Şimdi Ara

SwordsMan Hata.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır bir oyun arayışındaydım burada gezerken bir arkadaşın swordsmanı tavsiye ettiğini gördüm youtubedan bir kaç tane game play videosu izledim az biraz hoşuma gitti indirip deneyeyim dedim. swordsmanı indirmek için önce arc launcher diye bir şey indirdim orjinal sitesinden. Arc launcher'dan swordsmani indirdim sıkıntısız bir şekilde indi. İndikten sonra oyunu otomatik olarak kurdu lakin oyuna başla dediğimde..

    Fotoğraf :https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1882581/10532a9d-a139-4572-964b-25b4bc4e72f1.jpg

    Yuvarlak içine aldığım yerde yükle diyor. Ben yükledim, yükledikten sonra aynı yerde OYNA butonu çıktı lakin ona tıkladığım zaman yine aynı yerde " HATA " diye kırmızı bir yazı çıktı.

    Mecburen işlemi iptal etmek zorunda kaldım çünkü üstüne geldiğimde başka bir seçenek yoktu. İptal ettim tekrar " OYNA " butonu yoktu onun yerine fotoğrafta gördüğünüz " YÜKLE " butonu vardı. Pes etmedim tekrar indirdim yükledim lakin sonuç yine aynı.

    Bilgisayarın arama bölümünden swordsman diye arattım ama çıkmadı bilgisayara inmemiş olarak gözüküyor.

    Oyunu ilk indirdiğimde dosyayı şu dizine atacağını söyledi ; C:\Program Files (x86)\Perfect World Entertainment\ Bu dizini aradım bunuda bulamadım.

    Hatanın çözümü internette aradım ama bulamadım. Varsayımlarıma göre türkler tarafından pek tercih edilen bir oyunda değil sanırım yada pek bilen yok. Google da arattığımda hep yabancı siteler çıktı ingilizcem bataklığında dibinde olduğundan bir halt anlayamadım malesef. buraya konu açmak aklıma geldi.

    Eğer aranızda bu olayı yaşamış olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetstartr -- 15 Eylül 2014; 4:35:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.