Bildirim
Survivor 2017 | Final (4826. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Survivor 2017 | Final
(En Son Oy Tarihi: 29.4.2024)
Giriş
-
Bu arada Turabi sakatlanmış 4 ay en az spor yapamıcakmış ondan sonra toparlar mı bilemem all star için -
turabinin yarışmasına gerek yok sadece konseyde isim yazmasını izlemek için 100 sms atacak arkadaşlar tanıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar siz sürekli bahsediyorsunuz ama ben tanımıyorum kim bu Sir Vivor? -
Bu kalpler ERDİ BAŞKAN için atıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rider30
Sabriye'ye sinema filmi teklifi gelmiş! hiç şaşırmadım
Adem, Sabriye ve Berna 3 lüsü oynar.
Aynen arkadaşlar. Adem de varmış filmde ve film adı : Mağduriyet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Final oylamasının sms oranları açıklandı mı? -
bu film sinemada büyük gişe yapar kadro sağlam
filmin adı: ADINI MAĞDUR KOYDUM -
Serhat Akın Instagram yayınında kesin bir dille All Star'a katılmayacağını söyledi. Furkan da aynı şekilde.
Atakan da "All Star işi muallakta, muhtemelen katılmayacağım." dedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: LorneMalvo
Serhat Akın Instagram yayınında kesin bir dille All Star'a katılmayacağını söyledi. Furkan da aynı şekilde.
Atakan da "All Star işi muallakta, muhtemelen katılmayacağım." dedi.
Serhat , Atakan vb gelmezse kim gelecek acaba ? Sakat Anıl mı , pasif yiğit mi , tiki efecanı falan getirir.
ERDİ BAŞKAN, Sabriye yi himayesi altına alırken..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 3 Temmuz 2017; 13:47:14 >
quote:
Serhat'ı anlarım da Furkan neden katılmak istemesin ki? Patates olmaktan korkuyor sanırım. -
atakan ve saten reis siz all star olmaz,bunlar erkeklerde 4-5 kişi içinde ağır favori,yarışmanın tadı tuzu olmaz, abuk subuk eski çöpleri izlemek istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 3 Temmuz 2017; 14:48:7 > -
Para BendeyoutubePara Bende 14.Bölüm - Nepal Part 1 (14.06.2017)https://www.youtube.com/watch?v=fdboR4wq6gY
şu programı eser ve erdi sunsa süper olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Temmuz 2017; 15:22:13 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: trq_
quote:
Serhat'ı anlarım da Furkan neden katılmak istemesin ki? Patates olmaktan korkuyor sanırım.
Acun onları ikna eder diye düşünüyorum daha o psikolojiden çıkamamışlardir
Yunanistan'ın finali var. Tahmin edildiği gibi Yorgos ve Marios arasında. Demin Konstantinos ve Sabriye'nin videosunu gösterdiler, İnstagram lafı geçti. Herhalde birbirlerini takip etmişler
Yorgos'un durumu, Ogeday'ı andırıyor. Performansı daha iyi (fark çok değil gerçi), karşı takımdaki 4 kişiye karşı tek kaldı ve yayındaki seyircilerin çoğunluğu onu destekliyor. Canlı yayınlanıyor şuradan:
http://oklivetv.com/sigma-tv-live/
Ve Yorgos kazandı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 6 Temmuz 2017; 2:6:35 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X