Şimdi Ara

Suzuki servis tavsiyesi Yıldırım Oto Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı aldığım ilk gün forumdaki tavsiyelerle Yıldırım Oto Servisi / Bostancı Oto Sanayii'ne gittim. Yıldıray Ustaya forumdan geldiğimi söyledim. Kendisi aracı birkaç tur sürerek tecrübe etti. Aracın hafif yokuşlarda bile geri kaçırma yaptığını ancak vites geçişlerinde motorunda ve yürüyeninde en ufak bir problem olmadığını (liftte kaldırarak) söyledi. Şanzıman geri kaçırmaz deniliyordu vs ancak kaçırması biraz canımı sıksa da acaba şanzımanı yaptırsak mı ya da yağını mı değiştirsek diye sorduğumda Yıldıray Usta bunun için şanzımanı dağıtmanın bi anlamı olmadığını bu işlemin minimum 2000₺ tutacağını ama yersiz olacağını ve bu şekilde aracın sorunsuz olduğunu söyledi.
    Şanzıman yağının temiz ve yeterli olduğunu ölçerek kontrol etti. Orijinal şanzıman yağının bir nebze daha kaliteli olduğunu ve 80.000 km de değişmesinin yeterli olacağını söyledi. 50.000 kmde bu işlemin şart olmadığını kontrol altında tutmanın yeterli olduğunu söyledi.

    En güzeli de dostlar, eskiyen vites topuzu plastiğini de boyatmak için söktürmüştüm. Bugün onu teslim almaya gittiğimde. "Dün size 50 tl demiştim 30 tl ye yaptırdım boya işlemini. Hak geçmesin" diyerek 20 tl olan aradaki farkı iade etti.
    İşte bu zihniyet çok mühim. Bu şekilde hak hukuk bilen insanları tavsiye etmek ve işine destek olmak gerektiğini düşünüyorum. Hak yememeye çalışan bir usta olan Yıldıray Usta'yı tavsiye ederim. Kendisi aynı zamanda ilgili ve bilgili bir insan. Fiyat olarak motor yağı yağ değişimi yağ filtresi araç alt takım fren kontrolü boğaz temizliği işlemlerine ek olaak vites topuzu plastiği bıyanması işlemlerine işçilik dahil toplam 230 tl ödedim.

    Herkes yararlansın diye buraya yazmak istedim.
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkemalyigit -- 5 Haziran 2016; 0:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam bu Yıldıray İstanbul nerde ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukilavuz

    Hocam bu Yıldıray İstanbul nerde ?
    Bostancı Oto Sanayi'de demiş ya işte. Google Maps'ten filan bak yerine. Yıldıray Usta'ya ben de kefilim. Melek gibi adam.
  • Önceleri grand otoya gidiyordum ama yıldırım daha iyi sanki.İlgi alakasından memnun kaldım. Grand oto kötüymüş gibi anlaşılmasın sakın. Yıldırım'a 90 bin bakımına götürdüğümde arka silecekte takılma mevcuttu.Müsait bir zamanda getir bedelsiz yaparız demişti ama sonradan kendiliğinden düzeldi silecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.