Şimdi Ara

Sürekli yüksek gelen elektrik faturası YARDIM !!!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam

    Bir türlü anlam veremediğim yüksek gelen elektrik faturalarım var.

    Evimde çamaşır makinesi var ayda 8 kere çalışan bulaşık makine bozuk 2 adet televizyon 1 adet PlayStation ayda 25 saati geçmeyen çalışma süresi bir bilgisayar sürekli 40 derecede çalışan bir termosifon ( gecen sene temizlendi )birde termostatlı çaycı.

    Klimayı çalıştırdığım zaman 450 ile 550 lira arası fatura geliyor 2 aydır klima hiç çalıştırmıyorum 300 ile 400 arası geliyor Ben bu faturanın neden böyle geldiğini bir türlü anlayamadım aydem'den talep ettim saati değiştirdiler sonuç yine aynı.

    Ek olarak buzdolabı motoru değişti ancak düşünüyorum bunun bu kadar elektrik harcayabileceğini aklım kesmiyor Çünkü sürekli çalışmıyor normal diğer dolaplar gibi durup çalışıyor.

    Bir yerlerde bir şey var Ama anlayamadım bu konudan anlayan ya da daha önceden başına gelmiş arkadaşlar varsa yardımcı olursan sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tvler günde kaç saat açık ? 65 inç lik bir tv duvar ledleride var ise 200-300watt arası güç çeker,çamaşır makinasında 90 derecede yıkama yapmıyorsanız çok bir güç çekmez, termosifon sizin kesinlikle belinizi büker en az 2kw lıktır, günde 3 demlik çay içiyorsanız ve sıcak tutmada 1-2 saat kalıyorsa oda güzel elektrik çekebilir.
    Buzdolabının motorunu değiştirmeniz az yakmasını herzaman sağlamaz, sıfır buzdolabının yalıtımını çıkarın tek başına 100-200 lira elektrik getirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 13 Haziran 2021; 4:15:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Tvler günde kaç saat açık ? 65 inç lik bir tv duvar ledleride var ise 200-300watt arası güç çeker,çamaşır makinasında 90 derecede yıkama yapmıyorsanız çok bir güç çekmez, termosifon sizin kesinlikle belinizi büker en az 2kw lıktır, günde 3 demlik çay içiyorsanız ve sıcak tutmada 1-2 saat kalıyorsa oda güzel elektrik çekebilir.
    Buzdolabının motorunu değiştirmeniz az yakmasını herzaman sağlamaz, sıfır buzdolabının yalıtımını çıkarın tek başına 100-200 lira elektrik getirir.

    Birisi 4 birisi 6 diyelim 106 ya 120 inç.

    Çamaşırlar 40 ila 60 derecede çalışıyor

    2 demlik çay. Altını kapatıyor çayı çok sıcak içmez.

    Ben dolap için ses yapıyor az acaba o mu çekiyor ama çekmemesi gerek dedim di.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.