Şimdi Ara

Taşıyıcı Diskimi Bilgisayarım Tanımıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, eskiden kullandığım taşıyıcı diskimi bir sebepten dolayı format attığım XP SP2 li windowsuma tekrar aynı CD den windows kurdum. Ama bu sefer taşıyıcı diskimi bilgisayar tanıyor aygıt listesinden göruyorum ama Bilgisayarıma girdiğimde diskimi göremıyorum. Bilgisayar diski aslında göruyor. Başka diskler denedim onlardada aynı proglem sebebi nedir acaba? Neden Bilgisayarım`da göremiyorum diski ?



  • Disk yönetiminden harf atamayı deneyiniz.. Harf atamayla ilgili bilgiler imzamda mevcuttur..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dejaay

    Disk yönetiminden harf atamayı deneyiniz.. Harf atamayla ilgili bilgiler imzamda mevcuttur..


    Dediniz gibi harf atamasını yaptım.Zaten hiçbir atama yoktu bende B verdim. Daha sonra Bilgisayarı açıp kapattım. Yine aynı şekilde sürücü Bilgisayarım`da gözükmüyor.Ama Yönet merkezinde gözüküyor.+ atadığım B de silinmiş yani herşey eskiye dönüyor. Ancak az önce şöyle birşey fark ettim B yi atıyorum daha sonra Bilgisayarı Yönetten sürücüyü AÇ dediğimde AÇIYOR! yani oradan açıyor sorun yok! Çok anlamsız bir sorun :)
  • Harf atamasıyla ilgili birşey ama.... Sizde kaç adet sürücü var. Hangi harfleri almışlar.. Bir de başka harf atamayı denediniz mi?

    Olmazsa aşağıdaki programla diskinizi, ntfs formatında, hızlı biçimlendirme seçeneği ile biçimlendiriniz.

    SwissKnife V3.22
    http://www.compuapps.com/download/Swissknife/swissknife.htm
  • Bende 1 tane sabit disk var. C: (Bilgisayar zaten kendisi harf atamıyor ben atıyorum bilgisayarı kapatıp açıyorum harf falan siliniyor gene. Taşıyıcı diskim FAT32. Anlamadığım eskiden böyle birşey olmuyorduda neden şimdi olduğu.Windows her halde eksik dosya yükledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.