber olacağı bangır bangır sosyal medyada ifşa edileceği belli değil mi? Körün gözüne sokar gibi yapılan bu açıklamalar ne anlama geliyor?

    Yani diyeceğim o ki birileri düğmeye basmış durumda ve Türkiye'de her yanımız mağdurlardan, işsizlerden, haksızlıklardan geçilmiyor. Bu eminim Tayyip Erdoğan'a hissettirilmiyor bile. ''Her şey yolunda sayın cumhurbaşkanım'' deniyordur muhtemelen. Malum medya bunları zaten istese de yazamaz.

    Kısaca bizzat devletin ve AKP'nin içindeki bir yapı Tayyip Erdoğan'ın kuyusunu kazmak için var gücüyle çalışıyor ve sayın cumhurbaşkanı bunu görebilecek durumda değil maalesef. Muhalif de olsam dilerim bu hainleri fark ettiğinde çok geç olmaz çünkü kocaman bir ülkeye yazık oluyor. Erdoğan nefretim Türkiye sevgimin üstünde değil. Bu yüzden kendimce yazmak istedim.

    Okuyan herkese sevgiler, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 18 Şubat 2017; 4:26:29 >







  • Kader utansın.
  • quote:

    KHK operasyonunun haksızlığını AKPli vekiller ve yandaş yazarlar dahi kabul etmek zorunda kaldı. Polisin akademisyenleri coplaması, cübbeleri postallarıyla ezmesi vesaire öyle bir görüntü yarattı ki mazlum AKP görüntüsü zalim AKP görüntüsüne itina ile dönüştürüldü. Hiçbir iktidar kendi ayağına bu kadar sıkacak kadar gerizekalı olamaz eğer ortada bir sabotaj yoksa...


    Kesinlikle ve kesinlikle doğru bir cümle. Normalde ben öyle komplo teorilerine, üst akıllara vb inanan biri değilim acak artık bu fikir bana da mantıklı geliyor.

    Gerçekten de Erdoğan'ın çevresinde, ülkeyi ona farklı yansıtan klikler, kripto yapılar olabilir. Bu FETÖ de olabilir, Perinçek çizgisinden biri de olabilir, başka bi yapı da olabilir.




  • Maaşlı trol ne kadar alıyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın baştan aşşağı kötü niyetlerlen dolu hiçbirşekilde güven vermiyorsun. yani demem o ki bu işi amatörce yapıyosun bence tez zamanda bırak
  • Bende bir büyüğün olarak kaç para maaş verdiklerini öğrenmek isterim?
  • lOl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum özet şu rte'yi yanındakiler kandiriyor olabilir bu sekildr davranarak rte kendi ayağına sıkmaz.Kısacası güzel saçmalamışsın kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gayet net açıklamış.



    Sizce Ergenekon ve oda TV sorusturulmalari neden ileri bir tarihe atıldı. Hep bahsedilen iç savaş kiminle olabilir sanıyorsunuz.



    Hayırlısı Allah'tan Allah ülkemize zeval vermesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğrul Türkeş:

    Bahçeli kurt bir siyasetçidir, karşı olduğu başkanlığı şimdi destekliyorsa AKP için tehlikeli olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin büyük bir şehvetle titreyerek a.... koyacak adamın adını geçen gün ilahiyat fakültesine verdiler-Mehmet Cengiz-



    Yıllarca kızıl komünistleri sevmedim,ama bu yeşil komünistlerden öyle bir nefret ediyorum ki keşke ülkeyi kızıllar yönetseydi.Din ahlak kuran adına yapmadıkları etmedikleri kalmadı.Yıllarca fetöyle uyuşturdular milleti dalga geçer gibi büyüttüler gözümüzde.Türkiyenin ışıdıdır Akp tamamen temizlenmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    O zaman akp yine kandırılıyor diyebilir miyiz? Önüne gelenin kandırdığı, komplo uygulayabildiği bir oluşuma niye bu kadar müsamaha gösteriliyor?
    Ben "dış mihrak, üst akıl vs." olsam akp nin devam etmesini isterdim. Adamlarda öngörü sıfır. Amerikanın mı, rusyanın mı peşinden gideceğini şaşırmış. Kıbrıs göz göre göre gidiyor, adamlar başkanlık derdinde. Dış politika olduğu gibi rezalet. Tarafsız olması üzerine yemin eden birisi "o hayırcılar yok mu hayırcılar" diyebiliyor. Kendinden olmayana yaptığı hakaretler ortada. Şimdi bu adamın ve zihniyetin gitmesini istemek bence ülkeye yapılacak en büyük yatırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salagil -- 18 Şubat 2017; 8:44:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ters psikoloji severim Bu kadar olayı cumhurbaşkanımız göremiyor ve hala aynı şekilde devam ediyorsa ortaya tek bir sonuç çıkar cumhurbaşkanımız da A haberden başka kanal izlemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyuyu magmaya kadar kazıyor heralde 2003 ten beri bitmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akademisyen olabilirsin, doktor , mimar, astronot, din adamı , bakan ,vekil ,sanayici,öğretmen herşey olabilirsin ama teröristsen o zaman 0 sın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi dahada büyütüp farklı partidekileride mağduriyet derdine düşürmüşler, yerseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi kaybol forumdan.



    Milletin algısıyla oynamaktan ve kendini avutmaktan başka yaptığın hiçbir şey yok.



    %55+ EVET çıkacak sandıktan @Ömerayhan demişti dersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazının yarısını okudum,tamamen hayal ürünü bana göre geldi,ve ben akp'ye muhalif olduğuna da inanmıyorum.Şayet dediğin gibi parti içerisinde erdoğana karşı komplo kuruluyorsa,

    1-Referandum maddelerinde neden halk ile ilgili bir madde yok?Halkın ekonomik refahı için neden bir madde bulunmaz,

    2-Şuan mecliste olan akp milletvekilleri erdoğan korkusundan herhangi bir madde ortaya koyabilirler mi? Daha önce erdoğan meclisin çıkardığı 2 maddeye olumsuz yaklaştığı için geri çekilmemişmiydi?(Tecavüz ile ilgili yasa)

    3-Erdoğan,ahmet davutoğlunu görevden alırken yerine kalbinde yegane yer sahibi olan damadını düşündüğünde toplumdan baskı görüldüğü için vazgeçip binali yıldırımı getirmedi mi? Sonrada enerji bakanı olarak damadını getirmedi mi?Buna kim itiraz edebildi?

    4-Meclisten her yıl geçen plan bütçe durumundan,yeni vergilendirmelerden,şirketin elini güçlendirecek hamlelerden,verilen köprü,otoyol,maden işletmelerinden erdoğan'ın haberi yok mu sanıyorsunuz? Erdoğan ihalede yanlış yapıyorsunuz deyip şu firmaya verin deyip,o firmaya ihaleyi kim vermeyebilir,kim cesaret edebilir?

    5-Suriyeliler ilgili vatandaşlık mevzusu Sayın erdoğanın gönlünde olan birşey şuan toplumsal olarak tepki görüldüğü için,akp tabanında vatandaşlığa karşı çıkıldığı için gündeme gelmeyen mevzu,başkanlık geldikten sonra gelmez mi düşünüyorsunuz?

    Siz Sayın Erdoğan'ı çok hafife almışsınız,zira o düşündüğünüz gibi safı oynayan biri değil,hamleleri zamana göre oynayan biridir,o yüzden şuan için 15 yıldır iktidarda,o yüzden yaklaşık 10 kişilik ekipten oluşan stratejik takımı var,erdoğan parti içerisinde kendisine muhalif olanları isterse şimdi siler,parti içerisinde şu şu yolsuzluk yapıyor desin,basın açıklaması yapsın,bunlar partiden ihraç edildi desin o zaman chp içerisinde akp ye oy verecek birçok insan olur,o zaman derlerki hah işte bak böyle işler yoluna girmeye başladı,parti yamyamlardan kurtuluyor,peki neden yapılmadı? Neden egemen bağış,eski istanbul valisi,ulaştırma bakanı yolsuzluk ile ilgili aklandı?Ee neden erdoğan içeri tıkamadı onları? Saf olmayın erdoğana oynanan oyun yok,halka oynanan oyun var,bunu chpde mhpde hdp de yapıyor...




  • Hayır çıkmayacağı için okumaya gerek yok herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çıkacak Erdoğan küfür etse bile evet kazanır, hayal kurmaya gerek yok, bir çok insan içeriği bilmeden evet verecek sadece Erdoğan için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.