Şimdi Ara

Taahhütsüz internet nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi Taahhütsüz internet nedir bir mantığı var mıdır. Arkadaş bize sormadan bağlatmış eve bu kazıklama yöntemi olan interneti Aylık 93 Tl filen internetin 24 ay taahhütlü olanı 45 tl modem vs almadık Kapatmak için aradığımızda ekstra 40 50 lira bir bedel daha ekliyorlar. Ttnet sağolsun halkı öpen nettir kendisi zaten her ay 50tl fazladan ödüyoruz. Gelelim asıl konuya Taahütlü interneti kapatınca kullandığın ayların diyelim 6 aysa o 6 ayın indirim tutarını ödüyormuşsun kapatırken ulan zaten biz her ay 50tl fazladan veriyoruz o zaman Taahhütsüzün ne anlamı var ?



  • Tahadütsüz demek ceketetimi alır çıkarım kullandığım kadar öderim demek.. Bu ne ücreti nasıl hesaplanmış bir sorun. Çünkü tahadütsüzde zaten indirim olmuyor ki sizden kapatırken indirim ücretini alsınlar..

    İndirim dışında başka bir ücret olmasın o? Mesela bağlantı ücretini 24 ay takside bölmüş yada ona benzer bişiler..

    Ekleme:
    Siz interneti kapattırmakmı istiyorsunuz yoksa başka bir firmaya geçişmi? Kapattırıp başka bir firmadan hizmet almaya başlarsanız bağlantı ücreti vs alıyorlar. Ama hizmeti taşırsanız bir ücreti olmuyor bildiğim kadarı ile..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 1 Aralık 2015; 19:09:19 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    İndirim ücreti değil zaten ben şeyi soruyorum tam anlayamadın sen ben zaten her ay 93tl ödeyen adamım bunun 24 aylığı 45tl bu 24 aylığı 3 ay kullanıp kapattım diyelim kullandığın 3 ayın indirim fiyatını ödüyormuşsun ee ben zaten her ay 50 tl fazla ödüyorum 24 aya göre farkı ne ozaman alırım 24 aylık 3 ay kullanır kapatırım her ayın indirim tutarını öderim zaten 50 tl fazla ödüyorum her hay ne farkı kaldı üstüne kapatırken bu nasıl bir anlayışsa yok aktivasyon yok zırt diyip 40 50 tl ücret çıkarıyorlar Ceketim onlarda kaldı bu nasıl iş hemşerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fightem -- 1 Aralık 2015; 23:23:24 >
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Tam da bunu demek istiyordum insanları ayakta öpüyorlar. Üstüne İstediğin gibi zaman kapatırsın diyorlar bayiye gidiyorsun korkudan interneti kapatamıyor müşteri hizmetlerini arayın diyor. Üstüne ıvır zıvır çıkarıp her ay fazladan 50tl aldıkları yetmiyormuş gibi 40 50 tl daha dayıyorlar. Bizim kiler hata yapmış bari bu konuyu okuyanlar yapmasın.
  • Fightem F kullanıcısına yanıt
    hocam btk şikayet ettim adamlar da ses yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 2 Aralık 2015; 20:12:41 >
  • Herhangi bir ucret odemeden,istedigin zaman ayrilabilecegin abonelik turudur.Herhangi bir ceza vs odemezsin.

    Tahhutte genelde fiyat daha uygun olur ama taahhut bitmeden ayrilmanin para cezasi var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam istediğiniz zaman hattınızı kapatabilirsiniz size cayma bedeli yansıtamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.