Şimdi Ara

Sürat E-Ticaret | E-Ticaret Sürat Kargo' ya Emanet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sürat E-Ticaret | E-Ticaret Sürat Kargo' ya Emanet.


    E-Ticaret. Yeni yüzyılın alış-veriş kanalı. Potansiyel müşterileriniz, ürünlerinizi satın almak için internet kullanıyorlar. Peki, sizin bir e ticaret siteniz var mı? Ürünlerinizi, hizmetlerinizi Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerindeki insanlara 7/24 açık bir mağaza gibi çalışan e ticaret siteniz ile ulaştırmak ister misiniz?

    Sürat E-Ticaret Sistemi size bu yeni nesil ticaret yollarını denemek için bir fırsat sunuyor.



    Üstelik bu fırsat tamamen BEDAVA!



    İyi bir e-ticaret sistemine sahip olmak, işletmenizin karlılığını arttırır. Siz de işletmenize yeni bir gelir kanalı kazandırabilirsiniz. Sürat Kargo, Sürat E-Ticaret Sistemi ile size bu deneyimi bedava yaşatıyor.

    E-Ticaret hakkında araştırmalar yapıyor, bu satış kanalını deneyimlemek istiyorsunuz. Ancak ilk yatırım maliyetlerini gözünüzü mü korkutuyor?

    İşte kaçırılmayacak fırsat!

    Sürat E-Ticaret Sistemine ücretsiz sahip olabilir, işletmenizi internete taşıyabilirsiniz. Sanal mağazanız ve müşterileriniz sizi bekliyor. Sürat E-Ticaret sistemi ile birlikte, oldukça yetenekli bir e-ticaret sistemine sahip olacaksınız. Bu sanal mağazayı yönetmek e mail göndermekten de basit.

    Hadi! Beklemeyin! Siz de hemen sanal mağazanızı açmak için Sürat E-Ticaret Başvuru Formu 'nu doldurun ve sanal mağazanızı hayata geçirmek için ilk adımı atın. Üstelik hiçbir ücret ödemeden!



    Kolayca Kurulur, Hızlı Sonuçlar Verir

    Sürat E-Ticaret Sistemi kolay kullanım özellikleri ve günün kullanılan en yüksek yazılım teknolojileri ile sanal mağazanızın yönetimini sizin için en sade, hızlı ve kolay olacak şekilde düzenlendi. Sanal mağazanızı yönetmek, eposta göndermekten daha kolay!

    Zamanınız size kalır.



    Arama Motorlarına (Google, Bing, Yandex) Uygun!

    Siz e-ticaret sisteminizi ücretsiz kullanma rahatını yaşarken, müşterileriniz ürünlerinize ulaşmak için arama motorlarını kullanıyor. Sanal mağazanız internet dünyasında kaybolmadan üst sıralara tırmanabilir.

    Bu kendi ürünlerinizi; özgün metinlerle ve Sürat E-Ticaret Sisteminin sadece tek arama motoruna hedeflenmeyen, Dünya'daki önde gelen tüm arama motorları e ticaret sektörü için özel teknikler ile Search Engine Optimization (SEO) ve Search Engine Marketing (SEM) donatılmış sisteminin rahatlığını yaşayın.



    E-Ticaret için Özel Tasarım

    Müşterileriniz ürünlerinize kolay ulaşması, farklı seçenekleri bir arada görebilmesi ve daha birçok e ticaret stratejisini sanal mağazanıza kazandırmak için rahat ve kullanışlı bir arayüz sizi bekliyor. Sürat E-Ticaret Sistemi geliştiricileri, arayüz tasarımı üzerinde uzun süren çalışmalar ve geliştirmeler sonucu ortaya çıkardığı "Özel E-Ticaret Sistemi Arayüzü" sayesinde size sade, basit ve yenilikçi bir sanal mağaza hazırladı.

    Göz dolduran bu tasarım, bir e ticaret mağazasının tüm gereksinimlerini eksiksiz bir şekilde karşılarken, siz sadece e-ticaret kanalını geliştirmek ile ilgilenebilirsiniz.



    Kampanyalarınızı, Duyurularınızı Müşterilerinize Ulaştırın!

    Sanal mağazanızda gerçekleştirdiğiniz etkinlikleri müşterilerinize ulaştırmanın en kolay ve maliyetsiz yöntemi. Sürat E-Ticaret Sisteminin öne çıkan bu özelliği ile, müşterileriniz her an sanal mağazanıza yeniden ziyarette bulunabilir. Hediye çeki, özel günler için kampanyalar, indirim günleri, yeni ürünler.. Sanal mağazanızdaki tüm yenilikleri, etkinlikleri müşterilerinize anında ulaştırın.



    Güvenlik, Güvenlik ve Güvenlik!

    Uzun zaman ve uzman denetimi altında olgunlaşan Sürat E-Ticaret Sistemi, üstün güvenlik donanımıyla e-ticaret faaliyetinizi en başından koruma altına alıyor.. Kredi kartı ile yapılan işlemlerde en üst düzey güvenlik tedbirleri ile donatılmış Sürat E-Ticaret Sistemin ‘de e-ticaret faaliyetinizi tehlikeli ellerden uzak tutabilirsiniz.



    Ulaşılabilir Teknik Destek & Çağrı Merkezi



    Sürat E-Ticaret Sistemi, sürekli ulaşılabilir çağrı merkezi ile teknik destek anlayışını bir adım öteye taşımıştır. Biliyoruz ki ticaret gibi e-ticaret de asla durmayan dinamik bir yapı. Sürat E-Ticaret Sistemi 'ne hizmet verecek olan Teknik Destek Departmanı için tasarladığımız altyapımızı bu gerçek doğrultusunda ve günümüzün en ileri teknolojileri ile birleştirerek ortaya çıkardık.







  • İlgimi cekti tamda e ticaret sitesi kurma arafesnde peki süret kargonun ücretsiz yapma sebebi nedir sadece taşımacılığını kendisi yapmak kaydıylamı ,referans tasarımlar dışında istediğimiz bir tasarımıda yaparmı,diğer firmaların sunduğu her şey varmı full paketlerdeki ,kargo taşıma fiyatları cazipmmi,eskiden sürat kargo ilçelerde sıkıntılıydı şimdi ne durumda.gb bw trafik sınırlaması nasıl.??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazin44

    İlgimi cekti tamda e ticaret sitesi kurma arafesnde peki süret kargonun ücretsiz yapma sebebi nedir sadece taşımacılığını kendisi yapmak kaydıylamı ,referans tasarımlar dışında istediğimiz bir tasarımıda yaparmı,diğer firmaların sunduğu her şey varmı full paketlerdeki ,kargo taşıma fiyatları cazipmmi,eskiden sürat kargo ilçelerde sıkıntılıydı şimdi ne durumda.gb bw trafik sınırlaması nasıl.??

    Konuyu biraz özetlemek gerekirse hocam sürat kargo sizin sattığıız ürünleri anlaşmalı olarak taşımak şartıyla bu hizmeti sunuyor.Ayrıca ücretsiz olarak açtırdığınız siteden sattığınız ürünlerin kazancı size kalsada site sizin olmuyor.Kısaca sürat kargo ile ortak olmuş oluyorsunuz bence fena teklif değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Mart 2015; 18:50:37 >




  • Eğer site ve ismim üzerinde hakki olacaksa bence karlı değil ben emek vercem bi yerlere getircem siteyi sonra suratten ayrılma gibi bi durum olsa bir suru sıkıntı doğacak belki sitemi başka bi firmaya tasiyamiycam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.