Şimdi Ara

Süpürge seçimi kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baya bir konu okudum, birçok bayii ye gidip bizzat görüştüm, internette ki alışveriş sitelerini vs de dolandım ama düğüm oldum diyebilirim.
    İşyeri için elektrikli bir süpürge alacağım, iş yerimdeki her yer çim halı ile kaplı sanırım bu yüzden motor gücünden farklı olarak emiş gücü daha önemli sanırım. 200 TL maksimum ayırabileceğim bütçe, eğer torbalı vs olacak ise daha sonradan filtre torba gibi yedek parçalarınında ucuz olmasını istiyorum sizce hangi marka ve model süpürgeyi tercih etmeliyim yardımcı olacak herkese çook teşekkür ederim. bir cümlede olsa fikrinizi belirtirseniz sevinirim.



  • çim halı kısmını bilemem benimki 5-6 yıllık basit bişey 1600w. çekiş gücü baya iyi normal kağıt torbalı torbasıda 1-2 liralık bişey. markası arçelik benimkinin .geçen gördüm 150 lira idi fiyatı. biz karı-koca evde pek angarya işlerle uğraşmayı sevmediğimiz için su hazneli süpürgeler su haznesini indir bindir teferruatlı geliyor bize. zaten iş yerinede onlardan düşünmezsin heralde
  • işyeri olduğu için ayakkabıyla giriliyodur ve kışın toprak olur sanırım heryer

    o yüzden en mantıklısı sulu süpürgedir kanımca

    arnicanın fiyatları gayet makuıl
  • http://www.guzelevim.com.tr/index.php?p=show&pid=2383&k_id=201&kn=Toz+Torbas%FDz+Elektrikli+S%FCp%FCrgeler

    Bunu tavsiye ederim 3 yıldır kullanıyorum,hem kulanım sonrası temizliği rahat hemde emiş gücü çok güzel. 200 tl yi biraz aşıyor ama elden alabileceğin bir yer bulursan pazarlıkla 200 e indirebilirsin sanıyorum.
  • cevaplar için teşekkürler fakat belirtmeyi unutmuşum galoşla giriyor herkes onun için toz toprak olma ihtimali yok. o yüzden bana toz torbalı olanlardan almak daha mantıklı gibi geliyor toz torbalı dersek doğru seçim ne olmalı?
  • Siemens-Bosch-Profilo bu üç markanın çekişi güçlü fiyatı ekonomik süpürgeleri var. Ben 7 yıl Bosch'un Sphera süpürgesini kullandım.Çok memnundum.Torbaları 5'li paket ve bir adet mikro filtre içeriyor fiyatı 10 TL.
    http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/BSA52000.html
    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/elektrikli-süpürgeler/elektrikli-süpürgeler/VS57A01.html
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=22&intProductID=1026

    Bu üç ürüne bakabilirsiniz. Siemens daha ucuz görünüyor üstelik torba hediyeli.Aslında Profilo daha ucuz oluyordu.Büyük marketlere de bakın derim. Saygılar...




  • bence sulu dusunun .toz torbasızların hepa fıltrelerı tıkanıyor ve de hepa fıltre masrafı oluyor .temızlerken de tozuyla bogusuyorsun
    arnıca hydra plus modelını tavsıye edebılırım
    fıyatı da 160 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.