Şimdi Ara

Suzuki Splash Türkiye yollarında... (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
6
Favori
68.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba splash larda ilk marş sesi ince mi normal mi acaba ? yeni aldım aranıza katıldım ankaradan arkadaşlar

  • adepex kullanıcısına yanıt

    kolay gelsin.2012 splash sahibiyim lpg li olarak kullanıyorum.son 1 aydır motor arıza lambası yanıp sönüyor ve araba silkelemeye başlıyor.özellikle sabahları.benzine aldığımda da yapıyor aynı durumu.bulunduğum şehirde özel servise iki kere gittiğimde aracı bilgisayara bağlayıp baktılar ama hiçbir arıza belirtisi bulamadılar. lpg bakımlarını da yapmama rağmen şikayetim devam ediyor.bu durumla karşılaşan oldumu hiç?

  • Merhaba. Splash'ı 2011 yılında sıfır aldıktan sonra geçen seneye kadar kullandım, bir defa bile en ufak arıza yapmadı. Maalesef bir lkazada pert oldu, şimdi Swift kullanıyorum.

    Ben hiç lpg ile kullanmadım.

    Lpg ayarına tesisatına baktırın, muhtemelen arıza lpg ile ilgili. Kendi servisine gitmek de mantıklı olabilir zira anlayan birinin bakması faydalı olacaktır.

    Geçmiş olsun.

  • Tekrar merhaba Splash aracımda çakmaklık arka silecek ve ayna ayar düğmesi çalışmıyor sigortası atmıştı değiştirdiler fakat 2 hafta sonra aynı yerler tekrar gitti muhtemelen Çakmaklığa taktığımız ucuz ürün attırıyor sigorta şemasını paylaşacak olan var mıdır ben kendim değiştirmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.