Şimdi Ara

Tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 15 yaşında 77 kilo 1.75 küsür boylarında geniş omuzlu bi gencim, yaz başından beri 8 kilo verdim ancak 2.5 haftadır falan tık yok. bende spora başladım 4 gündür salona gidip ufak ağırlıklarla makine çalıştıktan sonra eve gidip biraz dinlenip insanity yapıyorum, ( yarın 4. gün olucak ).
    beslenme olarak günde 2 öğün ( bazen 1 olabiliyor ) yağsız et yiyorum. tek sıkıntı çok fazla asitli içecek tüketiyorum ( şekersiz ). yağı olabildiğince tüketmemeye çalışıyorum. yarından itibarende kepekli ekmeği kesme kararı aldım ancak kaç gündür hala gram oynamadığım için moral ve motivaston düşüklüğü oldu baya. ne önerirsiniz. yarından itibaren kahvaltılarda beyaz peynirli 2 yumurta yemeye başlıcam meyve olarak hala elma alıcam, bi blogta okuduğum kadarıyla doğal yağları tüketmeliymişim ( zeytinyağı, tereyağı gibi bitkisel yağlar) siz ne önerirsiniz? liseye başlayana kadar ideal kiloma ulaşmak istiyorum.







  • Güncel arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var
  • Asitli içeceklerden uzak dur genel sağlığın için. Şekersiz olsalar bile sağlıklı değiller. Son zamanlarda neler yediğini gözden geçir, şekerli, yağlı ve kalorisi yüksek olanları hayatından çıkar. Spora başlamışsın, protein ağırlıklı beslen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.